0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Alles over dieet, afslanken en afvallen met shakes.

Foto

Waarom afvallen?


Bijna de helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht

Bijna 47% van de volwassen Nederlanders boven de twintig jaar is te zwaar: 53% van de mannen en 42% van de vrouwen heeft overgewicht. Mannen hebben vaker overgewicht dan vrouwen, maar vrouwen hebben vaker ernstig overgewicht.

Van de jeugd van 2 tot 21 jaar heeft 14% overgewicht en 2% ernstig overgewicht. Meisjes hebben vaker overgewicht dan jongens en ook vaker ernstig overgewicht.

 

Risico's overgewicht.


Iedereen vindt zijn eigen gezondheid heel belangrijk, maar lang niet iedereen leeft gezond. We weten allemaal dat overgewicht schadelijk is voor onze gezondheid. Door overgewicht ontstaat er een grotere kans op ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes 2 en gewrichtsklachten. Ook voelen we ons vaak onzeker, moe en lusteloos. We proberen er van alles aan te doen om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Waarom lukt dat dan niet?

Afvallen simpel?


Afvallen lijkt zo simpel: het is een kwestie van minder eten en meer bewegen. Echter 66% van de mensen die een dieet volgen, zijn binnen de kortste keren zwaarder dan voor ze met hun dieet begonnen. Het is het bekende jojo effect dat optreedt na 9 van de 10 diëten. Afvallen, aankomen, weer afvallen, nog meer aankomen enz… De meeste mensen vinden lijnen lastig want het is vooral de lekkere trek die hun pogingen doet stranden. Hoe kunt u nu afvallen zonder dat vervelende hongergevoel te hebben?

Oplossing voor blijvend gewichtsverlies!

Afvallen is meer dan simpelweg een dieet volgen. Wilt u blijvend afvallen dan zult u in veel gevallen uw levensstijl en eetgewoontes moeten aanpassen. Het is belangrijk dat u zelf gaat nadenken over gezonde voeding. Gezonde voeding is niet alleen belangrijk voor een gezond gewicht maar verkleint ook de kans op hart- en vaatziekten, diabetes-2 en andere ziekten als gevolg van overgewicht. Een gezond eetpatroon betekent tevens dat u precies de hoeveelheid energie binnenkrijgt die u per dag nodig heeft. Teveel eten lijdt in veel gevallen tot overgewicht. Ook is het belangrijk dat u voldoende beweegt. Zorg dat u ten- minste een uur per dag beweegt en dat u twee keer in de week intensief beweegt. U zult hierdoor niet alleen slanker worden maar ook fitter.

Voordelen van een gezond gewicht.

Door overgewicht te verminderen voelt u zich fitter en energieker. Dit merkt u meteen in uw dagelijkse bezigheden. Denk hierbij aan het huishouden, werk, sport en verzorgen van kinderen. Alles gaat dan ineens een stuk gemakkelijker. Als u beter in uw vel zit, voelt u zich ook zekerder en straalt u dit ook uit naar anderen.

*Disclaimer*
 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.
 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

 

Op gewicht blijven met dieet-shakes

  100procentfit     02/08/2018     Reacties (0)

Hoe dieet-shakes kunnen helpen bij het op gewicht blijven na een dieet.
 

U bent begonnen met afvallen en na een lange weg heeft u eindelijk u doel bereikt. Nu u op gewicht bent is het belangrijk om dit gewicht ook vast te houden. Het zou zonde zijn van al u inspanningen als u weer zwaarder zou worden. Dieet-shakes zijn een gemakkelijke en verantwoorde manier om op gewicht te blijven.

Hoe op gewicht blijven met dieet-shakes?
 

Je kunt shakes op verschillende manieren gebruiken om op gewicht te blijven. Je kunt 1 of 2 maaltijden per dag vervangen door een dieet-shake denk hierbij aan het ontbijt of lunch. Je kunt er ook voor kiezen om 1 of 2 shakedagen in de week in te lassen. Je krijgt dan het 5-2 of 6-1 principe. 5 dagen waarin u normaal eet en 2 dagen met shakes.

Door normale maaltijden te vervangen door onze smakelijke dieet-shakes krijgt u minder calorieën binnen maar wel voldoende voedingstoffen zoals; vitaminen, mineralen, vezels en gezonde vetten uit lijnzaadolie.

Bestel direct de lekkerste dieet-shakes op slankmetshakes.nl 

Lees meer

Afvallen gaat sneller met eiwitshakes

  100procentfit     23/06/2018     Reacties (0)

Afvallen gaat sneller op een dieet dat voor 25% uit eiwit bestaat dan op een klassiek dieet, waarbij 12% van de calorieën uit eiwit komt. Dat schrijven Deense onderzoekers in de International Journal of Obesity and Related Metabolic Disorders.

