0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 30,- NL
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
  Al 10 jaar een vertrouwd adres.

Snel afvallen met een shake dieet


Wil jij afvallen, maar komen de verloren kilo’s er tot nu altijd rap weer aan? Dat is niet zo vreemd, want menig dieet leidt weliswaar tot snelle resultaten, maar resulteert op termijn onvermijdelijk in het beruchte jojo-effect. De oorzaak schuilt vaak in de samenstelling van het dieet, met onvoldoende inname van eiwit en andere belangrijke voedingsstoffen.

Slankmetshakes.nl brengt hier verandering in en helpt u op een makkelijke wijze langdurige resultaten te boeken. Afvallen vereist geen geheimzinnige benadering – het is simpelweg het gevolg van calorische restrictie in combinatie met de juiste, eiwitrijke voeding. En dit is precies waar onze lekkere en koolhydraatarme shakes en afslankpillen voor zorgen!

 

Hoe werkt een shake dieet?

Een shake dieet is simpel en doeltreffend. Je vervangt het ontbijt en de lunch door een heerlijke maaltijdvervangende afslank shake gecombineerd met een koolhydraatarme avondmaaltijd. Hierdoor is een shake dieet eenvoudig toe te passen en gemakkelijk vol te houden. 
 

Shake dieet pakket bestellen

Wilt u ook gebruikmaken van een van de shake dieet pakketten? Bekijk dan welk pakket het beste bij u past. Een keus gemaakt? Bestellen gaat veilig, gemakkelijk en snel bij Slankmetshakes.nl.

Bezig met laden...
€ 4,95 € 9,95
€ 34,95 € 49,85
€ 39,95 € 59,95
€ 69,95 € 84,95

Speciaal voor u

Wie start met een van de shake dieet pakketten zal het gemak ervaren van een compleet pakket. Omdat u doelbewust kiest welk pakket voor u het meest geschikt is, is de samenstelling ervan geheel aangepast aan uw wensen. Het enige wat u hoeft te doen is de voorgeschreven werkwijze volgen. Een shake dieet pakket bestaat uit een of meerdere potten Dieet shake Pro, een shakebeker, en in enkele gevallen een pot afslankpillen.

 


Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 20.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.
             

*Disclaimer* 


Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden