0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes
Foto

Waarom afvallen?


Bijna de helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht

Bijna 47% van de volwassen Nederlanders boven de twintig jaar is te zwaar: 53% van de mannen en 42% van de vrouwen heeft overgewicht. Mannen hebben vaker overgewicht dan vrouwen, maar vrouwen hebben vaker ernstig overgewicht.

Van de jeugd van 2 tot 21 jaar heeft 14% overgewicht en 2% ernstig overgewicht. Meisjes hebben vaker overgewicht dan jongens en ook vaker ernstig overgewicht.

 

Risico's overgewicht.


Iedereen vindt zijn eigen gezondheid heel belangrijk, maar lang niet iedereen leeft gezond. We weten allemaal dat overgewicht schadelijk is voor onze gezondheid. Door overgewicht ontstaat er een grotere kans op ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes 2 en gewrichtsklachten. Ook voelen we ons vaak onzeker, moe en lusteloos. We proberen er van alles aan te doen om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Waarom lukt dat dan niet?

Afvallen simpel?


Afvallen lijkt zo simpel: het is een kwestie van minder eten en meer bewegen. Echter 66% van de mensen die een dieet volgen, zijn binnen de kortste keren zwaarder dan voor ze met hun dieet begonnen. Het is het bekende jojo effect dat optreedt na 9 van de 10 diëten. Afvallen, aankomen, weer afvallen, nog meer aankomen enz… De meeste mensen vinden lijnen lastig want het is vooral de lekkere trek die hun pogingen doet stranden. Hoe kunt u nu afvallen zonder dat vervelende hongergevoel te hebben?

Oplossing voor blijvend gewichtsverlies!

Afvallen is meer dan simpelweg een dieet volgen. Wilt u blijvend afvallen dan zult u in veel gevallen uw levensstijl en eetgewoontes moeten aanpassen. Het is belangrijk dat u zelf gaat nadenken over gezonde voeding. Gezonde voeding is niet alleen belangrijk voor een gezond gewicht maar verkleint ook de kans op hart- en vaatziekten, diabetes-2 en andere ziekten als gevolg van overgewicht. Een gezond eetpatroon betekent tevens dat u precies de hoeveelheid energie binnenkrijgt die u per dag nodig heeft. Teveel eten lijdt in veel gevallen tot overgewicht. Ook is het belangrijk dat u voldoende beweegt. Zorg dat u ten- minste een uur per dag beweegt en dat u twee keer in de week intensief beweegt. U zult hierdoor niet alleen slanker worden maar ook fitter.

Voordelen van een gezond gewicht.

Door overgewicht te verminderen voelt u zich fitter en energieker. Dit merkt u meteen in uw dagelijkse bezigheden. Denk hierbij aan het huishouden, werk, sport en verzorgen van kinderen. Alles gaat dan ineens een stuk gemakkelijker. Als u beter in uw vel zit, voelt u zich ook zekerder en straalt u dit ook uit naar anderen.

*Disclaimer*
 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.
 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

 
Wat eten om snel af te vallen?

  Slank met Shakes     12-03-2019     Reacties (0)

Wie af wil vallen, wil graag snel resultaat boeken. Dat kan nog wel eens lastig zijn. Wat kun je bijvoorbeeld eten? Moet je perse gaan sporten? En hoe zorg je ervoor dat je niet de hele dag met een hongergevoel rondloopt? Het advies is relatief simpel. Verminder de inname van koolhydraten en vetten, eet voldoende groente en fruit, start met regelmatig bewegen en zorg voor eiwitrijk voedsel.

Koolhydraten en vetten

Om de inname van koolhydraten en vetten te verminderen is een gezonde uitgebalanceerde maaltijd belangrijk. Eet bijvoorbeeld minder brood, pasta en aardappels en wat meer groenten of een koolhydraatarme maaltijd. Neem daarnaast afstand van alle suiker-gezoete dranken. Beperk het drinken van vruchtensap. Vruchtensap van vers fruit mag u wel drinken, de vruchtensappen in pakken of flessen kunt u beter laten staan. Vet is soms een vervanger van koolhydraten en kan het afvallen in de weg staan. Maak daarom alleen bij het bereiden van voedsel gebruik van gezonde vetten. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van olijfolie in plaats van boter, wanneer u vlees bakt of groenten wokt. Wat betreft ander eten is het raadzaam vetten zoveel mogelijk te vermijden.

Groente en fruit

Groente en fruit zijn erg gezond. Een volwassen persoon mag per dag zoveel groenten eten als hij of zij wil. Groene bladgroenten, komkommer, broccoli, ui en knoflook zijn echte aanraders als u wilt afvallen. Fruit is ook een verantwoord tussendoortje. Let wel op fruitsuikers en beperk het eten van bijvoorbeeld bananen, druiven en peren. Een of twee keer per week is geen enkel probleem.

Eiwitten!

Het eten van eiwitrijk voedsel kan de verminderde inname van koolhydraten vergemakkelijken. Het is een belangrijke voedingsbron als u probeert af te vallen. Eiwit vermindert namelijk de honger en beperkt de behoefte aan snacks. Doordat het lichaam harder moet werken om eiwitten te verwerken in plaats van vetten en koolhydraten, versnelt het eten van eiwitrijk voedsel de stofwisseling van het lichaam en valt u sneller af. Het 10 dagen slank dieet van Slank met Shakes zit boordevol eiwitten. Dit gezonde en verantwoorde dieet laat u twee maaltijden per dag vervangen door een shake en laat u in de avond gewoon genieten van normaal avondeten. Eventuele tussendoortjes kunnen ook door shakes vervangen worden. Dit bevordert het snelle afvallen.

Een uitgekiend dieet voor iedereen

De shakes afwegen is heel gemakkelijk. Het aanlengen kan met water, melk, sojamelk of yoghurt. Het dieet is geschikt voor mannen en voor vrouwen en is gemakkelijk vol te houden. Indien u het dieet combineert met regelmatig bewegen, zo’n 30 tot 60 minuten per dag, zult u zeker resultaat zien. Drinkt u naast de eiwitshakes ook voldoende? Dan worden alle afvalstoffen nog sneller afgevoerd. Een bijkomend voordeel van eiwitten, en dus van onze Dieetshakes, is dat ze de spiermassa beschermen tijdens gewichtsverlies. Dit zorgt ervoor dat u ook na het volgen van het 10 dagen slank dieet gemakkelijk op gewicht blijft. Wanneer gaat u beginnen?

Lees meer

Hoe val ik snel af met shakes?

  Slank met Shakes     25-02-2019     Reacties (0)

Shakes zijn de meest gebruikte manier om af te vallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd, omdat hiermee in korte tijd relatief veel gewicht verloren kan worden. Bovendien zijn shakes makkelijk in gebruik. De meeste soorten hoeven alleen met water, melk of yoghurt aangelengd te worden en zijn daarna klaar om gedronken of gegeten te worden. Maar welke shakes zijn geschikt om snel af te vallen? En is enkel het drinken van shakes voldoende? Lees rustig verder en u weet het meteen.

 

Welke shakes kies ik?

Er zijn verschillende soorten shakes verkrijgbaar. Het is van belang er goed op te letten dat de shakes voldoende voedingsstoffen als inhoud hebben en dat ze niet teveel suikers bevatten. Shakes waarmee je snel afvalt bevatten veel eiwitten. De reden hiervan is dat eiwitten het hongergevoel onderdrukken, omdat ze een gevoel van verzadiging geven. Het resultaat is dat er minder calorieën genuttigd worden. Door het gebruik van eiwitrijke shakes zult u ook meer lichaamsvet verliezen. Niet alleen het verminderd caloriegebruik, maar ook het thermogenetisch effect op uw lichaam verandert namelijk. Het lichaam verbruikt bij het verteren van eiwitrijke voeding meer energie, dan bij het verwerken van koolhydraten en vetten. Energie wordt gehaald uit de vetreserves in het lichaam.

 

Moet ik nog meer doen?

Naast een dieet met shakes is voldoende drinken, gezond eten (groente en fruit) en sporten belangrijk. Het vocht voert de vrijgekomen afvalstoffen af en vermindert het hongergevoel. Door te sporten wordt meer energie verbruikt. U hoeft niet meteen heel intens te gaan sporten. Door 30 tot 60 minuten per dag te gaan bewegen wordt het afvallen al gestimuleerd. Een verminderde inname van calorieën en meer eiwitten doen de rest. Wist u trouwens dat eiwitten ervoor zorgen dat de spieren in uw lichaam behouden blijven en zich sneller herstellen na het sporten? Wanneer u meer gaat bewegen is het eten van eiwitrijke voeding dus zeker een aanrader.

 

Zo valt u snel af

Het snel afvallen met shakes is dus een combinatie van de juiste shakes, gezonde voeding, voldoende drinken en regelmatig bewegen. Met het 10 dagen shake dieet van Slank met Shakes vervangt u twee maaltijden en twee tussendoortjes door shakes. U eet in de avond gewoon normaal, maar let er wel op dat de maaltijd gezond is en niet te veel koolhydraten bevat. De Dieetshakes die u van ons ontvangt zijn eiwitrijk en kunnen aangelengd worden met water, melk, sojamelk of yoghurt. Omdat de shakes voldoende voedingsstoffen bevatten en u gemakkelijk de juiste hoeveelheid kunt afmeten, is het gebruiken van het 10 dagen shake dieet goed vol te houden. U ervaart geen hongergevoel en het gebruik van de shakes is heel eenvoudig. Het 10 dagen shake dieet is geschikt voor zowel mannen, als vrouwen en is verantwoord en gezond. Combineert u het dieet met buikspieroefeningen, dan is er de mogelijkheid dat ook uw buik platter zal worden. Wanneer gaat u beginnen?

Lees meer

Snel en gezond afvallen in 10 dagen

  Slank met Shakes     13-02-2019     Reacties (0)

Wie last heeft van overgewicht en besloten heeft dat er wat aan moet gebeuren, wil snel resultaat zien. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Zal er na afloop geen sprake zijn van het jojo-effect en zitten de kilo’s er zo weer aan? Niet als u ervoor kiest verantwoord af te vallen. Met producten of methodes die zich bewezen hebben. Vermijd crashdiëten die moeilijk vol te houden zijn en niet voldoende voedingswaarde hebben. Kies ervoor op een gezonde manier aan afvalverlies te werken door speciaal geselecteerd diëten te combineren met meer bewegen en gezonde tussendoortjes.

Mogelijke voedingsbronnen

Om snel af te vallen dienen koolhydraten en vetten tot een minimum beperkt te worden. De inname van voeding met veel eiwitten daarentegen wordt gestimuleerd. Door gebruik te maken van eiwitrijke voeding wordt de vetverbranding verhoogd. Bovendien herstelt het de spieren na een sportieve inspanning. Eiwitten geven tevens sneller een gevoel van verzadiging. Het is aangetoond dat mensen minder eten wanneer ze veel eiwitrijk voedsel eten.
Welke voeding je exact moet nemen om snel af te vallen in 10 dagen is vaak lastig te achterhalen. Hulp van een diëtist, een afvalcoach of een voedingsconsulent kan uitkomst bieden, maar brengt extra kosten en verplichtingen met zich mee. Afvallen met behulp van shakes geeft meer vrijheden. Bovendien is het afvallen met behulp van shakes een van de meest gebruikte en goedkoopste methodes.  
 

Snel afvallen met shakes

De Dieetshakes van Slank met Shakes zijn zogenaamde eiwitshakes. Deze zijn gezond en eenvoudig in gebruik, omdat u altijd de juiste hoeveelheden kunt afmeten zonder veel moeite te hoeven doen. De shakebeker die u erbij krijgt, maakt het maken van een snelle shake nog gemakkelijker. De shakes bevatten precies voldoende voedingsstoffen en bevatten veel eiwitten. U zult geen hongergevoel ervaren.
Bij het 10 dagen shake dieet worden twee maaltijden en twee tussendoortjes per dag vervangen door Dieetshakes. De samenstelling van de shakes is perfect uitgebalanceerd, waardoor u precies het juiste binnenkrijgt. In de avond kunt u gewoon normaal eten. Het is dan wel aan te raden een gezonde koolhydraatarme maaltijd te nuttigen. Het 10 dagen shake dieet is zowel geschikt voor mannen, als voor vrouwen.

Verantwoord afvallen

Het afvallen met behulp van shakes is gemakkelijk en goedkoop, maar is het ook verantwoord? Jazeker, wel als u kiest voor Slank met Shakes. De Dieetshakes uit ons assortiment bevatten gezonde eiwitten. Combineert u het dieet daarnaast met de inname van voldoende groente en fruit, dan is het afvallen met onze shakes een verantwoorde keuze. Wij adviseren iedereen die wil afvallen naast de voeding minimaal anderhalve liter vocht per dag te drinken, waarbij water en thee de voorkeur hebben. Gezoete dranken kunnen het best worden vermeden. Daarnaast is het aan te raden voldoende te bewegen met een minimum van dertig minuten per dag. Tijdens het 10 dagen shake dieet bent u op een gezonde manier met uw lichaam bezig. Bewustwording en de wil om overgewicht aan te pakken is de beste start van een nieuw begin!     

Lees meer

Afvaltrends in 2019

  100ProcentFit     23-01-2019     Reacties (0)

Afvaltrends in 2019

Zo net in het nieuwe jaar hebben veel mensen goede voornemens. Afvallen staat bij een gros van de Nederlanders op nummer 1. Door meer te sporten en gezonder te eten hopen ze een paar kilo te verliezen. Een mooie gedachte! Helaas vallen veel mensen na een tijdje terug in hun oude ritme. Het aanpassen aan een nieuwe levensstijl vergt kracht, planning en doorzettingsvermogen. Met de juiste basis en een goede voorbereiding wordt het een stuk gemakkelijker.


 

Zorgen voor de innerlijke mens

De laatste jaren gaan we steeds bewuster leven. Ook in 2019 zet deze trend door. Gezond eten en meer bewegen blijven terrein winnen. Superfoods, biologische voeding en zorg voor jezelf spelen een grote rol. Om gewicht te verliezen zoeken velen naar verantwoorde en eenvoudige mogelijkheden. Het afvallen met shakes biedt uitkomst. Zeker als gekozen wordt voor de shakes van Slank met Shakes. Deze zitten boordevol eiwit en verminderen het hongergevoel. Omdat alleen het ontbijt en de lunch worden vervangen door shakes en de avondmaaltijd nagenoeg onveranderd blijft, is het een dieet dat gemakkelijk vol te houden is. Bovendien is het een eerste stap naar een gezondere levensstijl.

Goede voornemens doorzetten

Gezond eten en meer bewegen zijn de afvaltrends van 2019. Om het afvallen goed vol te houden moeten verleidingen voorkomen worden. Plan uw maaltijden en zorg dat u alles in huis heeft. Zo bent u minder geneigd iets ongezonds te pakken. Zorg er daarnaast voor dat de maaltijden goed afgemeten zijn. Wie meer binnenkrijgt dan hij verbruikt, valt niet af. Drink daarnaast veel water of thee en vermijd suikerhoudende dranken. Het zorgt voor de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam en vermindert het hongergevoel.    
 

Afvallen met het 10 dagen shake dieet

Afvallen met onze shake diëten is efficiënt en eenvoudig. De shakes bevatten veel eiwitten, die het hongergevoel verminderen. Bovendien zijn eiwitten belangrijke bouwstoffen voor het lichaam en is er meer energie voor nodig om ze af te breken. Deze energie haalt het lichaam uit de vetreserves in uw lichaam.
Door gebruik te maken van shakes hebt u altijd exact afgemeten maaltijden bij de hand. Daarnaast is het maken van een shake heel eenvoudig. U neemt een voorgeschreven hoeveelheid poeder en mengt dit met water, melk, sojamelk of yoghurt. Vervolgens schudt u het geheel en heeft u een heerlijk voedzame shake die u direct kunt nuttigen.
 

Efficiënt en intensief

Een shake dieet is gemakkelijk vol te houden, voorkomt dat u in de verleiding komt iets ongezonds te nuttigen én zorgt voor een exact afgemeten voeding. In combinatie met voldoende vocht (minimaal anderhalve liter per dag) bent u verzekerd van resultaat. Het 10 dagen shake dieet is intensief en zorgt dat u meer afvalt in de eerste tien dagen. Na afloop kunt u door met fase 2 van het shake dieet en zorgt u dat u op gewicht blijft. Om het afvallen extra kracht bij te zetten, kan het shake dieet gecombineerd worden met het nemen van onze Dieetcaps Pro.
 

Lees meer

Op gewicht blijven met dieet-shakes

  100procentfit     02-08-2018     Reacties (0)

Op gewicht blijven met dieet-shakes

Hoe dieet-shakes kunnen helpen bij het op gewicht blijven na een dieet.
 

U bent begonnen met afvallen en na een lange weg heeft u eindelijk u doel bereikt. Nu u op gewicht bent is het belangrijk om dit gewicht ook vast te houden. Het zou zonde zijn van al u inspanningen als u weer zwaarder zou worden. Dieet-shakes zijn een gemakkelijke en verantwoorde manier om op gewicht te blijven.

Hoe op gewicht blijven met dieet-shakes?
 

Je kunt shakes op verschillende manieren gebruiken om op gewicht te blijven. Je kunt 1 of 2 maaltijden per dag vervangen door een dieet-shake denk hierbij aan het ontbijt of lunch. Je kunt er ook voor kiezen om 1 of 2 shakedagen in de week in te lassen. Je krijgt dan het 5-2 of 6-1 principe. 5 dagen waarin u normaal eet en 2 dagen met shakes.

Door normale maaltijden te vervangen door onze smakelijke dieet-shakes krijgt u minder calorieën binnen maar wel voldoende voedingstoffen zoals; vitaminen, mineralen, vezels en gezonde vetten uit lijnzaadolie.

Bestel direct de lekkerste dieet-shakes op slankmetshakes.nl 

Lees meer

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.