0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Veel sporters gebruiken eiwitshakes, omdat het bijdraagt tot de groei en instandhouding van spiermassa. Onze eiwitshakes zijn een goede aanvulling voor sporters én ondersteunen u bij het afvallen. Ze zijn rijk aan hoogwaardige eiwitten, vitaminen, mineralen, vezels en omega-3. Het is de beste keus voor sporters.

Bezig met laden...

Eiwitshake Pro

Deze speciale eiwitshakes hebben een lekkere smaak en lossen goed op. Sporters kunnen voor het beste resultaat dagelijks een of twee eiwitshakes nemen. Bij voorkeur doen ze dit bij het opstaan en na het sporten. De hoogwaardige eiwitten in onze shakes dragen bij aan de instandhouding van spiermassa en zorgen voor een beter herstel na een fysieke inspanning. Benieuwd wat onze eiwitshakes met u doen? Aarzel niet langer en bestel direct.

Eiwitshakes bestellen

Eiwitshakes bestelt u bij ons snel, veilig en eenvoudig. Het betalen gaat via vertrouwde kanalen, terwijl de verzending vaak dezelfde dag nog plaatsvindt. Is het totaalbedrag van uw bestelling eiwitshakes hoger dan 20 euro? Dan betaalt u bij ons geen verzendkosten.

Voordelig online bestellen bij slankmetshakes.nl, de specialist in veilige afslankproducten!*Disclaimer*

Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd.
Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.


Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 10.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden