0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Vet hoopt zich het vaakst op rond de buik. De meeste mensen zijn daar niet van gecharmeerd en willen er vanaf. Niet geheel onverstandig. Buikvet kan namelijk zorgen voor een verhoogde bloeddruk en verhoogt de kans op ziekten zoals diabetes type 2. Zowel bij mannen, als bij vrouwen is overgewicht rond de buik een van de belangrijkste redenen om te willen afvallen. Maar hoe pakt u dat aan?

Eet gezond en verantwoord

Om snel af te vallen bij de buik moet je veel bewegen. Dat is wat veel mensen denken. Het is echter maar deels waar. Afvallen lukt niet wanneer er ongezond wordt gegeten. Ook al sport men drie keer per week. De grootste invloed op het verliezen van overgewicht bij de buik heeft het eetpatroon. Ieder pondje gaat immers door het mondje. Let op wat u eet en kies voor gezond en verantwoord. Eet veel groenten en de juiste soorten fruit en vermijd suikers, vetten en koolhydraten. Om een hongergevoel te voorkomen is het eten van eiwitrijke en vezelrijke voeding aan te raden. Beiden geven een gevoel van verzadiging. Hierdoor is ook de kans dat u grijpt naar een, vaak ongezonde, snack minimaal.

Eet op tijd

Naast het eten van verantwoorde voeding is het eten op vaste tijden aan te raden. Eet iedere dag minstens een ontbijt, lunch en diner en nuttig daarnaast minimaal twee keer een tussendoortje. Op deze manier krijgt het hongergevoel wederom geen kans en blijft uw bloedsuikerspiegel op niveau. Wie lange tijd niets eet, krijgt steeds meer honger en komt sneller in de verleiding iets ongezonds te eten. Het eten van zo min mogelijk voeding is daarom ook niet aan te raden. Het enige wat u daarmee bereikt, is grotere trek in iets ongezonds en meer kans op overeten bij een volgend eetmoment. Eet voldoende wie meer beweegt, heeft meer energie nodig. Het eten van de juiste hoeveelheid en soort voeding is essentieel. Na het sporten bijvoorbeeld is het aan te raden eiwitrijke voeding te nuttigen. Eiwitten geven snel een gevoel van verzadiging en zijn belangrijke bouwstoffen voor de spieren. Het eten van eiwitrijke voeding na het sporten bevordert onder andere het spierherstel. Spieren gebruiken meer energie en helpen bij het sneller afvallen. Een bijkomend voordeel van het eten van eiwitrijke voeding, is dat het lichaam meer energie nodig heeft om de eiwitten af te breken. Deze energie haalt het lichaam uit opgeslagen vetten in het lichaam. Ook de vetten die zich rond de buik bevinden.

Selecteer de juiste ondersteuning

Om snel afvallen rond de buik te versnellen, kan het shake dieet van Slank met Shakes uitkomst bieden. De shakes bevatten slechts 87 kcal en zitten boordevol eiwitten. Een groot voordeel van shakes is dat ze gemakkelijk te bereiden zijn en dat u altijd de juiste hoeveelheid voeding binnenkrijgt. Shakes van Slank met Shakes laten zich eenvoudig aanlengen met melk, water, soja melk of yoghurt. Door slechts twee maaltijden per dag te vervangen, boekt u al snel resultaat. In de avond kunt u gewone een normale, koolhydraatarme, maaltijd nuttigen. Snel afvallen rond de buik is met de hulp van Slank met Shakes heel gemakkelijk. Wanneer start u met ons verantwoorde shake dieet?

  Slank met Shakes     12-12-2019 09:56     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.