0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 30,- NL
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
  Al 10 jaar een vertrouwd adres.

Wil jij afvallen met shakes?

Heb jij overgewicht en wil jij afvallen met shakes? Kies dan voor de afslankshakes van Slankmetshakes.nl. De beste afslankshakes voor mannen en vrouwen.  

  Afvallen met shakes is een gemakkelijke en bijzonder effectieve afslankmethode voor mannen en vrouwen. Afvallen met shakes is simpel, doeltreffend en door iedereen gemakkelijk vol te houden. Shakes om af te vallen bestel je eenvoudig, veilig en snel. (ook met achteraf betalen)

Gemakkelijk

Goed vol te houden

Doeltreffend

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 20.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

             

 

*Disclaimer*


 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden