0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Wij willen graag van u weten wat verbeterd kan worden. Zou u kunnen aangeven of u tevreden bent met de afhandeling van uw bestelling, de klantenservice en of u deze webshop aanbeveelt?


Hoeveel kan ik afvallen?
Veel mensen vragen zich af hoeveel zij met onze producten af kunnen vallen. Helaas mogen wij hier vanwege Europese wetgeving (1924/2006/EG)
geen antwoord op geven, ook moeten wij hoeveelheden vermeld in reviews verwijderen.


*Ervaringen/reviews*:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

 *Beoordelingen afkomstig van bij ons niet bekende emailadressen/namen worden verwijderd, dit om verkeerde beoordelingen te voorkomen.

Cyrille - 01/08/2018 om 21:24

Super product

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Cerfontaine - 29/07/2018 om 17:00

Superrrrr goed product

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Minke - 25/07/2018 om 07:52

Ik bestel al tijden bij jullie. En het bevalt prima. De shakes is goed vol te houden. Overdag shakes en s'avonds warm eten

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Ewold - 18/07/2018 om 20:04

Door mijn vrouw wordt slank met shakes als super goed ervaren als maaltijd vervanger

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Wendy - 18/07/2018 om 07:35

Wat ik er van vond.. shake met yoghurt was goed weg te krijgen resultaat viel erg tegen.. nog geen 3 kilo in 10 dagen.. en geen cm... heb er toch ook echt bij gesport..

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Christine - 17/07/2018 om 19:33

Ik bestel al geruime tijd mijn shakes. Makkelijk om te bestellen, snelle levering en de smaak is goed! De klantenservice is top!

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Diny - 11/07/2018 om 17:41

Redelijk 2 kg afgevallen had meer verwacht.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Tineke - 26/06/2018 om 08:55

Ik voel me 100% fit maar ben slechts
1kg afgevallen De smaak is prima maar ik wou graag wat meer afvallen
Groetjes Tineke

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Jeroen - 18/06/2018 om 01:13

Geweldig je valt er snel van af je voelt je lekker en je bent redelijk vol

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Robbin - 11/06/2018 om 16:56

Een tijdje terug gestart met het 10 daagse shake dieet.

Helaas voelde ik mij in de derde dag echt niet meer goed, wat ten koste ging van mijn concentratie. Mijn lichaam reageerde er gewoon niet goed op. Om aan te gevrn: ik ben 180 cm lang en weeg ca 77 kilo en wou graag een paar kilo's eraf. Het bleek dat ik gewoon echt te kort kwam per dag, nu heb ik mijn voeding beter/bewuster aangepast en dat werkt goed.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Talitha - 23/05/2018 om 20:07

Tevreden, enkel onduidelijk of je de dieetcaps pro moet blijven slikken of als deze op zijn t goed is. En ik neem aan dat je shakes bij moet bestellen wil je aan 8 weken komen en t deel op gewicht blijven toch??

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Marianne - 10/05/2018 om 09:56

Helaas werkt het bij mij totaal niet
Ik gebruik de shake 2 x pd en avondmaaltijd alleen groente kipfilet
In de loop van de avond 1 appel
En drink zeker 2 liter water p.d
Verder gebruik ik de 4 capsules pd behoren bij het 10 dagen pakket. Reactie 100procentfit: Jammer dat onze producten niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Graag zouden wij meer informatie willen ontvangen om te kijken waar het niet goed is gegaan; info@100procentfit.nl

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Yvonne - 07/05/2018 om 07:39

Ik ben nu een week bezig en ben - kilo afgevallen , maar heb wel een honger Gevoel, ik heb de smaken vanille en banaan, smaken goed. *Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Minke - 01/04/2018 om 22:07

Ik ben een kleine twee weken geleden begonnen. Het is prima vol te houden. En heb geen honger gevoel. De kilo's vliegen eraf. Misschien wel wat te snel. In een kleine twee weken al -kilo. Ik weet uit ervaring dat de eerste week altijd meer kilo's afgaan dan de volgende weken. Ik ga nog mooi even door. Ik vind de banaan wat chemisch ruiken en niet echt lekker. Maar goed smaken verschillen. Ik meng het met soja melk. Prima te doen. *Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Jessie - 31/03/2018 om 15:53

Top spul! Bijna geen honger geleden..
En nu nog hopen dat de kilo’s er niet zo snel aankomen zoals ze eraf zijn gegaan..

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Johan Jensch - 23/03/2018 om 07:35

Prima product snelle levering

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Corne van Geel - 17/03/2018 om 10:50

Snelle afhandeling en n redelijke prijs.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Johan - 09/03/2018 om 06:33

Shakes zijn prima.
Nu .. kilo afgevallen in .. weken* *Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Esra verkerk - 07/03/2018 om 11:24

Begin is erg wennen zeker de smaak maar het is goed te doen en zie resultaat zonder honger gevoel en een licht gevoel in me hoofd
Jammer dat de het wel wat duur is zeker als je dit voor een wat langere tijd wil doen. 50 euro voor een maand zou prima zijn in verhoiding met 75 euro
Verder is het een goed product en raad ik het andere ook zeker aan. Heb geen drang gehad aan zoet of snaks

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Nathalie - 18/01/2018 om 19:20

2 x per dag shake maar ik vind da is echt ni makkelijk want ik heb meest altijd honger en ik volhoud wa er staat in lijst wa ik mag eten is wel heel zwaar vind ik. Ik ben al 2,5kg eraf een week. Ik weet ni of ik ga volhoud want ik moet nog 20kg er af en hopelijk lukt het me....

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
 
Pagina 1 van 12

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief




Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.