0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Snel afvallen met een shake dieet


Wil jij afvallen, maar komen de verloren kilo’s er tot nu altijd rap weer aan? Dat is niet zo vreemd, want menig dieet leidt weliswaar tot snelle resultaten, maar resulteert op termijn onvermijdelijk in het beruchte jojo-effect. De oorzaak schuilt vaak in de samenstelling van het dieet, met onvoldoende inname van eiwit en andere belangrijke voedingsstoffen.

Slankmetshakes.nl brengt hier verandering in en helpt u op een makkelijke wijze langdurige resultaten te boeken. Afvallen vereist geen geheimzinnige benadering – het is simpelweg het gevolg van calorische restrictie in combinatie met de juiste, eiwitrijke voeding. En dit is precies waar onze lekkere shakes en afslankpillen voor zorgen!
Bezig met laden...

Speciaal voor u

Wie start met een van de shake dieet pakketten zal het gemak ervaren van een compleet pakket. Omdat u doelbewust kiest welk pakket voor u het meest geschikt is, is de samenstelling ervan geheel aangepast aan uw wensen. Het enige wat u hoeft te doen is de voorgeschreven werkwijze volgen. Een shake dieet pakket bestaat uit een of meerdere potten Dieet shake Pro, een shakebeker, en in enkele gevallen een pot afslankpillen.

Shake dieet pakket bestellen

Wilt u ook gebruikmaken van een van de shake dieet pakketten? Bekijk dan eerst hierboven welk pakket het beste bij u past. Een keus gemaakt? Bestellen gaat veilig, gemakkelijk en snel bij Slankmetshakes.nl.


Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden