0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes
Shakes om af te vallen Dieet shakes zijn op dit moment een groot succes om mee af te vallen.
 

Hoe werkt afvallen met shakes?

 
Dieet shakes zorgen er simpelweg voor dat het calorieaanbod beter wordt beheerst. Door een normale maaltijd te vervangen door een dieet shake is het makkelijker om het calorieaanbod te beperken. Onze dieet shakes bevatten in tegenstelling tot maaltijdvervangers actieve ingrediënten die gewichtsverlies bevorderen.

Afvallen met shakes werkt
 
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen met behulp van shakes meer afvielen, en na een dieet beter op gewicht bleven dan met gewone maaltijden met weinig calorieën. Shakes zijn een verantwoorde keuze om in korte tijd veel af te vallen.
 
Vervang 1 of 2 normale maaltijden door een dieet shake. Eet daarnaast een gewone warme maaltijd met voldoende groente die niet teveel calorieën bevat. In combinatie met groente en fruit zijn shakes een verantwoorde keuze om af te vallen en op gewicht te blijven.

 
  100procentfit     20-03-2017 09:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.