0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes
Foto

Waarom afvallen?


Bijna de helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht

Bijna 47% van de volwassen Nederlanders boven de twintig jaar is te zwaar: 53% van de mannen en 42% van de vrouwen heeft overgewicht. Mannen hebben vaker overgewicht dan vrouwen, maar vrouwen hebben vaker ernstig overgewicht.

Van de jeugd van 2 tot 21 jaar heeft 14% overgewicht en 2% ernstig overgewicht. Meisjes hebben vaker overgewicht dan jongens en ook vaker ernstig overgewicht.

 

Risico's overgewicht.


Iedereen vindt zijn eigen gezondheid heel belangrijk, maar lang niet iedereen leeft gezond. We weten allemaal dat overgewicht schadelijk is voor onze gezondheid. Door overgewicht ontstaat er een grotere kans op ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes 2 en gewrichtsklachten. Ook voelen we ons vaak onzeker, moe en lusteloos. We proberen er van alles aan te doen om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Waarom lukt dat dan niet?

Afvallen simpel?


Afvallen lijkt zo simpel: het is een kwestie van minder eten en meer bewegen. Echter 66% van de mensen die een dieet volgen, zijn binnen de kortste keren zwaarder dan voor ze met hun dieet begonnen. Het is het bekende jojo effect dat optreedt na 9 van de 10 diëten. Afvallen, aankomen, weer afvallen, nog meer aankomen enz… De meeste mensen vinden lijnen lastig want het is vooral de lekkere trek die hun pogingen doet stranden. Hoe kunt u nu afvallen zonder dat vervelende hongergevoel te hebben?

Oplossing voor blijvend gewichtsverlies!

Afvallen is meer dan simpelweg een dieet volgen. Wilt u blijvend afvallen dan zult u in veel gevallen uw levensstijl en eetgewoontes moeten aanpassen. Het is belangrijk dat u zelf gaat nadenken over gezonde voeding. Gezonde voeding is niet alleen belangrijk voor een gezond gewicht maar verkleint ook de kans op hart- en vaatziekten, diabetes-2 en andere ziekten als gevolg van overgewicht. Een gezond eetpatroon betekent tevens dat u precies de hoeveelheid energie binnenkrijgt die u per dag nodig heeft. Teveel eten lijdt in veel gevallen tot overgewicht. Ook is het belangrijk dat u voldoende beweegt. Zorg dat u ten- minste een uur per dag beweegt en dat u twee keer in de week intensief beweegt. U zult hierdoor niet alleen slanker worden maar ook fitter.

Voordelen van een gezond gewicht.

Door overgewicht te verminderen voelt u zich fitter en energieker. Dit merkt u meteen in uw dagelijkse bezigheden. Denk hierbij aan het huishouden, werk, sport en verzorgen van kinderen. Alles gaat dan ineens een stuk gemakkelijker. Als u beter in uw vel zit, voelt u zich ook zekerder en straalt u dit ook uit naar anderen.

*Disclaimer*
 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.
 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

 
Snel afvallen na de vakantie

  Slank met Shakes     03-09-2019     Reacties (0)

Snel afvallen na de vakantie

De vakantie is een heerlijke tijd, maar helaas betekent het vaak ook dat er een aantal kilo’s bijkomen. Zit uw kleren bij terugkomst ook wat strakker en wilt u het liefst snel wat afvallen? Geen enkel probleem! Door het eten van de juiste voeding en wat meer te bewegen, bent u zo weer terug op uw oude gewicht. Let erop dat het eten niet teveel koolhydraten en vetten bevat en drink voldoende water of thee.


Koolhydraten en vetten verminderen

 

Snel afvallen kan alleen wanneer we minder calorieën binnenkrijgen dan er verbrand worden. Wel moeten we voldoende energie binnenkrijgen om onze dagelijkse bezigheden uit te voeren. Door koolhydraten en vetten te vermijden en deze te vervangen door eiwitrijke voeding, wordt snel afvallen gestimuleerd met behoud van energie. Ook blijft een hongergevoel achterwege. Eiwitrijke voeding geeft namelijk langer een verzadigd gevoel, terwijl het verwerken ervan het lichaam meer energie kost. De benodigde energie wordt gehaald uit de vetreserves van het lichaam. De vetverbranding gestimuleerd. Een win-win situatie.


Kleine aanpassingen, grootse resultaten

Om snel afvallen te stimuleren is niet alleen gezonde en eiwitrijke voeding noodzakelijk. Ook meer water of thee drinken stimuleert het afvalproces. Wie per dag minimaal 1,5 liter drinkt, zorgt zelf voor een snellere afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Bovendien vermindert water drinken het hongergevoel. Wordt het eten van verantwoorde voeding en het drinken van suikervrije dranken gecombineerd met meer bewegen, dan zal het resultaat optimaal zijn. Het betekent niet dat er direct intensief gesport moet worden. In veel gevallen is 30 tot 60 minuten goed bewegen al voldoende.


Snel afvallen met een shake dieet

Verantwoord en gezond eten is niet voor iedereen eenvoudig. Het afvallen met shakes is dat wel. Door het volgen van een shake dieet van Slank met Shakes kunt u in korte tijd relatief veel afvallen. De shakes zijn gemakkelijk klaar te maken en kunnen perfect worden afgemeten. Iedere shake bevat precies voldoende voedingsstoffen en eiwitten, waardoor een hongergevoel achterwege blijft. Uw vakantiekilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen met behulp van een shake dieet snel meer afvallen en beter op gewicht blijven. Dieet shakes zijn namelijk een verantwoorde keuze als u in korte tijd veel wilt afvallen. De dieet shakes van Slank met Shakes bevatten slechts 87 kcal en zorgen al voor een goed resultaat als u twee maaltijden per dag vervangt.


Eenvoudig voor iedereen

Het Slank met Shakes shake dieet is geschikt voor mannen en vrouwen die na een vakantie snel willen afvallen en is gemakkelijk vol te houden. Het afwegen is eenvoudig en het poeder hoeft alleen aangelengd te worden met water, melk, soja melk of yoghurt. Omdat de shakes boordevol eiwitten zitten heeft u geen honger en is er geen sprake van het verlies van spiermassa. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam en herstellen zelfs de spieren na het sporten. Met het shake dieet eet u verspreid over de dag steeds kleine beetjes. Om snel het beste resultaat te behalen vervangt u twee maaltijden door een shake. Omdat de avondmaaltijd blijft en er afgewisseld wordt met gezonde tussendoortjes is het shake dieet ook na het verlies van de vakantiekilo’s goed vol te houden. Het snel afvallen na de vakantie kan zo ook voor langere tijd worden doorgezet. Wanneer begint u?

Lees meer

Snel afvallen: welke voeding heb je nodig?

  Slank met Shakes     22-08-2019     Reacties (0)

Welke voeding heb je nodig?

Eigenlijk weten we het allemaal wel. Om af te vallen moet er gezond gegeten worden. Maar wat houdt dat precies in? Is alleen groente en fruit geoorloofd en zal er gedurende de dag steeds sprake van een hongergevoel? Nee, zeker niet! Wanneer we spreken over gezonde voeding bedoelen we voeding die voldoende voedingsstoffen bevatten. Die niet teveel koolhydraten en vetten kennen en waar zeker geen toegevoegde suikers inzitten.


Gezonde voeding

Groente en fruit zijn erg gezond. Volwassen mannen en vrouwen mogen per dag zoveel groenten eten als ze willen. Ook fruit is een verantwoord tussendoortje, maar dan moet er wel opgepast worden met fruitsuikers. Beperk het eten van bijvoorbeeld bananen, peren en druiven tot een of twee keer per week. Naast groenten en fruit is een verminderde inname van koolhydraten en vetten aan te raden. Laat daarom aardappels, pasta en brood eens staan en kies voor meer groenten of een koolhydraatarme maaltijd. Let op dat deze niet teveel vet bevat. Vet kan het snel afvallen behoorlijk in de weg staan. Het voornaamste uitgangspunt om snel te kunnen afvallen is een uitgebalanceerde maaltijd. Een minimum aan vet en koolhydraten en veel groenten en fruit. Eiwitten kunnen de verminderde inname van koolhydraten vergemakkelijken. Het zijn de bouwstenen van het lichaam en ze verminderen het hongergevoel.


Eiwitrijke voeding

Eiwitrijk voedsel is een belangrijke voedingsbron als u snel wilt afvallen. Niet alleen geeft het langere tijd een verzadigd gevoel, waardoor u minder snel naar ongezonde snacks grijpt. Het duurt ook langer voordat het door het lichaam is afgebroken. Het lichaam moet harder werken om eiwitten af te breken in plaats van koolhydraten en vetten. Hierdoor versnelt de stofwisseling en zult u sneller afvallen. Het shake dieet van Slank met Shakes zit vol met eiwitten. De gemakkelijk te bereiden, smakelijke shakes bevatten precies de juiste voedingsstoffen en hoeven enkel te worden aangelengd met water, melk, yoghurt of sojamelk. Gemakkelijk vol te houden en geschikt voor mannen en vrouwen die snel willen afvallen.


Snel verantwoord afvallen met het shake dieet

Het shake dieet is een gezond en verantwoord dieet waarbij u twee maaltijden per dag vervangt door een shake. In de avond kunt u gewoon genieten een normale maaltijd (liefst met een minimale hoeveelheid aan koolhydraten). Om het snel afvallen te bevorderen, kunnen eventuele tussendoortjes ook door shakes vervangen worden. Een shake bevat slechts 87 kcal en biedt u precies dat wat u nodig heeft. Het shake dieet is voor iedereen gemakkelijk vol te houden, omdat er meerdere malen per dag wordt gegeten. Dit minimaliseert het hongergevoel. In combinatie met de grote hoeveelheid eiwitten en het feit dat het aanmaken van een shake zo eenvoudig is, behalen veel deelnemers een schitterend resultaat. Wanneer gaat u beginnen?

Lees meer

Hoe kun je snel afvallen in korte tijd?

  Slank met Shakes     15-08-2019     Reacties (0)

Afvallen in korte tijd

Wilt u snel afvallen, omdat de zomer in aantocht is? Of gaat u bijvoorbeeld trouwen en wilt u nog snel wat afvallen in korte tijd? Ga dan direct aan de slag. Met het juiste dieet in combinatie met voldoende beweging hoeft afvallen niet lastig te zijn. Vermijd de inname van teveel vetten, koolhydraten en suikers en kies voor afgemeten maaltijden die de juiste voedingsstoffen bevatten. Door te bewegen en voldoende water te drinken, wordt het afvalproces nog meer gestimuleerd.

Minder koolhydraten, meer eiwitten

Afvallen lukt alleen wanneer minder calorieën worden ingenomen, dan worden verbruikt. Wordt daarbij een keuze gemaakt voor eiwitrijke voeding, dan blijft een hongergevoel achterwege. Eiwitten zorgen namelijk langer voor een verzadigd gevoel. Bovendien verbruikt het lichaam meer energie om eiwitten af te breken, dan dat het gebruikt voor de afbraak van koolhydraten en vetten. De benodigde energie hiervoor wordt gehaald uit de vetreserves van het lichaam en stimuleert de vetverbranding. Afvallen in korte tijd wordt daardoor een stuk gemakkelijker.

Geplande voedingen, altijd de juiste hoeveelheid

Het eten van eiwitrijke voeding met minimale koolhydraten en vetten lijkt misschien een lastige opgave. Dat is het echter niet. Met het shake dieet van Slank met Shakes is afvallen gemakkelijk en goed vol te houden. De shakes zijn eenvoudig klaar te maken en bieden voldoende voedingsstoffen. De benodigde hoeveelheid poeder is exact bekend en eenvoudig af te meten. U weet altijd wanneer u wat moet eten. Het eten op gezette tijden is een groot voordeel van het shake dieet. Een dieet is namelijk gemakkelijker vol te houden als de maaltijden gepland zijn. Men ervaart minder snel een hongergevoel, omdat er regelmatig gegeten wordt.

