0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

"Heeft u overgewicht en wilt u er iets aan doen? Start dan vandaag met het 100%Fit shake dieet."


Voordelen van het 100%FIT shake dieet:

• Simpel en doeltreffend*
• Gemakkelijk vol te houden.
• Wetenschappelijk onderbouwd.
• Ideaal voor zowel man als vrouw
• 's avonds een normale koolhydraatarme maaltijd

 

 

Waarom een shake dieet?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen met behulp van dieet shakes meer afvielen, en na een dieet beter op gewicht bleven dan met gewone maaltijden met weinig calorieën. Dieet-shakes zijn een verantwoorde keuze om mee af te vallen.


Shakes van Slankmetshakes.nl.

De shakes van Slankmetshakes zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens een koolhydraatarm Shake dieet. In tegenstelling tot 'normale' maaltijdvervangers bevatten de shakes geen toegevoegde suikers. De gezonde shakes bevatten alleen hoogwaardige ingrediënten zoals; 3 verschillende soorten eiwit, vezels, omega-3 en vitaminen. L-carnitine en Groene thee zijn toegevoegd aan de shakes omdat deze 2 ingrediënten een belangrijke rol spelen in de vetstofwisseling.

Shake dieet eetschema:

Het 100%FIT shake dieet is een 4-fasen-dieet dat bestaat uit voldoende eiwitten, gezonde vetten en weinig koolhydraten. Het dieet is speciaal ontwikkeld om blijvend en effectief af te vallen.

 FASE 1 de 'startfase' :
De startfase is erg intensief en mag maximaal 3 weken gevolgd worden. Indien u de startfase te intensief vindt kunt u met fase 2 beginnen.


 FASE 2: gewichtsverlies 
Tijdens deze 8 weken zult u het meeste afvallen, u eet koolhydraatarm maar wel met voldoende vezels, vitaminen en mineralen. U mag in deze fase 2 stuks fruit eten.


 FASE 3:  de 'overgangsfase' 
In deze fase gaat u iets meer koolhydraten eten om alvast aan een normaal eetpatroon te wennen. U zult in deze fase nog wel wat gewicht verliezen.

 FASE 4: De laatste fase is de 'op gewicht' fase.  
In deze fase eet u gezond en blijft u op gewicht.


*Disclaimer

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.