0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 30,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
  Al 10 jaar een vertrouwd adres.
Foto
Bijna de helft van alle Nederlanders kampt met overgewicht. Het gaat daarbij om meer mannen dan vrouwen, maar vooral vrouwen zijn vaak ontevreden over het overgewicht. Helaas doet slechts een enkeling er iets aan. Velen denken dat er te veel inzet nodig is of dat ze een dieet toch niet volhouden. Een gemiste kans.
 
 

Wat is overgewicht?

We spreken van overgewicht als de Body Mass Index (BMI) van een volwassen persoon tussen de 25 en 30 ligt. Is een BMI hoger dan 30, dan is er sprake van obesitas. Het BMI wordt berekend door het gewicht in kilo’s te delen door de lengte (in meters) in het kwadraat. Dit geeft een betrouwbare uitkomst. Mensen met overgewicht en obesitas hebben in alle gevallen baat bij meer beweging en een passend dieet. Het is raadzaam om te proberen gewicht te verliezen. Langdurig overgewicht kan namelijk nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid. Zo is bekend dat mensen met overgewicht meer kans hebben op psychologische aandoeningen, gewrichtsklachten, diabetes 2 en hart- en vaatziekten. Ook een verhoogd cholesterolgehalte en een verhoogde bloeddruk liggen op de loer.  
 
 

Het gebruik van eiwitten

Om af te vallen en op gewicht te blijven is eiwitrijke voeding een aanrader. Eiwitten zorgen sneller voor een verzadigd gevoel. De behoefte aan eten en snacken zal hierdoor minimaal zijn. U grijpt minder snel naar iets ongezonds. Een bijkomend voordeel is dat eiwitten de vetverbranding verhogen. Het lichaam verbrandt meer calorieën om de eiwitten te verwerken, dan dat het nodig heeft om vetten en koolhydraten te verwerken.  
 
 

De inzet van shakes

Een veelgebruikte methode om af te vallen, is met behulp van shakes. Shakes zijn gemakkelijk in gebruik en u weet altijd exact wat u binnenkrijgt. Afhankelijk van het dieet vervangt u één of twee maaltijden per dag. Voor de rest eet u gezond en ambieert u een gezonde levensstijl. Enkel het gebruik van shakes is in veel gevallen namelijk niet voldoende. Juist de combinatie van shakes, sporten en gezonde voeding zorgt ervoor dat u sneller afvalt.
 
 

Snel afvallen in 10 dagen

Het 10 dagen shake dieet van Slank met Shakes helpt mensen met overgewicht binnen 10 dagen gewicht te verliezen. Dit effectieve dieet voor mannen en vrouwen is intensief, maar eenvoudig vol te houden. Het enige wat u hoeft te doen, is twee maaltijden en twee tussendoortjes per dag te vervangen door de Dieetshakes. In de avond eet u gewoon normaal avondeten, maar zonder koolhydraten. Klinkt gemakkelijk toch?
 
De Dieetshakes bevatten per shake exact de gewenste hoeveelheid eiwitten en andere voedingsstoffen. U hoeft zelf niets te berekenen, alleen de voorgeschreven hoeveelheden poeder met water te mengen. Het water kan ook vervangen worden door melk, sojamelk of yoghurt.   
Het 10 dagen shake dieet is lekker en draagt bij aan gezond gewichtsverlies. Door de shakes te combineren met voldoende vochtinname, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en zal het hongergevoel minder zijn. Ook is het eten van groente en fruit een aanrader. Voor meer resultaat na het dieet kan aanvullend gebruik worden gemaakt van Dieetcaps Pro.   

*Disclaimer*
 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.
 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 15.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

             

 

*Disclaimer*


 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden