0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes
Bent u op zoek naar een verantwoorde manier om wat gewicht te verliezen? Onze shakes om af te vallen zijn een combinatie van unieke ingrediënten die gewichtsverlies bij mannen en vrouwen bevorderen. Ze bevatten slechts 87 kcal en zijn vrij van toegevoegde suikers. Wel bevatten ze L-carnitine tartraat, groene thee extract omega-3 en een mix van vitaminen en mineralen. Bovendien bevinden zich in de shakes om af te vallen minder dan 2 gram koolhydraten. Hierdoor zijn ze ook heel goed geschikt bij een eiwitdieet.
Bezig met laden...

Vertrouwd en betrouwbaar

Onze shakes om af te vallen kunnen voordelig en gemakkelijk worden besteld. De betaling verloopt via betrouwbare kanalen, u weet hoe het werkt. Wanneer u een of meerdere shakes bestelt, kan het zijn dat u geen verzendkosten hoeft te betalen. Vanaf 20 euro rekenen wij namelijk geen bezorgkosten. Wilt u het zelf eens proberen? Wij bezorgen binnen 24 uur.

Bestel shakes om af te vallen  

Wie binnen korte tijd gewicht wil verliezen op een lekkere en verantwoorde wijze, bestelt onze shakes om af te vallen. Vandaag besteld, morgen geleverd.

Afslankshakes bestelt u veilig en snel bij slankmetshakes.nl


*Disclaimer*

Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd.
Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.


Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden