0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes
Foto

Waarom afvallen?


Bijna de helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht

Bijna 47% van de volwassen Nederlanders boven de twintig jaar is te zwaar: 53% van de mannen en 42% van de vrouwen heeft overgewicht. Mannen hebben vaker overgewicht dan vrouwen, maar vrouwen hebben vaker ernstig overgewicht.

Van de jeugd van 2 tot 21 jaar heeft 14% overgewicht en 2% ernstig overgewicht. Meisjes hebben vaker overgewicht dan jongens en ook vaker ernstig overgewicht.

 

Risico's overgewicht.


Iedereen vindt zijn eigen gezondheid heel belangrijk, maar lang niet iedereen leeft gezond. We weten allemaal dat overgewicht schadelijk is voor onze gezondheid. Door overgewicht ontstaat er een grotere kans op ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes 2 en gewrichtsklachten. Ook voelen we ons vaak onzeker, moe en lusteloos. We proberen er van alles aan te doen om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Waarom lukt dat dan niet?

Afvallen simpel?


Afvallen lijkt zo simpel: het is een kwestie van minder eten en meer bewegen. Echter 66% van de mensen die een dieet volgen, zijn binnen de kortste keren zwaarder dan voor ze met hun dieet begonnen. Het is het bekende jojo effect dat optreedt na 9 van de 10 diëten. Afvallen, aankomen, weer afvallen, nog meer aankomen enz… De meeste mensen vinden lijnen lastig want het is vooral de lekkere trek die hun pogingen doet stranden. Hoe kunt u nu afvallen zonder dat vervelende hongergevoel te hebben?

Oplossing voor blijvend gewichtsverlies!

Afvallen is meer dan simpelweg een dieet volgen. Wilt u blijvend afvallen dan zult u in veel gevallen uw levensstijl en eetgewoontes moeten aanpassen. Het is belangrijk dat u zelf gaat nadenken over gezonde voeding. Gezonde voeding is niet alleen belangrijk voor een gezond gewicht maar verkleint ook de kans op hart- en vaatziekten, diabetes-2 en andere ziekten als gevolg van overgewicht. Een gezond eetpatroon betekent tevens dat u precies de hoeveelheid energie binnenkrijgt die u per dag nodig heeft. Teveel eten lijdt in veel gevallen tot overgewicht. Ook is het belangrijk dat u voldoende beweegt. Zorg dat u ten- minste een uur per dag beweegt en dat u twee keer in de week intensief beweegt. U zult hierdoor niet alleen slanker worden maar ook fitter.

Voordelen van een gezond gewicht.

Door overgewicht te verminderen voelt u zich fitter en energieker. Dit merkt u meteen in uw dagelijkse bezigheden. Denk hierbij aan het huishouden, werk, sport en verzorgen van kinderen. Alles gaat dan ineens een stuk gemakkelijker. Als u beter in uw vel zit, voelt u zich ook zekerder en straalt u dit ook uit naar anderen.

*Disclaimer*
 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.
 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

 
Met welk dieet val je snel af?

  Slank met Shakes     22-05-2019     Reacties (0)

Snel afvallen met een dieet

Snel en gemakkelijk gewicht verliezen. Dat zouden we allemaal wel willen. Toch is het vaak niet zo eenvoudig. Veel diëten vragen veel eigen inzet en geven niet exact aan wat wel of niet gegeten mag worden. Hierdoor haken mensen snel af. Het volgen van een dieet moet namelijk niet te lastig zijn en niet teveel extra tijd kosten. Bovendien zien we graag snel resultaat. Maar welk dieet kan er dan het beste gevolgd worden? Met welk dieet kunnen we snel afvallen?

Afvallen met shakes

Gezond snel afvallen

Shakes zijn een veelgebruikte manier om af te vallen. Het is een goedkope vorm van diëten en is geschikt voor mannen en vrouwen. De meeste shakes bevatten precies genoeg voedingsstoffen voor een maaltijd en zijn gemakkelijk klaar te maken. Als we het goede shake dieet volgen boeken we snel resultaat. We nemen dan namelijk minder calorieën in dan we verbruiken, wat resulteert in gewichtsverlies. Een dieet waarmee je snel afvalt is tevens een dieet dat gemakkelijk vol te houden is. Volgers van een dieet waarbij de hoeveelheid en soort voeding exact bekend is, gaan vaak het langste door. Ook houden we een dieet langer vol wanneer het eten snel en gemakkelijk klaar te maken is. Shakes klaarmaken is een eitje. Ze zijn verkrijgbaar in poedervorm en hoeven alleen aangelengd te worden met melk, water of yoghurt.

Gewicht verliezen zonder honger

Een goed dieet voorkomt een hongergevoel tussendoor, waardoor de kans op ongezond snacken klein is. Het 10 dagen shake dieet van Slank met Shakes zorgt voor uitgebalanceerde maaltijden met voldoende voedingsstoffen en veel eiwitten. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen en geven snel een verzadigd gevoel. Hierdoor ervaart men geen honger. Snel afvallen is daardoor een stuk gemakkelijker. De drang naar een -vaak ongezonde- snack is namelijk veel minder.

Uitgebalanceerde shakes

Dieet shakes dragen bij aan het snel afvallen, omdat ze het calorie aanbod beter beheersen. Mensen hoeven zelf geen calorieën te tellen, maar zich enkel houden aan de voorgeschreven hoeveelheid shakes. De dieet shakes van Slank met Shakes bevatten een groot aantal actieve ingrediënten, zoals eiwitten, vezels, vitaminen en omega-3. Door de toevoeging van groene thee en L-carnitine wordt de vetstofwisseling gestimuleerd met als resultaat meer en sneller afvallen. Wie het afvalproces nog meer wil versnellen, kan aanvullend op het 10 Dagen shake dieet extra dieetcapsules bestellen. Deze capsules verhogen de calorieverbranding en helpen op doeltreffende wijze de honger te stillen. Bovendien zorgen de dieetcapsules voor nog meer energie.

Kan ik nog meer doen?

Het 10 dagen shakes dieet vormt de basis voor snel afvallen. Gaat u daarnaast meer bewegen, dan wordt het afvallen extra gestimuleerd. Ook voldoende water of thee drinken, draagt bij aan sneller en meer afvallen. Met behulp van het vocht worden afvalstoffen sneller uit het lichaam afgevoerd. Daarnaast is er bij het drinken van voldoende water minder vaak sprake van een hongergevoel.

Lees meer

Snel afvallen voor de zomer

  Slank met Shakes     08-05-2019     Reacties (0)

Slank de zomer in

De zomer is in aantocht. Veel vrouwen en mannen willen voordat de zomer begint nog snel wat gewicht verliezen. Ze willen strakker in hun vel zitten en er op hun allerbest uitzien in zwembroek of bikini. Maar hoe pakt u dat aan? Op welke manier gaat het lukken nog snel een aantal kilo af te vallen voor de zomer? Eet in ieder geval bewust, leef gezond en drink voldoende. Zo kunt u nog voor de zomer in een gezond tempo afvallen.

Het aanpassen van een levensstijl

Snel afvallen voor de zomer kan alleen als we meer calorieën verliezen, dan dat we innemen. Vermijd daarom suikers, ongezonde vetten en koolhydraten. Hiervoor in de plaats kan eiwitrijke voeding genuttigd worden. Eiwitten verminderen het hongergevoel, omdat ze een verzadigd gevoel geven. Daarnaast verbruikt het lichaam meer energie om eiwitten af te breken, dan dat het gebruikt voor de afbraak van koolhydraten en vetten. De benodigde energie wordt gehaald uit de vetreserves van het lichaam. Snel afvallen voor de zomer komt zo snel een stukje dichterbij. Door een verminderde inname van calorieën te combineren met het drinken van veel water of thee (zonder suiker), zal het snel afvallen nog voorspoediger gaan. Water en thee zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen. Eveneens zorgt de inname van voldoende vocht voor een verminderd hongergevoel. Er zal minder snel gegrepen worden naar een ongezonde snack.

Eiwitrijke voeding en voldoende vochtinname kunnen ervoor zorgen dat u snel afvalt in een gezond tempo. Door daarnaast regelmatig te bewegen, geeft u het snel afvallen voor de zomer nog extra zetje. Meer bewegen zorgt er namelijk voor dat er extra energie verbruikt wordt, daarmee wordt sneller resultaat geboekt. Het dagelijks bewegen hoeft overigens niet direct heel intensief te zijn. Veel mensen hebben al baat bij langere stukken wandelen of meer fietsen. Ook zwemmen of krachttraining wordt veelvuldig ingezet om in een gezond tempo af te vallen.

Snel afvallen met shakes

Slank met Shakes helpt u graag als u snel wilt afvallen voor de zomer. Door gebruik te maken van het 10 Dagen shake dieet is gewicht verliezen heel eenvoudig. Bovendien is het een shake dieet dat heel gemakkelijk vol te houden is. Het is zowel geschikt voor mannen, als voor vrouwen. Met het 10 dagen shake dieet worden minimaal twee maaltijden per dag vervangen door een shake. Eventueel kunnen in het begin ook een of twee tussendoortjes vervangen worden. De shakes kunnen snel en gemakkelijk gemaakt worden door een afgemeten hoeveelheid poeder aan te lengen. Dit kan met water, melk, sojamelk of yoghurt. Iedere shake bevat precies voldoende voedingsstoffen, voorkomt een hongergevoel en zorgt dat u in een gezond tempo zult afvallen.

Precies wat u nodig heeft om in een gezond tempo af te vallen

Omdat met het gebruik van shakes een hongergevoel voorkomen wordt, zal niet snel gekozen worden voor iets anders. Bovendien wordt door de ruime inname van eiwitten meer energie verbruikt in het lichaam. Het snel afvallen voor de zomer is met shakes gemakkelijk en relatief goedkoop. Welke bestelling zullen we voor u klaarzetten?

Lees meer

Snel afvallen zonder sporten

  Slank met Shakes     25-04-2019     Reacties (0)

Afvallen zonder sporten, het kan!

Om af te vallen moet er eindeloos veel gesport worden en is alleen verantwoorde voeding, waar veel over nagedacht is, nog toelaatbaar. Zeker niet! Een groot deel van het afvalproces zit hem in het eten van goede voeding in de juiste hoeveelheden. Dit kunnen ook gemakkelijke alternatieven zijn. In ieder geval doet men er goed aan niet teveel koolhydraten en vetten te nuttigen, maar juist te kiezen voor eiwitrijke varianten. Ook is het altijd gezond voldoende te bewegen, maar is veelvuldig en intensief sporten niet per sé noodzakelijk om af te vallen. Door 30 tot 60 minuten per dag te gaan bewegen, kan het afvallen al gestimuleerd worden.  

 

Tips om af te vallen

  Gezond en snel afvallen

Naast verantwoord eten zijn er meer zaken die van invloed kunnen zijn op sneller afvallen. Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat er gezonde voeding aanwezig is. Leg ongezonde voeding buiten bereik of haal het helemaal niet in huis. Door gezonde voeding binnen handbereik te hebben, wordt minder snel gekozen voor een ongezonde variant. Ook wanneer het hongergevoel groot is. Om te voorkomen dat u naar ongezonde alternatieven grijpt, is het tevens aan te raden uw maaltijden te plannen. Weet wat u mag eten op bepaalde momenten en zorg dat u de benodigde producten in huis heeft. Zorg er ook voor dat de maaltijden goed afgemeten zijn en eet niet te weinig. We kunnen enkel afvallen zonder sporten wanneer we minder binnenkrijgen dan we verbruiken, maar we hebben wel allemaal voldoende voedingsstoffen nodig. Niet alleen gezond eten is van belang als we willen afvallen zonder sporten. Drink ook genoeg water of thee. Vermijd suikerhoudende dranken in alle gevallen. Water en thee (zonder suiker!) zorgen voor de afvoer van afvalstoffen en verminderen het hongergevoel. Door het hongergevoel te beperken liggen ongezonde tussendoortjes minder op de loer. Als laatste doet degene die wil afvallen er goed aan voldoende rust te nemen. Een goede nachtrust is erg belangrijk. Het gevoel van vermoeidheid wordt vaak verward met een hongergevoel. Het resultaat is dat er meer gegeten wordt dan nodig is.

 

Snel afvallen met shakes

Door bewust om te gaan met voeding en goede voorbereidingen te treffen, is snel afvallen zonder sporten wel degelijk mogelijk. Het 100% Shake Dieet van Slank met Shakes zorgt ervoor dat iedere maaltijd vooraf bekend is en dat u exact weet wat u moet doen. Het is een shake dieet dat geschikt is voor zowel mannen, als vrouwen en is eenvoudig vol te houden. De shakes kunnen gemakkelijk afgemeten worden en verminderen het hongergevoel. Ze zitten namelijk boordevol eiwitten. Het mixen van een shake is niet moeilijk. U neemt een voorgeschreven hoeveelheid poeder en mengt dit met water, melk, sojamelk of yoghurt. Door het geheel goed te schudden of te mengen heeft u snel een heerlijk voedzame shake die u direct kunt nuttigen.

Welk dieet?

Begint u net met afvallen, dan is het 10 dagen shake dieet een goede start. Om op gewicht te blijven is het gewone 100% Fit shake dieet voldoende. In dat geval vervangt u twee maaltijden door een shake en eet en leeft u daarnaast bewust. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Lees meer

Wat zijn de gevolgen van snel afvallen?

  Slank met Shakes     10-04-2019     Reacties (0)

Is snel afvallen gezond?

Wie heeft besloten dat er wel een paar kilo af mag, wil graag snel resultaat zien. Niemand zit erop te wachten om maandenlang te lijnen en dan pas een gewichtsafname te constateren. Gelukkig zijn er verschillende methoden om snel af te vallen. Google levert bij een snelle zoekopdracht al meer dan acht miljoen resultaten. Toch is niet iedere methode om snel af te vallen even gezond. Wie verantwoord en zonder neveneffecten gewicht wil verliezen, zal een doordachte keuze moeten maken.

 

Mogelijke gevaren snel afvallen

Snel afvallen is natuurlijk mooi. Voor een voorspoedig resultaat moeten vooral koolhydraten en vetten worden vermeden. Denk daarbij wel goed na over vervangende voeding. Wie dit niet doet, zal in veel gevallen een hongergevoel ervaren en sneller naar snacks grijpen. Eiwitrijke voeding is een goede vervanger voor vetten en koolhydraten. Eiwitten verminderen het hongergevoel en zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Bovendien is er meer energie voor nodig om ze af te breken. Deze energie wordt gehaald uit de vetreserves in het lichaam. Naast een hongergevoel wordt het jojo-effect ook vaak in één adem genoemd met snel afvallen. Snel afvallen zou ervoor zorgen dat er misschien wel een paar kilo verloren gaat, maar daarna zullen deze kilo’s weer net zo hard terugkomen. Dit kan voorkomen worden door goed na te denken over de methode waarmee u snel wilt afvallen. Een bewezen en gemakkelijke methode boekt meer resultaat dan een methode waarbij veel extra inzet nodig is.

Afvallen met shakes

Afvallen met shakes is een veelgebruikte methode om snel gewicht te verliezen. Het is een relatief goedkope methode, die gebleken effectief is. Door het vervangen van gewone maaltijden met shakes, vermindert u de inname van vetten en koolhydraten. Wanneer wordt gekozen voor het 10 dagen shake dieet van Slank met Shakes bent u verzekerd van exact afgemeten hoeveelheden voeding. U krijgt precies genoeg voedingsstoffen binnen. Bovendien ervaart u geen hongergevoel, omdat de shakes eiwitrijk zijn. Het is een shake dieet dat gemakkelijk vol te houden is en verschillende fasen kent. Fase 1 en 2 richten zich vooral op het snel afvallen in het begin, terwijl fase 3 en 4 ervoor zorgen dat u gemakkelijk op gewicht blijft.

Gemakkelijk verantwoord afvallen

Het 10 dagen shake dieet van Slank met Shakes vertelt u precies hoeveel maaltijden of tussendoortjes vervangen moeten worden door een shake. In het begin zullen dat er meer zijn, na langere tijd wat minder. In elk geval kunt u ’s avonds altijd genieten van een normale avondmaaltijd. Wel met een minimaal aantal koolhydraten. De benodigde hoeveelheid poeder per shake is gemakkelijk af te meten en kan eenvoudig aangelengd worden met water, melk, sojamelk of yoghurt. Het klaarmaken van een shake kost hierdoor weinig moeite en tijd. Perfect om het lang vol te houden en op gewicht te blijven. Niet alleen snel afvallen is een feit met het 10 dagen shake dieet, ook de periode erna bent u verzekerd van het gewenste gewicht wanneer u doorzet. Dat willen we toch allemaal?

Lees meer

Is snel afvallen gezond?

  Slank met Shakes     27-03-2019     Reacties (0)

Hoe gezond is snel afvallen?

Wilt u snel een paar kilo verliezen? Heeft u last van uw overgewicht en ervaart u klachten? Met het juiste dieet kunt u snel en eenvoudig afvallen. Let er wel op dat dit op een gezonde en verantwoorde manier gebeurt, zodat u geen roofbouw pleegt op uw lichaam. Met een gezond en verantwoord dieet blijft u bovendien na afloop van het dieet ook op gewicht. De kilo’s vliegen er niet meteen weer aan wanneer u stopt.

Verantwoord gewicht verliezen

 Is snel afvallen gezond?

Wanneer u verantwoord wilt afvallen volstaat alleen het volgen van een dieet niet. Er moet ook voldoende bewogen worden en een juiste hoeveelheid suikervrije drank genuttigd worden. Beweging stimuleert het afvallen, terwijl de inname van voldoende vocht ervoor zorgt dat afvalstoffen snel en gemakkelijk uit het lichaam verwijderd worden. Daarnaast bewerkstelligt niet ieder dieet hetzelfde. Een dieet dat snel afvallen stimuleert bevat weinig calorieën, maar zorgt er wel voor dat een hongergevoel achterwege blijft. Vermijd suikers, en kies in de plaats daarvan voor eiwitten. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen in het lichaam en verminderen het hongergevoel. Wie veel eiwitten neemt, grijpt minder snel naar snacks en andere ongezonde voeding.

Gemakkelijk snel afvallen

Welke voeding bevat veel eiwitten en hoe weet ik of ik dan voldoende andere bouwstoffen binnenkrijg? Veel mensen zijn zoekende wanneer ze snel willen afvallen. Zeker als het gaat om een verantwoorde manier waarbij het jojo-effect achterwege blijft. Met het 10 dagen shake dieet van Slank met Shakes is afvallen gemakkelijk en goed vol te houden. De eiwitrijke shakes zijn eenvoudig klaar te maken en bieden voldoende voedingsstoffen. De eiwitten in de shakes zorgen sneller voor een verzadigd gevoel, waardoor de behoefte aan eten en snacken minimaal zal zijn. Bovendien verhogen eiwitten de vetverbranding. Het lichaam verbrandt meer calorieën (heeft meer energie nodig) om de eiwitten te verwerken, dan dat het nodig heeft om vetten en koolhydraten te verwerken.

Voldoende voedingsstoffen, voldoende bewegen

Het 10 dagen slank dieet bevat voldoende voedingsstoffen. Het gaat om uitgebalanceerde shakes waarmee u minimaal twee maaltijden per dag vervangt. In de avond kunt u gewoon avondeten. Eigenlijk precies zoals u gewend bent! Let er wel op dat de avondmaaltijd een minimum aan koolhydraten en vetten bevat. Probeer er tijdens het volgen van het 10 dagen slank dieet, en ook de periode erna, op te letten dat u voldoende beweegt. Eén a twee keer in de week intensief sporten is aan te raden, maar met iedere dag 30 tot 60 minuten bewegen komt u ook al een eind. Door zowel op uw voeding te letten, als meer te bewegen is snel afvallen niet ongezond.

Lees meer

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.