Snel afvallen met shakes

Met het shake dieet is snel afvallen kinderspel. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat mensen met behulp van dieet shakes sneller afvallen en na een shake dieet beter op gewicht blijven, dan met gewone maaltijden met weinig calorieën. Dieet shakes zijn een verantwoorde en eenvoudige manier als u in korte tijd veel wilt afvallen. De shakes laten al resultaat zien als u een of twee maaltijden per dag vervangt. Wilt u sneller afvallen, dan adviseren we ook uw tussendoortjes te vervangen voor een dieet shake. Hiervoor hebben we speciaal het 10 dagen shake dieet ontwikkeld.

Slank met shakes

Om het afvallen in korte tijd te vergemakkelijken zijn onze shakes voorzien van zo min mogelijk calorieën (slechts 87 kcal per shake) en een lekkere smaak. Bovendien bevatten de shakes geen ongezonde suikers, maar wel groene thee extracten en L-carnitine. Twee stoffen die een belangrijke rol spelen in de vetstofwisseling en bij het snel afvallen. Het shake dieet kan extra kracht worden bijgezet door voldoende te drinken. Probeer per dag minimaal 1,5 liter water of thee te drinken. Hierdoor worden verschillende afvalstoffen in het lichaam sneller afgevoerd.

Lees meer

Wat helpt bij snel afvallen?

  Slank met Shakes     04-07-2019     Reacties (0)

Wat helpt bij snel afvallen?

U heeft last van overgewicht en wil daar verandering in brengen. Maar hoe pakt u het aan? Wat zijn de mogelijkheden om snel af te vallen en hoe voorkomt u dat u na verloop van tijd niet meer in uw oude gewoontes vervalt? Kies in alle gevallen voor een verantwoorde manier van afvallen. Een manier waarbij u voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, maar waarbij het aantal calorieën beperkt is. Afvallen gebeurt pas wanneer u minder calorieën binnenkrijgt, dan dat u verbruikt.

Verantwoord afvallen

Wat helpt bij snel afvallen

Verantwoord en gezond afvallen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen weten echter niet waar de meeste calorieën inzitten, wat goed voor hen is et cetera. Als leidraad kan genomen worden dat koolhydraten en vetten tot een minimum beperkt moeten worden. Eiwitrijke voeding daarentegen wordt gestimuleerd. Eiwitten verhogen de vetverbranding en verminderen het hongergevoel. Eiwitten geven namelijk snel een gevoel van verzadiging.

De beste combi

Om snel afvallen te stimuleren is niet alleen gezonde en verantwoorde voeding noodzakelijk. Ook meer bewegen en sporten zal het snel afvallen stimuleren. Dit hoeft niet altijd zeer intensief te zijn. Vaak is zo’n 30 tot 60 minuten goed bewegen al voldoende. In combinatie met het sporten en verantwoord eten, is het aan te raden voldoende water of thee zonder suiker te drinken. Water zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen in het lichaam en verlaagt het hongergevoel.

Afvallen met shakes

Omdat het voor veel mensen lastig is zelf te bepalen wat verantwoord en gezond is, zal een dieet met shakes uitkomst bieden. Shakes bevatten een exact afgemeten hoeveelheid voedingsstoffen en eiwitten en zijn gemakkelijk klaar te maken. Het 10 dagen Shake dieet van Slank met Shakes is in te delen in vier fasen die samen het snel afvallen ondersteunen. Bovendien blijft u met dit shake dieet ook na de tijd gemakkelijk op gewicht. Het jojo-effect waarbij de kilo’s er na afloop weer aanvliegen blijft zo uit.

De verschillende stappen

Het 10 dagen shake dieet kent zoals gezegd vier fasen. In de eerste twee fasen zult u snel afvallen en het meeste gewicht verliezen. U vervangt twee maaltijden en eventuele tussendoortjes door dieet shakes. Hierdoor krijgt u precies de juiste hoeveelheid energie binnen en ervaart u geen hongergevoel. In de derde en vierde fase van het 10 dagen shake dieet gaat u weer meer koolhydraten eten om aan een normaal eetpatroon te wennen. In het begin van het dieet worden koolhydraten juist zoveel mogelijk vermeden. Wanneer u aan het normale eetpatroon gewend bent, kunt u op gewicht blijven met de dieet shakes. Bewust en verantwoord blijven eten is nu het belangrijkste.

Bij het 10 dagen shake dieet zijn aanvullende afslankproducten in principe niet nodig. Eventueel kunt u het shake dieet aanvullen met de Dieetcaps Pro. Deze geven u nog meer energie, verhogen de calorieverbranding en helpen op effectieve wijze de honger te stillen.

Lees meer

Hoe werkt een Shake dieet?

  Slank met Shakes     20-06-2019     Reacties (0)

Zo werkt een shake dieet

Wie overgewicht heeft en wil afvallen, kan goede resultaten boeken met een shake dieet. Een relatief goedkoop en gemakkelijk dieet dat goed vol te houden is. Maar hoe werkt het? En waarom is afvallen met shakes eenvoudiger dan het afvallen zonder shakes?

De basis van het shake dieet

 Wat zit er in een shake dieet
Shakes zijn vloeibare maaltijdvervangers die geleverd worden in poedervorm. Door het poeder, dat specifieke en alleen noodzakelijke voedingsstoffen bevat, aan te lengen met bijvoorbeeld water of melk ontstaat de uiteindelijke shake. Deze kan direct genuttigd worden en zorgt voor een vol gevoel. Dankzij het nuttigen van shakes en het volgen van een shake dieet hoeft er niet teveel nagedacht te worden over wat men eet. Een shake dieet vertelt precies welke maaltijden vervangen zouden moeten worden door een shake. Door dit stelselmatig te doen, wordt snel afvallen gestimuleerd.

Het belang van eiwitten

Shakes die goede resultaten boeken, bevatten veel eiwitten en weinig calorieën. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam en zorgen voor een verzadigd gevoel. Daarnaast stimuleren ze de vetverbranding. Het lichaam heeft namelijk meer energie nodig om eiwitten af te breken, dan dat het nodig heeft om koolhydraten en vetten af te breken. De energie voor deze afbraak wordt gehaald uit de vetreserves in uw lichaam.

Slank met dieet shakes

Het 10 Dagen shake dieet van Slank met shakes bevat gezonde shakes met drie verschillende soorten eiwitten, vitaminen, vezels en omega-3. Het is een wetenschappelijk onderbouwd dieet dat zowel voor mannen, als voor vrouwen geschikt is. Het 10 dagen shake dieet werkt in vier fasen, waarbij snel afvallen vooral plaatsvindt in de eerste twee fasen. Vanaf fase 3 wordt op gewicht blijven belangrijker. Het 10 dagen shake dieet bevat voldoende voedingsstoffen en is goed vol te houden. U ervaart geen hongergevoel en het gebruik van de shakes is heel eenvoudig. De juiste hoeveelheid voeding is gemakkelijk af te meten. Dankzij dit uitgebalanceerde shake dieet kunt u snel afvallen en zal het jojo-effect achterwege blijven.

Hoe werkt het 10 Dagen shake dieet?

In fase 1 vervangt u twee maaltijden en twee tussendoortjes door shakes. Het is een vrij intensieve fase die u maximaal tien dagen mag volgen. Na de tien dagen gaat u door naar fase 2. In deze fase, die minimaal tien weken duurt, zult u snel en het meeste afvallen. Naast het nuttigen van shakes, mag u in deze fase ook twee stuks fruit eten. In fase 3 gaat u alvast aan uw nieuwe eetpatroon werken. Wel zult u in deze periode nog wat afvallen. In fase 4 van het 10 dagen shake dieet combineert u de shakes met ander gezond eten. In deze fase blijft u op gewicht en zult u niet veel meer afvallen.

Eenvoudig en snel

Het 10 dagen Fit shake dieet is gemakkelijk en ondersteunt snel afvallen. Shakes maakt u eenvoudig klaar door het dieetpoeder te mengen met melk, sojamelk, water of yoghurt. In de avond eet u een eigen koolhydraatarme maaltijd. De shakes gebruikt u voor overdag. Omdat exact voorgeschreven wordt wat u wanneer mag eten, u voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en een hongergevoel achterwege blijft, is het 10 dagen Fit shake dieet perfect voor u en iedereen!

Lees meer

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.