0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 30,- NL
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
  Al 10 jaar een vertrouwd adres.

Een shake dieet is verreweg de beste methode om af te vallen en uw gezondheidsdoelen te verwezenlijken.

Eindeloos sporten, dure fitnessapparaten en exotische supplementen hebben namelijk allemaal geen zin als uw voeding in de basis niet in orde is. En hoewel diëten niet altijd eenvoudig is, zijn er bepaalde dieetmethoden en tips die het volhouden ervan een stuk gemakkelijker maken. Uit onderzoek is gebleken dat een dieet hoog in eiwit een meer verzadigend gevoel geeft en spiermassa behoudt in een periode van weinig calorieën. De ideale manier om eiwitten van hoge kwaliteit in te nemen, is in de vorm van shakes zoals Slankmetshakes.nl die aanbiedt. Niet alleen is het op deze manier mogelijk meer af te vallen dan bij een conventioneel dieetschema dat uit gewone maaltijden bestaat, maar ook blijft u na afloop van de dieetfase beter op gewicht.

Koolhydraat arm shake dieet schema

Het 100%FIT shake dieet is een goed voorbeeld van een schema dat zijn werkzaamheid inmiddels ruimschoots heeft bewezen. Het succes zit hem niet alleen in een hoge inname van eiwit, maar ook in een beperkte inname van koolhydraten. Dit zijn namelijk de macronutriënten die het lichaam normaal gesproken bij voorkeur als brandstof gebruikt. Door de inname hiervan te beperken, schakelt uw lichaam over op vetreserves als voornaamste bron van brandstof. In tegenstelling tot eiwitten en vetten, zijn koolhydraten geen essentiële macronutriënten om in goede gezondheid te overleven. Eiwit vormt de onmisbare bouwstof voor uw lichaam en spieren, terwijl gezonde vetten zoals omega 3 vetten onontbeerlijk zijn om hormonale processen in uw lichaam optimaal te laten verlopen. Ook processen zoals spieropbouw en vetverbranding vallen in deze categorie.

10 dagen shake dieet: de startfase

Het 100%FIT shake dieet bestaat uit 4 fasen en begint met een intensieve startfase die 10 dagen in beslag neemt. Dit is de periode waarin u het meeste gewichtsverlies op de weegschaal zult signaleren. Wie deze strikte periode echter niet volhoudt, kan er ook voor kiezen om direct met de daaropvolgende fase te beginnen. In de tweede fase bestaat uw voedingspatroon voornamelijk uit eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn gedeeltelijk en in hoge kwaliteit afkomstig uit de shakes van Slankmetshakes.nl en deze producten spelen dan ook een cruciale rol in het succes van uw dieetschema. De inname van koolhydraten blijft in deze fase beperkt tot het eten van twee stuks fruit per dag.

Afvallen met gezond weekmenu

Het succes van een dieet zit hem niet alleen in calorische restrictie, maar ook in uw gezondheid en de mate waarin u op gewicht blijft. Afslanken mag nooit ten koste gaan van een goede gezondheid en wanneer u na een dieetfase snel weer aankomt, is het allemaal voor niets geweest. Dit is de gedachte achter fase 3.   In deze fase, de zogenaamde overgangsfase, eet u geleidelijk steeds meer koolhydraten om alvast naar een normaler voedingspatroon toe te werken. Dankzij calorische beperking blijft u desondanks nog steeds gewicht verliezen, waardoor u ervaart dat het ook zonder zeer streng voedingsschema prima mogelijk is om duurzame resultaten te boeken.

De beste dieet tips

In de vierde en laatste fase van het 100%Fit shake dieet volgt u een gezond voedingspatroon en blijft u op gewicht. Hoewel deze periode wellicht saai kan lijken omdat er op de weegschaal niets lijkt te veranderen, is deze fase cruciaal voor uw succes op lange termijn. Juist het aanleren van het behouden van een stabiel gewicht is essentieel om in een later stadium niet weer aan te komen.   Heeft u vragen over ons dieet of de producten op deze website? Aarzel niet en stel ze via info@100procentfit.nl. U ontvangst zo spoedig mogelijk een reactie. 

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 20.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

             

 

*Disclaimer*


 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden