0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes
Foto

Waarom afvallen?


Bijna de helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht

Bijna 47% van de volwassen Nederlanders boven de twintig jaar is te zwaar: 53% van de mannen en 42% van de vrouwen heeft overgewicht. Mannen hebben vaker overgewicht dan vrouwen, maar vrouwen hebben vaker ernstig overgewicht.

Van de jeugd van 2 tot 21 jaar heeft 14% overgewicht en 2% ernstig overgewicht. Meisjes hebben vaker overgewicht dan jongens en ook vaker ernstig overgewicht.

 

Risico's overgewicht.


Iedereen vindt zijn eigen gezondheid heel belangrijk, maar lang niet iedereen leeft gezond. We weten allemaal dat overgewicht schadelijk is voor onze gezondheid. Door overgewicht ontstaat er een grotere kans op ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes 2 en gewrichtsklachten. Ook voelen we ons vaak onzeker, moe en lusteloos. We proberen er van alles aan te doen om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Waarom lukt dat dan niet?

Afvallen simpel?


Afvallen lijkt zo simpel: het is een kwestie van minder eten en meer bewegen. Echter 66% van de mensen die een dieet volgen, zijn binnen de kortste keren zwaarder dan voor ze met hun dieet begonnen. Het is het bekende jojo effect dat optreedt na 9 van de 10 diëten. Afvallen, aankomen, weer afvallen, nog meer aankomen enz… De meeste mensen vinden lijnen lastig want het is vooral de lekkere trek die hun pogingen doet stranden. Hoe kunt u nu afvallen zonder dat vervelende hongergevoel te hebben?

Oplossing voor blijvend gewichtsverlies!

Afvallen is meer dan simpelweg een dieet volgen. Wilt u blijvend afvallen dan zult u in veel gevallen uw levensstijl en eetgewoontes moeten aanpassen. Het is belangrijk dat u zelf gaat nadenken over gezonde voeding. Gezonde voeding is niet alleen belangrijk voor een gezond gewicht maar verkleint ook de kans op hart- en vaatziekten, diabetes-2 en andere ziekten als gevolg van overgewicht. Een gezond eetpatroon betekent tevens dat u precies de hoeveelheid energie binnenkrijgt die u per dag nodig heeft. Teveel eten lijdt in veel gevallen tot overgewicht. Ook is het belangrijk dat u voldoende beweegt. Zorg dat u ten- minste een uur per dag beweegt en dat u twee keer in de week intensief beweegt. U zult hierdoor niet alleen slanker worden maar ook fitter.

Voordelen van een gezond gewicht.

Door overgewicht te verminderen voelt u zich fitter en energieker. Dit merkt u meteen in uw dagelijkse bezigheden. Denk hierbij aan het huishouden, werk, sport en verzorgen van kinderen. Alles gaat dan ineens een stuk gemakkelijker. Als u beter in uw vel zit, voelt u zich ook zekerder en straalt u dit ook uit naar anderen.

*Disclaimer*
 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.
 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

 
Wat helpt bij snel afvallen?

  Slank met Shakes     04-07-2019     Reacties (0)

Wat helpt bij snel afvallen?

U heeft last van overgewicht en wil daar verandering in brengen. Maar hoe pakt u het aan? Wat zijn de mogelijkheden om snel af te vallen en hoe voorkomt u dat u na verloop van tijd niet meer in uw oude gewoontes vervalt? Kies in alle gevallen voor een verantwoorde manier van afvallen. Een manier waarbij u voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, maar waarbij het aantal calorieën beperkt is. Afvallen gebeurt pas wanneer u minder calorieën binnenkrijgt, dan dat u verbruikt.

Verantwoord afvallen

Wat helpt bij snel afvallen

Verantwoord en gezond afvallen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen weten echter niet waar de meeste calorieën inzitten, wat goed voor hen is et cetera. Als leidraad kan genomen worden dat koolhydraten en vetten tot een minimum beperkt moeten worden. Eiwitrijke voeding daarentegen wordt gestimuleerd. Eiwitten verhogen de vetverbranding en verminderen het hongergevoel. Eiwitten geven namelijk snel een gevoel van verzadiging.

