0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 30,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
  Al 10 jaar een vertrouwd adres.

Makkelijk, effectief en snel afvallen met het shake-dieet van Slankmetshakes.nl.

Foto


Wil jij makkelijk, doelgericht en snel afvallen? Start dan vandaag met het 100%FIT shake-dieet. Bestel  het shake-dieet pakket voor maar € 69,95 + Gratis verzending. (Ook achteraf betalen is mogelijk)
 

Hoe werkt het shake-dieet en wat kun je verwachten?

Snel en effectief afvallen? Het klinkt misschien wat onwerkelijk, maar met het shake-dieet van Slank met Shakes kun je daadwerkelijk effectief en snel gewicht verliezen. Tijdens dit caloriearme dieet krijg je de juiste hoeveelheid dieet-shakes en supplementen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. De Shakes zijn niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar zorgen er ook voor dat je precies weet wat je op een dag binnenkrijgt. En dat is voldoende om af te gaan vallen. 
 

Wat is het shake-dieet?

Het shake-dieet is een gemakkelijke en zeer productieve methode om gewicht te verliezen. Het caloriearme dieet bestaat voor 50% uit Dieet-shakes en voor 50% uit gezonde voeding. Tijdens dit dieet dat maximaal 8 weken duurt vervang je het ontbijt en de lunch door verantwoorde en lekkere dieet shakes. Als avondeten neem je een normale gezonde maaltijd. De supplementen neem je tussendoor ter ondersteuning van het afvallen.

Dit zijn de voordelen van het 100%Fit shake dieet:
 

  • De dieet shakes bevatten de gewenste hoeveelheid eiwitten en voedingsstoffen. 
  • Met de dieet shakes ben je verzekerd van gezond gewichtsverlies;
  • Er is sprake van minder hongergevoel door de combinatie met de supplementen en voldoende vochtinname.
  • Het is wetenschappelijk bewezen dat een dieet met shakes zorgt voor meer gewichtsverlies;
  • Dieet Shakes zijn de beste keus om op gewicht te blijven na afloop van het dieet. 

Dit is de beste formule voor gewichtsverlies.

Tijdens het shake-dieet is het belangrijk om voldoende te drinken en te bewegen. Zo stimuleer je het gewichtsverlies en heb je nog betere resultaten. Dieet shakes, fatburners, bewegen en voldoende drinken vormen samen de gouden formule voor snel afvallen. En dit kun jij bereiken. Wist je dat bijna de helft van de Nederlanders overgewicht heeft? Een dieet met shakes is de manier om je gezonde levensstijl weer op te pakken en om het overgewicht snel en effectief aan te pakken.  
 

Zo effectief is het shake-dieet
 

De kernwoorden van het shake-dieet? Gemakkelijk, effectief en snel afvallen. Wat moet je zelf doen tijdens het shake-dieet? Je krijgt de voorgeschreven hoeveelheden aan dieet shakes en supplementen opgestuurd. Het enige wat jij hoeft te doen is het poeder mengen met melk, sojamelk of yoghurt. Gebruik hiervoor de shakebeker die je gratis bij het pakket ontvangt.
 

Eetschema 100%FIT shake-dieet* (schema-Pro):
* Dit dieet mag niet langer dan 8 weken gevolgd worden.
** In combinatie met groente en fruit zijn dieet-shakes een verantwoorde keuze om af te vallen en op gewicht te blijven.

 

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen. Raadpleeg dan eerst een dokter voor advies. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren.


*Allergenen-informatie*  De shakes bevatten; koemelk, lactose en soja

Dieetshake Pro is glutenvrij 

 

FAQ:

Hoeveel kan ik afvallen met het 100%FIT shake dieet?
Hoeveel je afvalt is erg persoonlijk en van veel verschillende factoren afhankelijk. Uit een Australisch onderzoek is gebleken dat deelnemers van een caloriearm dieet van 800 kcal per dag voor 8 weken 15% van hun lichaamsgewicht verloren.

Is een caloriearm dieet gezond?
Een beperkte inname van calorieën heeft allerlei positieve effecten voor het lichaam. De stofwisseling schakelt over van groei naar onderhoud en herstel. Oude, beschadigde lichaamscellen worden gebruikt als brandstof en cellen gaan zich beschermen tegen allerlei gevaren om de periode van voedseltekort te overleven. Ook schakelt het lichaam tijdens een caloriearm dieet over van glucose- naar vetverbranding. Dat komt doordat de insulineconcentratie sterk daalt. En insuline remt de vetverbranding en stimuleert de verbranding van glucose

Kan ik naast het dieet ook sporten?
Voldoende beweging tijdens het dieet is belangrijk, echter raden wij sporters aan om 200 kcal (sporttoeslag) extra te nemen in de vorm van 2 extra tussendoortjes. Ook raden wij deze toeslag aan voor mensen die zwaar arbeid verrichten.

Ik heb moeite om het dieet vol te houden. Wat kan ik doen?
Doordat het dieet erg intensief is, is het niet door iedereen gemakkelijk vol te houden. Wij raden dan aan om over te gaan naar 2 dagen dieet en 1 dag normaal eten. De 2-1 methode. Doordat je de dag na de 2 dieetdagen weer gewoon mag eten, is het makkelijker vol te houden.


*Disclaimer*
 
*Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.
 
*Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over onze producten of service, neem dan contact op met onze klantenservice; info@100procentfit.nl. Wij helpen u graag!

 

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 15.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

             

 

*Disclaimer*


 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden