0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 30,- NL
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
  Klanten geven ons een 9,3
Foto

Een koolhydraatarm shake dieet is verreweg de beste methode om af te vallen en uw gezondheidsdoelen te verwezenlijken.
 

Uit onderzoek is gebleken dat een dieet hoog in eiwit een meer verzadigend gevoel geeft en spiermassa behoudt in een periode van weinig calorieën. De ideale manier om eiwitten van hoge kwaliteit in te nemen, is in de vorm van shakes zoals Slankmetshakes.nl die aanbiedt. Niet alleen is het op deze manier mogelijk meer af te vallen dan bij een conventioneel dieetschema dat uit gewone maaltijden bestaat, maar ook blijft u na afloop van de dieetfase beter op gewicht.
 

Voordelen van het 100%FIT shake dieet:

  • • Simpel en doeltreffend*
  • • Gemakkelijk vol te houden.
  • • Wetenschappelijk onderbouwd.
  • • Ideaal voor zowel man als vrouw
  • • 's avonds een normale koolhydraatarme maaltijd


Waarom een shake dieet?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen met behulp van dieet shakes meer afvielen, en na een dieet beter op gewicht bleven dan met gewone maaltijden met weinig calorieën. Dieet-shakes zijn een verantwoorde keuze om mee af te vallen.


Shakes van Slankmetshakes.nl.

De shakes van Slankmetshakes zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens een koolhydraatarm Shake dieet. In tegenstelling tot 'normale' eiwitshakes bevatten onze shakes voldoende vezels, vitaminen en mineralen waardoor ze geschikt zijn om een maaltijd te vervangen. De gezonde shakes zijn vrij van toegevoegde suikers en bevatten alleen hoogwaardige ingrediënten zoals; 3 verschillende soorten eiwit, vezels, omega-3 en vitaminen. L-carnitine, Groene thee, Choline en chroom zijn toegevoegd aan de shakes omdat deze ingrediënten een belangrijke rol spelen in de vetstofwisseling.


Shake dieet eetschema:

 FASE 1 de 'startfase' :
De startfase is erg intensief en mag maximaal 10 dagen gevolgd worden. Indien u de startfase te intensief vindt kunt u met fase 2 beginnen.


 FASE 2: gewichtsverlies 
Tijdens deze 8 weken zult u het meeste afvallen, u eet koolhydraatarm maar wel met voldoende vezels, vitaminen en mineralen. U mag in deze fase 2 stuks fruit eten.


 FASE 3:  de 'overgangsfase' 
In deze fase gaat u iets meer koolhydraten eten om alvast aan een normaal eetpatroon te wennen. U zult in deze fase nog wel wat gewicht verliezen.

 FASE 4: De laatste fase is de 'op gewicht' fase.  
In deze fase eet u gezond en blijft u op gewicht.


*Disclaimer

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 20.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.
             

*Disclaimer* 


Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht


E-mail: info@100procentfit.nl


Garantie/klachten:
Mocht u niet tevreden zijn over onze producten of service?
Neem dan contact met ons op.   

Nieuwsbrief
Aanmelden