De beste combi

Om snel afvallen te stimuleren is niet alleen gezonde en verantwoorde voeding noodzakelijk. Ook meer bewegen en sporten zal het snel afvallen stimuleren. Dit hoeft niet altijd zeer intensief te zijn. Vaak is zo’n 30 tot 60 minuten goed bewegen al voldoende. In combinatie met het sporten en verantwoord eten, is het aan te raden voldoende water of thee zonder suiker te drinken. Water zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen in het lichaam en verlaagt het hongergevoel.

Afvallen met shakes

Omdat het voor veel mensen lastig is zelf te bepalen wat verantwoord en gezond is, zal een dieet met shakes uitkomst bieden. Shakes bevatten een exact afgemeten hoeveelheid voedingsstoffen en eiwitten en zijn gemakkelijk klaar te maken. Het 10 dagen Shake dieet van Slank met Shakes is in te delen in vier fasen die samen het snel afvallen ondersteunen. Bovendien blijft u met dit shake dieet ook na de tijd gemakkelijk op gewicht. Het jojo-effect waarbij de kilo’s er na afloop weer aanvliegen blijft zo uit.

De verschillende stappen

Het 10 dagen shake dieet kent zoals gezegd vier fasen. In de eerste twee fasen zult u snel afvallen en het meeste gewicht verliezen. U vervangt twee maaltijden en eventuele tussendoortjes door dieet shakes. Hierdoor krijgt u precies de juiste hoeveelheid energie binnen en ervaart u geen hongergevoel. In de derde en vierde fase van het 10 dagen shake dieet gaat u weer meer koolhydraten eten om aan een normaal eetpatroon te wennen. In het begin van het dieet worden koolhydraten juist zoveel mogelijk vermeden. Wanneer u aan het normale eetpatroon gewend bent, kunt u op gewicht blijven met de dieet shakes. Bewust en verantwoord blijven eten is nu het belangrijkste.

Bij het 10 dagen shake dieet zijn aanvullende afslankproducten in principe niet nodig. Eventueel kunt u het shake dieet aanvullen met de Dieetcaps Pro. Deze geven u nog meer energie, verhogen de calorieverbranding en helpen op effectieve wijze de honger te stillen.

Lees meer

Hoe werkt een Shake dieet?

  Slank met Shakes     20-06-2019     Reacties (0)

Zo werkt een shake dieet

Wie overgewicht heeft en wil afvallen, kan goede resultaten boeken met een shake dieet. Een relatief goedkoop en gemakkelijk dieet dat goed vol te houden is. Maar hoe werkt het? En waarom is afvallen met shakes eenvoudiger dan het afvallen zonder shakes?

De basis van het shake dieet

 Wat zit er in een shake dieet
Shakes zijn vloeibare maaltijdvervangers die geleverd worden in poedervorm. Door het poeder, dat specifieke en alleen noodzakelijke voedingsstoffen bevat, aan te lengen met bijvoorbeeld water of melk ontstaat de uiteindelijke shake. Deze kan direct genuttigd worden en zorgt voor een vol gevoel. Dankzij het nuttigen van shakes en het volgen van een shake dieet hoeft er niet teveel nagedacht te worden over wat men eet. Een shake dieet vertelt precies welke maaltijden vervangen zouden moeten worden door een shake. Door dit stelselmatig te doen, wordt snel afvallen gestimuleerd.

Het belang van eiwitten

Shakes die goede resultaten boeken, bevatten veel eiwitten en weinig calorieën. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam en zorgen voor een verzadigd gevoel. Daarnaast stimuleren ze de vetverbranding. Het lichaam heeft namelijk meer energie nodig om eiwitten af te breken, dan dat het nodig heeft om koolhydraten en vetten af te breken. De energie voor deze afbraak wordt gehaald uit de vetreserves in uw lichaam.

