0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes
Buikvet verliezen met afslankpillen

Buikvet verliezen met afslankpillen.


Naast ons uitgebreide aanbod shakes, bieden we u de keuze uit effectieve afslankpillen die hun werking inmiddels ruimschoots hebben bewezen. De pillen zitten boordevol gezonde stoffen en zorgen er op drie verschillende manieren voor dat uw afslankpoging succesvol is. Het belangrijkste effect is een verhoogde calorie- en vetverbranding, dé basis om snel af te vallen.

Afslankpillen verminderen hongergevoel.


Ook weten onze afslankpillen het hongergevoel sterk te verminderen, een zeer wenselijk effect tijdens een dieet waar honger altijd op de loer ligt. Het weerstaan van verleidingen en ongezond eten wordt hierdoor een stuk minder moeilijk. Tot slot geven de pillen meer energie – iets wat altijd prettig is tijdens een periode van calorische beperking.
  100procentfit     08-10-2017 11:07     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.