0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Wij willen graag van u weten wat verbeterd kan worden. Zou u kunnen aangeven of u tevreden bent met de afhandeling van uw bestelling, de klantenservice en of u deze webshop aanbeveelt?


Hoeveel kan ik afvallen?
Veel mensen vragen zich af hoeveel zij met onze producten af kunnen vallen. Helaas mogen wij hier vanwege Europese wetgeving (1924/2006/EG)
geen antwoord op geven, ook moeten wij hoeveelheden vermeld in reviews verwijderen.


*Ervaringen/reviews*:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

 *Beoordelingen afkomstig van bij ons niet bekende emailadressen/namen worden verwijderd, dit om verkeerde beoordelingen te voorkomen.

Joel - 20/11/2015 om 15:44

Duidelijke omschrijving en HET WERKT* * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

karin - 17/11/2015 om 14:47

Bestelling was makkelijk te plaatsen en snel binnen. De shakes helpen te voorkomen dat ik een honger gevoel krijg,* heb hierdoor ook geen neiging om te snoepen. * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Bridget - 30/10/2015 om 09:38

Nu ... week bezig met deze shake, heb me niet helemaal aan het dieet gehouden maar toch in een week ... kilo minder. Ik neem naast de 2 shakes nog op de dag 1-2 boterhammen, fruit en een avondmaaltijd van ongeveer 500 kcal. De shake is prima te drinken met magere yoghurt en nog wat extra zoetstof. Ik ga nog even door* * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Diana Scheen - 06/10/2015 om 09:38

Snelle levering, smaken vd shakes zijn goed, geen hongergevoel, gewicht eerste week eraf is ... kg. Minpunt: moeite met de ontlasting sinds gebruik.* * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer.

M - 22/09/2015 om 23:13

Super goede producten.
Snelle levering de smaken van de shakes zijn goed niet overheersend.

Ik twijfelde heel lang om te beginnen met shakes bij de meeste shakes moet je al je maaltijden vervangen met shakes.
Bij slank met shakes is dit niet het geval gewoon 2 shakes op een dag en gewoon je avondmaaltijd echt SUPER.

Willeke Mooij - 06/09/2015 om 12:46

Reageren op de beoordelingsmail, nou dat is niet moeilijk de service is geweldig , zowel benadering als klant zowel het product geweldig ik gebruik het al jaren omdat ik slecht ontbijt neem ik al jaren een shake geweldig het is ook lekker dus goed voor lichaam en geest.

carmelina - 27/08/2015 om 20:05

Ik kan het nog niet beoordelen want ik heb het net een week en er is nog niet veel af.*
Service vind ik oke, was snel geleverd. * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

yvette - 27/08/2015 om 12:48

Ik ben er goed mee afgevallen* en neem ze nu al maanden alleen nog voor het ontbijt waardoor ik mijn gewicht goed onder controle kan houden. Smaken banaan en vanille vind ik erg lekker. Het is zeker geen straf om hiermee te ontbijten. * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Patricia - 25/08/2015 om 16:09

Goed advies gehad, snelle levering! Top dus!

Diline - 14/08/2015 om 14:09

De bestelling was supersnel binnen. Goede service. Ik ben een tevreden klant en zeer zeker ook over het product dat ik heb besteld.

yvette - 19/07/2015 om 08:52

lekker en goed!

marja - 20/06/2015 om 14:49

Ik gebruik Dieet shake Pro een aantal weken, er is ... kilo er af ben er blij mee
'smorgens en 'smiddags een shake fruit er bij of groente.

'savonds eet ik wat ik wil wel ook groente er bij en toch vind ik dat ik nog genoeg snoep en wat bij de koffie neem dus ik blijf het verlopig bestelen.

En ik heb geen honger met die shaks.* * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Jikkie vdv Veen - 10/06/2015 om 13:29

Op zich bevalt de shake mij goed, neem hem twee x daags. Wat mij opvalt is dat de poeder in de bus erg vies ruikt. Reactie 100procentfit. De Afslankshake Pro bevat geen toegevoegde geurstoffen. De geur die je ruikt komt door het ingrediënt L-carnitine tartraat. één shake bevat maar liefst 500 mg l-carnitine tartraat. Nadat het poeder is opgelost ruik en proef je er niks meer van.

Hilde - 25/05/2015 om 20:20

Bestelling was mooi op tijd binnen. De smaken aardbeien en banaan zijn lekker. Ik ben nu ... dagen bezig met de shakes in de turbo fase en ben al ... kilo afgevallen*. Het is overdag prima vol te houden, heb geen last van duizeligheid of erge honger gevoel. Ben benieuwd naar het resultaat met fase 2 afvallen (8weken) . * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

J. Kooistra - 12/05/2015 om 10:57

Hallo,

Product bevalt goed. In ... week ongeveer ... kilo afgevallen dus dat vind ik mooi. Ik ga nog 3 weken door en dan heb ik hopelijk mijn streefgewicht weer bereikt. Inmiddels nieuwe besteld. De smaken zijn goed, net een milkshake, vooral die vanille, heerlijk!

Groeten J. Kooistra * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

van de Werken - 07/04/2015 om 18:44

Dieet shake pro is heel goed. Je hebt geen honger. Top!

S. - 06/04/2015 om 13:20

In ... dagen van ... kilo naar ... met het 10 dagen turbo dieet. Doel is 58 kilo. Houd me wel streng aan het dieet, dus niets extra dan mag. De eerste dag ben ik heel ziek geweest, maar daarna heb ik nergens meer last van gehad. Aan het begin waren de shakes even wennen, maar nu is het makkelijk weg te krijgen. Het dieet is goed vol te houden, geen honger gevoel. Houd er wel rekening mee dat je wat minder energie hebt dan normaal. Tot nu toe ben ik zeer tevreden!* * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

monique - 18/03/2015 om 20:17

Heerlijke shake en je hij vult prima.

de groot - 25/02/2015 om 21:13

ben nog maar 1 week bezig, dus kan nog niet veel zeggen

H. Nguyen - 03/02/2015 om 09:15

Goed afgewikkeld.
Spul (eiwitshake) werkt goed.

 
Pagina 1 van 9

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief




Aanmelden