Slank met dieet shakes

Het 10 Dagen shake dieet van Slank met shakes bevat gezonde shakes met drie verschillende soorten eiwitten, vitaminen, vezels en omega-3. Het is een wetenschappelijk onderbouwd dieet dat zowel voor mannen, als voor vrouwen geschikt is. Het 10 dagen shake dieet werkt in vier fasen, waarbij snel afvallen vooral plaatsvindt in de eerste twee fasen. Vanaf fase 3 wordt op gewicht blijven belangrijker. Het 10 dagen shake dieet bevat voldoende voedingsstoffen en is goed vol te houden. U ervaart geen hongergevoel en het gebruik van de shakes is heel eenvoudig. De juiste hoeveelheid voeding is gemakkelijk af te meten. Dankzij dit uitgebalanceerde shake dieet kunt u snel afvallen en zal het jojo-effect achterwege blijven.

Hoe werkt het 10 Dagen shake dieet?

In fase 1 vervangt u twee maaltijden en twee tussendoortjes door shakes. Het is een vrij intensieve fase die u maximaal tien dagen mag volgen. Na de tien dagen gaat u door naar fase 2. In deze fase, die minimaal tien weken duurt, zult u snel en het meeste afvallen. Naast het nuttigen van shakes, mag u in deze fase ook twee stuks fruit eten. In fase 3 gaat u alvast aan uw nieuwe eetpatroon werken. Wel zult u in deze periode nog wat afvallen. In fase 4 van het 10 dagen shake dieet combineert u de shakes met ander gezond eten. In deze fase blijft u op gewicht en zult u niet veel meer afvallen.

Eenvoudig en snel

Het 10 dagen Fit shake dieet is gemakkelijk en ondersteunt snel afvallen. Shakes maakt u eenvoudig klaar door het dieetpoeder te mengen met melk, sojamelk, water of yoghurt. In de avond eet u een eigen koolhydraatarme maaltijd. De shakes gebruikt u voor overdag. Omdat exact voorgeschreven wordt wat u wanneer mag eten, u voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en een hongergevoel achterwege blijft, is het 10 dagen Fit shake dieet perfect voor u en iedereen!

Lees meer

Snel afvallen zonder honger

  Slank met Shakes     05-06-2019     Reacties (0)

Geen honger, toch afvallen

In Nederland heeft bijna de helft van alle volwassenen overgewicht. Velen willen daar best iets aan doen, maar ondernemen geen actie. Ze denken dat het tijden duurt voordat er gewichtsverlies plaatsvindt en dat afvallen veel moeite kost. Dat hoeft echter niet het geval te zijn. Zeker niet als gekozen wordt voor een goede en verantwoorde manier van afvallen, waarbij de juiste maaltijden altijd voorhanden zijn. Gemak dient immers de mens.

Een eerste stap

Afvallen zonder honger gevoel

Mensen met overgewicht voelen zich vaak moe, lusteloos en onzeker. Bewegen kost (veel) moeite en de kans op hart- en vaatziekten en diabetes 2 is een stuk groter. Niet zo gek dus dat vaak wordt begonnen met een dieet om gewicht te verliezen. Helaas eindigt dit voor velen in een debacle. Diëten zijn vaak moeilijk vol te houden of na afloop van het dieet volgt het welbekende jojo-effect. Men komt weer aan en eindigt met een gewicht dat hoger is, dan het gewicht voordat met het dieet was begonnen. Hoe dit komt? Snel afvallen vraagt om meer dan alleen een dieet. Het vraagt om een andere levensstijl en het aanpassen van eetgewoontes.

Aanpassingen

Snel afvallen kan alleen wanneer we minder calorieën binnenkrijgen dan we verbranden. Het is noodzakelijk dat we precies de juiste hoeveelheid energie binnen krijgen die we per dag nodig hebben. Koolhydraten en vetten moeten daarnaast tot een minimum beperkt worden, terwijl eiwitrijke voeding wordt aangeraden. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam en verminderen het hongergevoel. Dankzij eiwitten in een dieet kunt u snel afvallen zonder honger te lijden.

Planning!

Niet alleen de juiste voeding is van belang als u snel wilt afvallen zonder honger. Het plannen van maaltijden zorgt dat een dieet makkelijker volgehouden kan worden. Ook ervaart men minder snel een hongergevoel als op gezette tijden gegeten wordt. Bij het selecteren van een dieet is het dus van belang te kiezen voor een dieet dat voorschrijft hoeveel u wanneer mag eten. Als de maaltijden de juiste voedingsstoffen bevatten, blijft honger achterwege.

Afvallen met shakes

Afvallen met shakes is een van de meest gebruikte methoden in Nederland. Het 10 Dagen shake Dieet van Slank met Shakes is simpel en effectief. Omdat precies duidelijk is wat er op specifieke momenten gegeten mag worden, hoeft u niet van alles zelf uit te zoeken. Bovendien is er altijd een maaltijd voorhanden en is de neiging om naar iets ongezonds te grijpen minimaal. Het 10 Dagen shake dieet werkt met geplande maaltijden die boordevol eiwitten zitten. Daarnaast bevatten de shakes vezels, omega-3 en vitaminen. Dankzij een toevoeging van L-carnitine en groene thee aan de shakes wordt ook de vetstofwisseling gestimuleerd. Een perfecte combinatie van ingrediënten om snel af te vallen zonder hongergevoel. Naast het volgen van een shake dieet is het aan te raden voldoende water te drinken. Water stopt het hongergevoel en zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller door het lichaam worden afgevoerd.

Snel afvallen zonder honger

Het 100% Fit shake dieet kent een viertal fasen. Fase 1 en 2 zorgen voor snel en verantwoord gewichtsverlies zonder hongergevoel. Met fase 3 en 4 leert u hoe u op gewicht kunt blijven en hoe u honger en het jojo-effect vermijdt. Wanneer gaat u beginnen?

Lees meer

Met welk dieet val je snel af?

  Slank met Shakes     22-05-2019     Reacties (0)

Snel afvallen met een dieet

Snel en gemakkelijk gewicht verliezen. Dat zouden we allemaal wel willen. Toch is het vaak niet zo eenvoudig. Veel diëten vragen veel eigen inzet en geven niet exact aan wat wel of niet gegeten mag worden. Hierdoor haken mensen snel af. Het volgen van een dieet moet namelijk niet te lastig zijn en niet teveel extra tijd kosten. Bovendien zien we graag snel resultaat. Maar welk dieet kan er dan het beste gevolgd worden? Met welk dieet kunnen we snel afvallen?

Afvallen met shakes

Gezond snel afvallen

Shakes zijn een veelgebruikte manier om af te vallen. Het is een goedkope vorm van diëten en is geschikt voor mannen en vrouwen. De meeste shakes bevatten precies genoeg voedingsstoffen voor een maaltijd en zijn gemakkelijk klaar te maken. Als we het goede shake dieet volgen boeken we snel resultaat. We nemen dan namelijk minder calorieën in dan we verbruiken, wat resulteert in gewichtsverlies. Een dieet waarmee je snel afvalt is tevens een dieet dat gemakkelijk vol te houden is. Volgers van een dieet waarbij de hoeveelheid en soort voeding exact bekend is, gaan vaak het langste door. Ook houden we een dieet langer vol wanneer het eten snel en gemakkelijk klaar te maken is. Shakes klaarmaken is een eitje. Ze zijn verkrijgbaar in poedervorm en hoeven alleen aangelengd te worden met melk, water of yoghurt.

Gewicht verliezen zonder honger

Een goed dieet voorkomt een hongergevoel tussendoor, waardoor de kans op ongezond snacken klein is. Het 10 dagen shake dieet van Slank met Shakes zorgt voor uitgebalanceerde maaltijden met voldoende voedingsstoffen en veel eiwitten. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen en geven snel een verzadigd gevoel. Hierdoor ervaart men geen honger. Snel afvallen is daardoor een stuk gemakkelijker. De drang naar een -vaak ongezonde- snack is namelijk veel minder.

Uitgebalanceerde shakes

Dieet shakes dragen bij aan het snel afvallen, omdat ze het calorie aanbod beter beheersen. Mensen hoeven zelf geen calorieën te tellen, maar zich enkel houden aan de voorgeschreven hoeveelheid shakes. De dieet shakes van Slank met Shakes bevatten een groot aantal actieve ingrediënten, zoals eiwitten, vezels, vitaminen en omega-3. Door de toevoeging van groene thee en L-carnitine wordt de vetstofwisseling gestimuleerd met als resultaat meer en sneller afvallen. Wie het afvalproces nog meer wil versnellen, kan aanvullend op het 10 Dagen shake dieet extra dieetcapsules bestellen. Deze capsules verhogen de calorieverbranding en helpen op doeltreffende wijze de honger te stillen. Bovendien zorgen de dieetcapsules voor nog meer energie.

Kan ik nog meer doen?

Het 10 dagen shakes dieet vormt de basis voor snel afvallen. Gaat u daarnaast meer bewegen, dan wordt het afvallen extra gestimuleerd. Ook voldoende water of thee drinken, draagt bij aan sneller en meer afvallen. Met behulp van het vocht worden afvalstoffen sneller uit het lichaam afgevoerd. Daarnaast is er bij het drinken van voldoende water minder vaak sprake van een hongergevoel.

Lees meer

Snel afvallen voor de zomer

  Slank met Shakes     08-05-2019     Reacties (0)

Slank de zomer in

De zomer is in aantocht. Veel vrouwen en mannen willen voordat de zomer begint nog snel wat gewicht verliezen. Ze willen strakker in hun vel zitten en er op hun allerbest uitzien in zwembroek of bikini. Maar hoe pakt u dat aan? Op welke manier gaat het lukken nog snel een aantal kilo af te vallen voor de zomer? Eet in ieder geval bewust, leef gezond en drink voldoende. Zo kunt u nog voor de zomer in een gezond tempo afvallen.

Het aanpassen van een levensstijl

Snel afvallen voor de zomer kan alleen als we meer calorieën verliezen, dan dat we innemen. Vermijd daarom suikers, ongezonde vetten en koolhydraten. Hiervoor in de plaats kan eiwitrijke voeding genuttigd worden. Eiwitten verminderen het hongergevoel, omdat ze een verzadigd gevoel geven. Daarnaast verbruikt het lichaam meer energie om eiwitten af te breken, dan dat het gebruikt voor de afbraak van koolhydraten en vetten. De benodigde energie wordt gehaald uit de vetreserves van het lichaam. Snel afvallen voor de zomer komt zo snel een stukje dichterbij. Door een verminderde inname van calorieën te combineren met het drinken van veel water of thee (zonder suiker), zal het snel afvallen nog voorspoediger gaan. Water en thee zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen. Eveneens zorgt de inname van voldoende vocht voor een verminderd hongergevoel. Er zal minder snel gegrepen worden naar een ongezonde snack.

Eiwitrijke voeding en voldoende vochtinname kunnen ervoor zorgen dat u snel afvalt in een gezond tempo. Door daarnaast regelmatig te bewegen, geeft u het snel afvallen voor de zomer nog extra zetje. Meer bewegen zorgt er namelijk voor dat er extra energie verbruikt wordt, daarmee wordt sneller resultaat geboekt. Het dagelijks bewegen hoeft overigens niet direct heel intensief te zijn. Veel mensen hebben al baat bij langere stukken wandelen of meer fietsen. Ook zwemmen of krachttraining wordt veelvuldig ingezet om in een gezond tempo af te vallen.

Snel afvallen met shakes

Slank met Shakes helpt u graag als u snel wilt afvallen voor de zomer. Door gebruik te maken van het 10 Dagen shake dieet is gewicht verliezen heel eenvoudig. Bovendien is het een shake dieet dat heel gemakkelijk vol te houden is. Het is zowel geschikt voor mannen, als voor vrouwen. Met het 10 dagen shake dieet worden minimaal twee maaltijden per dag vervangen door een shake. Eventueel kunnen in het begin ook een of twee tussendoortjes vervangen worden. De shakes kunnen snel en gemakkelijk gemaakt worden door een afgemeten hoeveelheid poeder aan te lengen. Dit kan met water, melk, sojamelk of yoghurt. Iedere shake bevat precies voldoende voedingsstoffen, voorkomt een hongergevoel en zorgt dat u in een gezond tempo zult afvallen.

Precies wat u nodig heeft om in een gezond tempo af te vallen

Omdat met het gebruik van shakes een hongergevoel voorkomen wordt, zal niet snel gekozen worden voor iets anders. Bovendien wordt door de ruime inname van eiwitten meer energie verbruikt in het lichaam. Het snel afvallen voor de zomer is met shakes gemakkelijk en relatief goedkoop. Welke bestelling zullen we voor u klaarzetten?

Lees meer

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.