0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 30,- NL
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
  Klanten geven ons een 9,3
 

Snel afvallen met shakes: Hoe shakes je kunnen helpen om snel gewicht te verliezen

Snel afvallen met shakes is de laatste jaren immens populair geworden, en het is geen verrassing waarom. Shakes bieden een snelle en gemakkelijke manier om gewicht te verliezen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het tellen van calorieën of het bereiden van ingewikkelde maaltijden.

Hoe werkt het? Shakes zijn vaak rijk aan eiwitten en vezels, wat helpt om je langer vol te laten voelen en je hongergevoel te verminderen. Hierdoor eet je automatisch minder en neemt je calorie-inname af. Shakes kunnen ook helpen om je stofwisseling te versnellen, waardoor je meer vet verbrandt.

Dus als je snel en effectief wilt afvallen, waarom probeer je dan niet eens shakes? Ontdek hoe shakes je kunnen helpen om je streefgewicht te bereiken en verlies gewicht op een eenvoudige, lekker en bevredigende manier!
 

Hoeveel kilo per week afvallen met shakes?

De meest gestelde vraag over afvallen met shakes is "Hoeveel kilo kan ik per week afvallen met shakes?" Hoeveel je afvalt met shakes is per persoon verschillend maar met behulp van shakes kun je ongeveer tot 2,5 kilo per week afvallen, mits je de juiste keuzes maakt. Wij vertellen jou precies wat de beste shakes zijn die je moet gebruiken om snel en gezond af te vallen.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 20.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.
             

*Disclaimer* 


Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht


E-mail: info@100procentfit.nl


Garantie/klachten:
Mocht u niet tevreden zijn over onze producten of service?
Neem dan contact met ons op.   

Nieuwsbrief
Aanmelden