Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Wij willen graag van u weten wat verbeterd kan worden. Zou u kunnen aangeven of u tevreden bent met de afhandeling van uw bestelling, de klantenservice en of u deze webshop aanbeveelt?


Hoeveel kan ik afvallen?
Veel mensen vragen zich af hoeveel zij met onze producten af kunnen vallen. Helaas mogen wij hier vanwege Europese wetgeving (1924/2006/EG)
geen antwoord op geven, ook moeten wij hoeveelheden vermeld in reviews verwijderen.


*Ervaringen/reviews*:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

 *Beoordelingen afkomstig van bij ons niet bekende emailadressen/namen worden verwijderd, dit om verkeerde beoordelingen te voorkomen.

Nathalie - 18/01/2018 om 19:20

2 x per dag shake maar ik vind da is echt ni makkelijk want ik heb meest altijd honger en ik volhoud wa er staat in lijst wa ik mag eten is wel heel zwaar vind ik. Ik ben al 2,5kg eraf een week. Ik weet ni of ik ga volhoud want ik moet nog 20kg er af en hopelijk lukt het me....

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
J van dijke - 11/01/2018 om 14:19

Ben zo blij dat ik aan dit dieet begonnen ben! Zit een stuk lekkerder in me vel! Voel me fit en ben al lekker een aantal kilo’s kwijt geraakt!!

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Rienie Westerhof - 25/12/2017 om 18:32

zeer te vreden

Fijne kerst en goede jaar wisseling

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
sippie eppinga - 12/12/2017 om 18:41

prima

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Christine - 23/11/2017 om 16:35

Zeer tevreden! Bij de eerste kennismaking tot heden altijd vriendelijk, meedenkend en correct behandelt! Reactie 100procentfit. Beste Christine. Bedankt voor de positieve review.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Linda Verhelst - 23/11/2017 om 11:46

ik ben heel tevreden. Reactie 100procentfit. Beste Linda. Bedankt voor de positieve review.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Truus Wessel - 23/11/2017 om 09:58

Ik ben bezig met de shakes. Als je de pot open maakt, ruikt het niet erg lekker. Ook de smaak vind ik niet
geweldig. Of het helpt weet ik nog niet
daar ben ik nog te kort voor bezig. Reactie 100Procentfit. Beste Truus bedankt voor je reactie. De geur van het poeder wordt veroorzaakt door de ingrediënten met name het ingrediënt l-carinitine heeft een sterke geur. Wij gebruiken geen overbodige geurstoffen of suikers om het poeder lekkerder te laten ruiken. Wij hopen dat je wel een goed resultaat behaalt met onze shakes.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Jessica - 07/11/2017 om 16:13

Werkt goed je val voldoende af vooral als je jezelf aan het schema houd. ... weken tijd ... kilo kwijt* *Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Anne van Vlerken - 17/09/2017 om 13:50

Ik gebruik het nu een jaar. Het bevalt me prima om met het poeder (dagelijks 1 schepje door de yoghurt) op gewicht te blijven!* * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Jacky - 28/08/2017 om 20:42

Heerlijke shake.s
Idd snelle levering en zeer tevreden over de smaak
Makkelijk vol te houden en ben nu ... dagen ... kilo lichter ...
Ik ga door ?* * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Simone - 05/08/2017 om 20:08

Ik ben pas 3 dagen geleden begonnen en ik vind t goed te doen.
Ben heel benieuwd naar mijn weegmoment...
Wel hoor ik vaak dat er in shakes verborgen suikers zitten, klopt dat? Reactie 100procentfit: In onze shakes zitten geen verborgen suikers. De ingrediënten zijn zoals vermeld op het etiket en op onze website.

Hetty Visser - 25/07/2017 om 12:12

Wat kan ik verwachten met bettrekking tot de 10 dagen kuur .
Wat is zijn de kilo's die eraf gaan als je je keurig houdt aan de voorschriften. Reactie 100procentfit: Dit is een veelgestelde vraag. Helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven. Het resultaat is erg persoonlijk en afhankelijk van verschillende factoren zoals: geslacht, leeftijd, mate van overgewicht, eetpatroon, levensstijl, hoeveelheid lichaamsbeweging/sport, hormoonbalans enz..

Paula Schell - 04/07/2017 om 20:49

Eigenlijk heb ik geen klachten...snelle levering geen rare fratsen...uitstekende service

Kirsten de Groot - 02/07/2017 om 21:13

Snelle levering over het algemeen. De shakes zijn lekker en goed oplosbaar. Is goed te combineren met onregelmatig werk en goed vol te houden. Ik zou wel graag wat meer keus aan smaken willen zien. Reactie 100procentfit: Binnenkort breiden wij ons assortiment uit met de smaak chocolade.

P. Berendsen - 30/06/2017 om 13:17

Super!! ... kilo afgevallen en nu met alleen in de ochtend een shake na vier maanden nog steeds op gewicht!!* * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Leonie - 29/06/2017 om 18:54

Snelle en goede service. Shakes snel in huis. Vanaf nu is dit mijn vaste plek om shakes te bestellen

linda - 29/06/2017 om 15:59

ik vind de shakes erg goed, de levering altijd erg snel ,ik ben heel tevreden!! en een goede prijs!!

Hes - 25/06/2017 om 22:46

Snelle levering zonder problemen, heerlijke smaak, shakes mengen goed (geen klontjes), bevatten weinig calorieën. Je moet je natuurlijk wel aan een dieet houden en flink bewegen. Totaal nu ... kilo afgevallen. Ik ga nog even door!!!! * * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

B. Berends - 23/06/2017 om 13:26

Prima shakes qua smaak en zeker wat oplosbaarheid. Snelle levering en op vragen wordt heel snel gereageerd. Heel tevreden!

Anita philippi - 01/04/2017 om 17:50

Ik wil even kwijt dat ik supertevreden ben met de heerlijke shakes en de goede snelle service.
Ik ben nu ... weken bezig en al ... kg afgevallen en uiteraard supertrots op mijzelf!!* * Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

 
Pagina 1 van 11