0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes
Foto

Een shake dieet is verreweg de beste methode om af te vallen en uw gezondheidsdoelen te verwezenlijken.
 

Eindeloos sporten, dure fitnessapparaten en exotische supplementen hebben namelijk allemaal geen zin als uw voeding in de basis niet in orde is. En hoewel diëten niet altijd eenvoudig is, zijn er bepaalde dieetmethoden en tips die het volhouden ervan een stuk gemakkelijker maken.

Uit onderzoek is gebleken dat een dieet hoog in eiwit een meer verzadigend gevoel geeft en spiermassa behoudt in een periode van weinig calorieën. De ideale manier om eiwitten van hoge kwaliteit in te nemen, is in de vorm van shakes zoals Slankmetshakes.nl die aanbiedt. Niet alleen is het op deze manier mogelijk meer af te vallen dan bij een conventioneel dieetschema dat uit gewone maaltijden bestaat, maar ook blijft u na afloop van de dieetfase beter op gewicht.
  

Koolhydraat arm shake dieet schema


Het 100%FIT shake dieet is een goed voorbeeld van een schema dat zijn werkzaamheid inmiddels ruimschoots heeft bewezen. Het succes zit hem niet alleen in een hoge inname van eiwit, maar ook in een beperkte inname van koolhydraten. Dit zijn namelijk de macronutriënten die het lichaam normaal gesproken bij voorkeur als brandstof gebruikt. Door de inname hiervan te beperken, schakelt uw lichaam over op vetreserves als voornaamste bron van brandstof.
In tegenstelling tot eiwitten en vetten, zijn koolhydraten geen essentiële macronutriënten om in goede gezondheid te overleven. Eiwit vormt de onmisbare bouwstof voor uw lichaam en spieren, terwijl gezonde vetten zoals omega 3 vetten onontbeerlijk zijn om hormonale processen in uw lichaam optimaal te laten verlopen. Ook processen zoals spieropbouw en vetverbranding vallen in deze categorie.

 

Voordelen van het 100%FIT shake dieet:

  • • Simpel en doeltreffend*
  • • Gemakkelijk vol te houden.
  • • Wetenschappelijk onderbouwd.
  • • Ideaal voor zowel man als vrouw
  • • 's avonds een normale koolhydraatarme maaltijd


Waarom een shake dieet?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen met behulp van dieet shakes meer afvielen, en na een dieet beter op gewicht bleven dan met gewone maaltijden met weinig calorieën. Dieet-shakes zijn een verantwoorde keuze om mee af te vallen.


Shakes van Slankmetshakes.nl.

De shakes van Slankmetshakes zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens een koolhydraatarm Shake dieet. In tegenstelling tot 'normale' eiwitshakes bevatten onze shakes voldoende vezels, vitaminen en mineralen waardoor ze geschikt zijn om een maaltijd te vervangen. De gezonde shakes bevatten alleen hoogwaardige ingrediënten zoals; 3 verschillende soorten eiwit, vezels, omega-3 en vitaminen. L-carnitine, Groene thee, Choline en chroom zijn toegevoegd aan de shakes omdat deze ingrediënten een belangrijke rol spelen in de vetstofwisseling.


Shake dieet eetschema:


Het 100%FIT shake dieet bestaat uit 4 fasen en begint met een intensieve startfase die 10 dagen in beslag neemt. Dit is de periode waarin u het meeste gewichtsverlies op de weegschaal zult signaleren. Wie deze strikte periode echter niet volhoudt, kan er ook voor kiezen om direct met de daaropvolgende fase te beginnen.
In de tweede fase bestaat uw voedingspatroon voornamelijk uit eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn gedeeltelijk en in hoge kwaliteit afkomstig uit de shakes van Slankmetshakes.nl en deze producten spelen dan ook een cruciale rol in het succes van uw dieetschema. De inname van koolhydraten blijft in deze fase beperkt tot het eten van twee stuks fruit per dag.

Het succes van een dieet zit hem niet alleen in calorische restrictie, maar ook in uw gezondheid en de mate waarin u op gewicht blijft. Afslanken mag nooit ten koste gaan van een goede gezondheid en wanneer u na een dieetfase snel weer aankomt, is het allemaal voor niets geweest. Dit is de gedachte achter fase 3.
In deze fase, de zogenaamde overgangsfase, eet u geleidelijk steeds meer koolhydraten om alvast naar een normaler voedingspatroon toe te werken. Dankzij calorische beperking blijft u desondanks nog steeds gewicht verliezen, waardoor u ervaart dat het ook zonder zeer streng voedingsschema prima mogelijk is om duurzame resultaten te boeken.


In de vierde en laatste fase van het 100%Fit shake dieet volgt u een gezond voedingspatroon en blijft u op gewicht. Hoewel deze periode wellicht saai kan lijken omdat er op de weegschaal niets lijkt te veranderen, is deze fase cruciaal voor uw succes op lange termijn. Juist het aanleren van het behouden van een stabiel gewicht is essentieel om in een later stadium niet weer aan te komen.


 FASE 1 de 'startfase' :
De startfase is erg intensief en mag maximaal 3 weken gevolgd worden. Indien u de startfase te intensief vindt kunt u met fase 2 beginnen.


 FASE 2: gewichtsverlies 
Tijdens deze 8 weken zult u het meeste afvallen, u eet koolhydraatarm maar wel met voldoende vezels, vitaminen en mineralen. U mag in deze fase 2 stuks fruit eten.


 FASE 3:  de 'overgangsfase' 
In deze fase gaat u iets meer koolhydraten eten om alvast aan een normaal eetpatroon te wennen. U zult in deze fase nog wel wat gewicht verliezen.

 FASE 4: De laatste fase is de 'op gewicht' fase.  
In deze fase eet u gezond en blijft u op gewicht.


*Disclaimer

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 10.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden