Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Foto

Waarom afvallen?

Bijna de helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht

Bijna 47% van de volwassen Nederlanders boven de twintig jaar is te zwaar: 53% van de mannen en 42% van de vrouwen heeft overgewicht. Mannen hebben vaker overgewicht dan vrouwen, maar vrouwen hebben vaker ernstig overgewicht.

Van de jeugd van 2 tot 21 jaar heeft 14% overgewicht en 2% ernstig overgewicht. Meisjes hebben vaker overgewicht dan jongens en ook vaker ernstig overgewicht.

Risico's overgewicht.
Iedereen vindt zijn eigen gezondheid heel belangrijk, maar lang niet iedereen leeft gezond. We weten allemaal dat overgewicht schadelijk is voor onze gezondheid. Door overgewicht ontstaat er een grotere kans op ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes 2 en gewrichtsklachten. Ook voelen we ons vaak onzeker, moe en lusteloos. We proberen er van alles aan te doen om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Waarom lukt dat dan niet?

Afvallen simpel?
Afvallen lijkt zo simpel: het is een kwestie van minder eten en meer bewegen. Echter 66% van de mensen die een dieet volgen, zijn binnen de kortste keren zwaarder dan voor ze met hun dieet begonnen. Het is het bekende jojo effect dat optreedt na 9 van de 10 diëten. Afvallen, aankomen, weer afvallen, nog meer aankomen enz… De meeste mensen vinden lijnen lastig want het is vooral de lekkere trek die hun pogingen doet stranden. Hoe kunt u nu afvallen zonder dat vervelende hongergevoel te hebben?

Oplossing!
Afvallen is meer dan simpelweg een dieet volgen. Wilt u blijvend afvallen dan zult u in veel gevallen uw levensstijl en eetgewoontes moeten aanpassen. Het is belangrijk dat u zelf gaat nadenken over gezonde voeding. Gezonde voeding is niet alleen belangrijk voor een gezond gewicht maar verkleint ook de kans op hart- en vaatziekten, diabetes-2 en andere ziekten als gevolg van overgewicht. Een gezond eetpatroon betekent tevens dat u precies de hoeveelheid energie binnenkrijgt die u per dag nodig heeft. Teveel eten lijdt in veel gevallen tot overgewicht. Ook is het belangrijk dat u voldoende beweegt. Zorg dat u ten- minste een uur per dag beweegt en dat u twee keer in de week intensief beweegt. U zult hierdoor niet alleen slanker worden maar ook fitter.

Voordelen.
Door overgewicht te verminderen voelt u zich fitter en energieker. Dit merkt u meteen in uw dagelijkse bezigheden. Denk hierbij aan het huishouden, werk, sport en verzorgen van kinderen. Alles gaat dan ineens een stuk gemakkelijker. Als u beter in uw vel zit, voelt u zich ook zekerder en straalt u dit ook uit naar anderen.


*Disclaimer*
 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.
 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

 

Buikvet verliezen met afslankpillen

  100procentfit     08/10/2017     Reacties (0)

Buikvet verliezen met afslankpillen

Naast ons uitgebreide aanbod shakes, bieden we u de keuze uit effectieve afslankpillen die hun werking inmiddels ruimschoots hebben bewezen. De pillen zitten boordevol gezonde stoffen en zorgen er op drie verschillende manieren voor dat uw afslankpoging succesvol is. Het belangrijkste effect is een verhoogde calorie- en vetverbranding, dé basis om snel af te vallen.
Ook weten onze afslankpillen het hongergevoel sterk te verminderen, een zeer wenselijk effect tijdens een dieet waar honger altijd op de loer ligt. Het weerstaan van verleidingen en ongezond eten wordt hierdoor een stuk minder moeilijk. Tot slot geven de pillen meer energie – iets wat altijd prettig is tijdens een periode van calorische beperking.

Lees meer

Shakes om af te vallen

  100procentfit     20/03/2017     Reacties (0)

Shakes om af te vallen.
 
Dieet shakes zijn op dit moment een groot succes om mee af te vallen.
 
Hoe werkt afvallen met shakes?
 
Dieet shakes zorgen er simpelweg voor dat het calorieaanbod beter wordt beheerst. Door een normale maaltijd te vervangen door een dieet shake is het makkelijker om het calorieaanbod te beperken. Onze dieet shakes bevatten in tegenstelling tot maaltijdvervangers actieve ingrediënten die gewichtsverlies bevorderen.

Afvallen met shakes werkt
 
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen met behulp van shakes meer afvielen, en na een dieet beter op gewicht bleven dan met gewone maaltijden met weinig calorieën. Shakes zijn een verantwoorde keuze om in korte tijd veel af te vallen.
 
Vervang 1 of 2 normale maaltijden door een dieet shake. Eet daarnaast een gewone warme maaltijd met voldoende groente die niet teveel calorieën bevat. In combinatie met groente en fruit zijn shakes een verantwoorde keuze om af te vallen en op gewicht te blijven.
 

Lees meer

Waar op letten bij aankoop van een dieet shake?

  100procentfit     03/03/2017     Reacties (2)

Waar op letten bij aankoop van een dieet shake?
Er worden steeds meer dieet- of maaltijd vervangende shakes verkocht. Waarom is de ene shake duurder dan de ander? Kwaliteit heeft zijn prijs.
 
Ingrediënten:
Bij het aankopen van een shake is het zeer belangrijk dat u let op de ingrediënten die vermeld worden op de verpakking. Om de prijs te drukken worden er namelijk veelal goedkopere ingrediënten toegepast. Suiker, Fructose, magere melkpoeder, (goedkope) maltodextrine enz.. Een shake met hoogwaardige eiwitten is nu eenmaal duurder dan een shake met een hoog suikergehalte.
Vergelijk slechte ingrediënten met slechte benzine. Uw auto rijdt wel maar het is niet optimaal. Dit geldt ook voor uw lichaam. Uw lichaam is toch het beste waard?

Ingrediënten worden in afnemende volgorde van gewicht vermeld. Wij zijn van mening dat het eerst genoemde ingrediënt een hoogwaardig eiwit moet zijn en zeker geen suiker. dieet shakes die voor bijna de helft uit suiker bestaan passen niet in een gezond eetpatroon en kunnen beter in een snoepwinkel verkocht worden. Een shake met een hoog suikergehalte is niet geschikt om mee af te slanken. Slechte suikers hebben een te grote invloed op de bloedsuikerspiegel. Een hoge bloedsuikerspiegel wordt in verband gebracht met overgewicht, diabetes, ontstekingen en hormonale verstoringen.

Slechte (snelle)suikers zijn: Suiker, Glucose, Dextrose, Fructose, (goedkope) maltodextrine.

Voorbeeld ingrediënten van een bekend product:

Ingrediënten: Fructose, melkeiwit, voedingsvezel (inuline), plantaardige olie (soja), maltodextrine, mineralen (kaliumcitraat, magnesiumcarbonaat, ijzerpyrofosfaat, zinkoxide, mangaansulfaat, kopercarbonaat, natriumseleniet, kaliumjodide), verdikkingsmiddelen (xanthaangom, cellulosegom), aroma, bosvruchtenpoeder (1,1%) (bosvruchten, zwarte bes, framboos, braam), suiker, maïszetmeel, emulgatoren (sojalecithine, tricalciumfosfaat)), kleurstof (bietenrood), zout, vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, A, B1, foliumzuur, biotine, B12, D), emulgator (sojalecithine), anti-oxidanten (ascorbylpalmitaat, alpha-tocoferol).

Rood = Suiker (koolhydraat) 
Het 1e genoemde ingrediënt in dit bekende product is een suiker (fructose). 
 
Eiwitten
Een 
dieet shake moet per dosering voldoende hoogwaardige eiwitten bevatten. Eiwitten geven sneller een verzadigd gevoel dan koolhydraten of vetten, en gaan de afbraak van spiermassa tijden een dieet tegen. 
 
Hoogwaardige eiwitten zijn: Wei (whey), Micellar Caseïne, Melk proteïne isolaat, kippen eiwit, soja eiwit, erwten eiwit. Vermijd producten met magere melkpoeder. Magere melkpoeder heeft een laag eiwitgehalte en bevat maar liefst 50% suiker.

Waarom bevat de ene shake meer calorieën dan de ander?
 
Veel fabrikanten denken ‘Hoe minder calorieën hoe beter’. Dit wordt veelal bereikt door het verlagen van de dosering. Dit heeft helemaal niks met de kwalitiet van het product te maken. Kijk dus goed naar de aanbevolen dosering. 
 
Product A 23 gram = 79 kcal
Product B 30 gram = 100 kcal

Dieetshake Pro bevat per 25 gram 87 kcal en per 22 gram slechts 76,6 kcal

 

Vergelijkingstabel dieet-shakes
Product Eiwitten Suikers vetten vezels
Dieetshake Pro 70% 3,5% 4,4%* 10%
Modifast 36,8% 25,2% 4,9% 11%
WeightCare 25,2% 38,7% 7,3% 16,4
Dr.Atkins 47% 7,5% 24% 10%
Herbalife F1 34,6% 32,7 8,8% 9,6%
Kruidvat 14% 47% 4% 2,9%
 * Waarvan 1,6% verzadigde vetten

Er bestaan ook shakes die alleen uit eiwitten bestaan. Deze shakes zijn meer geschikt voor sporters met een verhoogde eiwitbehoefte. Deze shakes bevatten geen vezels, vitaminen of andere essentiële voedingsstoffen.

Lees meer