Buikvet verliezen met eiwitshakes


Het eiwitdieet verdubbelde tijdens een periode van een half jaar bijna de hoeveelheid vet die de afslankers verloren. Dat vet verdween vooral uit de middensectie waardoor de tailleomvang van de proefpersonen drastisch afnam. De proefpersonen hadden bovendien minder moeite om het eiwitrijke afslankdieet vol te houden. In de groep met normale hoeveelheid eiwit stopte bijna 30% van de proefpersonen halverwege het dieet. In de groep die veel eiwit kreeg was dat niet meer dan 8%.


Eiwitshakes om af te vallen bestel je eenvoudig en snel op slankmetshakes.nl

Lees meer

Maak je eigen Dieet shake Pro eiwitreep

  100procentfit     23/02/2018     Reacties (0)


Maak nu zelf je eigen Dieet shake Pro eiwitreep. Een eiwitreep is ideaal voor op het werk, na het sporten of als eiwitrijk tussendoortje.

Benodigdheden:
60 gram Dieetshake Pro (aardbei, banaan chocolade of vanille)
55 gram bloem (tarwe of kokos)
100 ml melk (of kokosmelk)
40 gram pindakaas (of amandelboter)
40 gram (pure) chocolade

Bereidingswijze:
Meng alle ingrediënten behalve de chocola in een schaal tot het een deeg wordt dat je met je handen vast kunt pakken. (Voeg eventueel wat Stevia toe als je het wat zoeter wilt)
Maak van het deeg 4 balletjes en kneed deze dan in de vorm van een reep.
Als de repen zijn gevormd, leg je de repen op dunne folie of bakpapier.
Leg de repen een paar uur in de koelkast of 30 minuten in de diepvries.
Als de repen hard zijn, smelt je de chocola in een glazen schaal boven een pan kokend water.
Als de chocola is gesmolten dip je de repen er een voor een in om ze van een laagje chocola te voorzien.
Stop de repen nogmaals in de koelkast/vriezer om de chocola hard te laten worden.
Klaar zijn de heerlijke Dieetshake Pro eiwitrepen.
Snijd de repen in kleine blokjes voor een eiwitrijk tussendoortje.

Voedingswaarden eiwitreep:
Kcal. 231,31
Eiwit 15,55 gram
Koolhydraten 19,75 gram
Vet 4,62 gram

 

Lees meer

Buikvet verliezen met afslankpillen

  100procentfit     08/10/2017     Reacties (0)

Buikvet verliezen met afslankpillen.


Naast ons uitgebreide aanbod shakes, bieden we u de keuze uit effectieve afslankpillen die hun werking inmiddels ruimschoots hebben bewezen. De pillen zitten boordevol gezonde stoffen en zorgen er op drie verschillende manieren voor dat uw afslankpoging succesvol is. Het belangrijkste effect is een verhoogde calorie- en vetverbranding, dé basis om snel af te vallen.

Afslankpillen verminderen hongergevoel.


Ook weten onze afslankpillen het hongergevoel sterk te verminderen, een zeer wenselijk effect tijdens een dieet waar honger altijd op de loer ligt. Het weerstaan van verleidingen en ongezond eten wordt hierdoor een stuk minder moeilijk. Tot slot geven de pillen meer energie – iets wat altijd prettig is tijdens een periode van calorische beperking.

Lees meer

Shakes om af te vallen

  100procentfit     20/03/2017     Reacties (0)

Dieet shakes zijn op dit moment een groot succes om mee af te vallen.
 

Hoe werkt afvallen met shakes?

 
Dieet shakes zorgen er simpelweg voor dat het calorieaanbod beter wordt beheerst. Door een normale maaltijd te vervangen door een dieet shake is het makkelijker om het calorieaanbod te beperken. Onze dieet shakes bevatten in tegenstelling tot maaltijdvervangers actieve ingrediënten die gewichtsverlies bevorderen.

Afvallen met shakes werkt
 
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen met behulp van shakes meer afvielen, en na een dieet beter op gewicht bleven dan met gewone maaltijden met weinig calorieën. Shakes zijn een verantwoorde keuze om in korte tijd veel af te vallen.
 
Vervang 1 of 2 normale maaltijden door een dieet shake. Eet daarnaast een gewone warme maaltijd met voldoende groente die niet teveel calorieën bevat. In combinatie met groente en fruit zijn shakes een verantwoorde keuze om af te vallen en op gewicht te blijven.

 

Lees meer

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.