0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 30,- NL
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
  Al 10 jaar een vertrouwd adres.

Snel afvallen in 10 dagen

Bijna de helft van alle Nederlanders kampt met overgewicht. Het gaat daarbij om meer mannen dan vrouwen, maar vooral vrouwen zijn vaak ontevreden over het overgewicht. Helaas doet slechts een enkeling er iets aan. Velen denken dat er te veel inzet nodig is of dat ze een dieet toch niet volhouden. Een gemiste kans.

Wat is overgewicht?

We spreken van overgewicht als de Body Mass Index (BMI) van een volwassen persoon tussen de 25 en 30 ligt. Is een BMI hoger dan 30, dan is er sprake van obesitas. Het BMI wordt berekend door het gewicht in kilo’s te delen door de lengte (in meters) in het kwadraat. Dit geeft een betrouwbare uitkomst. Mensen met overgewicht en obesitas hebben in alle gevallen baat bij meer beweging en een passend dieet. Het is raadzaam om te proberen gewicht te verliezen. Langdurig overgewicht kan namelijk nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid. Zo is bekend dat mensen met overgewicht meer kans hebben op psychologische aandoeningen, gewrichtsklachten, diabetes 2 en hart- en vaatziekten. Ook een verhoogd cholesterolgehalte en een verhoogde bloeddruk liggen op de loer.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 20.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

             

 

*Disclaimer*


 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden