0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Benieuwd hoe je maaltijdshakes moet gebruiken?

Wie snel wil afvallen, wordt vaak geadviseerd maaltijdshakes te gebruiken. Dat is niet verwonderlijk. Met maaltijdshakes kunt u op eenvoudige wijze in korte tijd gewicht verliezen. Bovendien is het afvallen met maaltijdshake relatief goedkoop en is het geschikt voor mannen en vrouwen. Het is wel van belang dat u bij het gebruik van maaltijdshakes de adviezen op de verpakking opvolgt. Hoe u de maaltijdshakes gebruikt, bepaalt namelijk voor een groot deel of u snel zult afvallen of niet.

Maaltijden vervangen

Maaltijdshakes vervangen een of meerdere maaltijden per dag. Ze bevatten exact de juiste hoeveelheid voedingsstoffen en zorgen dat u niet teveel koolhydraten en vetten binnenkrijgt. Het enige wat u hoeft te doen om de shakes te bereiden, is de gewenste hoeveelheid poeder afmeten en aanlengen met water, melk of yoghurt. Een maaltijdshake is snel klaar en kan direct genuttigd worden. Hoeveel maaltijdshakes u per dag gebruikt, is afhankelijk van het gekozen dieet en de gewenste resultaten.

Denk bij het starten met maaltijdshakes wel goed na welke shakes u wilt gaan gebruiken. Shakes die enkel een minimale hoeveelheid aan calorieën bevatten, leveren vaak niet het gewenste resultaat. U zult snel een hongergevoel ervaren. Het snoepen en snacken achterwege laten is dan niet gemakkelijk. Het is beter te kiezen voor maaltijdshakes die voldoende eiwitten bevatten. Eiwitten zorgen langer voor een verzadigd gevoel waardoor de hunkering naar (vaak ongezonde) snacks achterwege blijft.

Slank met Shakes

De maaltijdshakes van Slank met Shakes bevatten veel eiwitten, belangrijke vitaminen en waardevolle omega 3-vetten die de hormonale huishouding optimaliseren voor vetverlies. Het hoge eiwitgehalte zorgt ervoor dat u kunt afvallen zonder een gevoel van honger te ervaren. Uw vetstofwisseling verhoogt eveneens dankzij ingrediënten zoals groene thee extract en L-carnitine. Een losse maaltijdshake van Slank met Shakes bevat weinig kcal. Door twee maaltijden per dag te vervangen, kunt u snel afvallen. In de avond eet u gewoon normaal. Let er wel op dat de maaltijd niet te veel koolhydraten bevat.

Bij het proces van afvallen vormen maaltijdshakes de basis. Daarnaast worden gezonde tussendoortjes aangeraden en dient u voldoende water of andere caloriearme dranken te drinken. Water zorgt ervoor dat afvalstoffen snel het lichaam kunnen verlaten. Combineert u de maaltijdshakes ook nog eens met sporten, dan zal het resultaat des te groter zijn. Sporten verhoogt de vetverbranding en draagt bij aan spierbehoud. Goede spieren zijn belangrijk. Spieren verbranden namelijk tot wel tien keer meer calorieën dan lichaamsvet.

Starten met afvallen met behulp van maaltijdshakes

Ons Shake dieet is dankzij de juiste combinatie van ingrediënten gemakkelijk vol te houden en is geschikt voor mannen en vrouwen. Het helpt u op een verantwoorde en eenvoudige manier gewicht te verliezen. Wilt u liever nog sneller afvallen? Maak dan eerst gebruik van het 10 dagen shake dieet of het 10 dagen turbo dieet en stap daarna over op het standaard Shake dieet.

  Slank met Shakes     01-04-2020 10:51     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 15.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

 

*Disclaimer*


 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden