0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Afvallen in korte tijd

Wilt u snel afvallen, omdat de zomer in aantocht is? Of gaat u bijvoorbeeld trouwen en wilt u nog snel wat afvallen in korte tijd? Ga dan direct aan de slag. Met het juiste dieet in combinatie met voldoende beweging hoeft afvallen niet lastig te zijn. Vermijd de inname van teveel vetten, koolhydraten en suikers en kies voor afgemeten maaltijden die de juiste voedingsstoffen bevatten. Door te bewegen en voldoende water te drinken, wordt het afvalproces nog meer gestimuleerd.

Minder koolhydraten, meer eiwitten

Afvallen lukt alleen wanneer minder calorieën worden ingenomen, dan worden verbruikt. Wordt daarbij een keuze gemaakt voor eiwitrijke voeding, dan blijft een hongergevoel achterwege. Eiwitten zorgen namelijk langer voor een verzadigd gevoel. Bovendien verbruikt het lichaam meer energie om eiwitten af te breken, dan dat het gebruikt voor de afbraak van koolhydraten en vetten. De benodigde energie hiervoor wordt gehaald uit de vetreserves van het lichaam en stimuleert de vetverbranding. Afvallen in korte tijd wordt daardoor een stuk gemakkelijker.

Geplande voedingen, altijd de juiste hoeveelheid

Het eten van eiwitrijke voeding met minimale koolhydraten en vetten lijkt misschien een lastige opgave. Dat is het echter niet. Met het shake dieet van Slank met Shakes is afvallen gemakkelijk en goed vol te houden. De shakes zijn eenvoudig klaar te maken en bieden voldoende voedingsstoffen. De benodigde hoeveelheid poeder is exact bekend en eenvoudig af te meten. U weet altijd wanneer u wat moet eten. Het eten op gezette tijden is een groot voordeel van het shake dieet. Een dieet is namelijk gemakkelijker vol te houden als de maaltijden gepland zijn. Men ervaart minder snel een hongergevoel, omdat er regelmatig gegeten wordt.

Snel afvallen met shakes

Met het shake dieet is snel afvallen kinderspel. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat mensen met behulp van dieet shakes sneller afvallen en na een shake dieet beter op gewicht blijven, dan met gewone maaltijden met weinig calorieën. Dieet shakes zijn een verantwoorde en eenvoudige manier als u in korte tijd veel wilt afvallen. De shakes laten al resultaat zien als u een of twee maaltijden per dag vervangt. Wilt u sneller afvallen, dan adviseren we ook uw tussendoortjes te vervangen voor een dieet shake. Hiervoor hebben we speciaal het 10 dagen shake dieet ontwikkeld.

Slank met shakes

Om het afvallen in korte tijd te vergemakkelijken zijn onze shakes voorzien van zo min mogelijk calorieën (slechts 87 kcal per shake) en een lekkere smaak. Bovendien bevatten de shakes geen ongezonde suikers, maar wel groene thee extracten en L-carnitine. Twee stoffen die een belangrijke rol spelen in de vetstofwisseling en bij het snel afvallen. Het shake dieet kan extra kracht worden bijgezet door voldoende te drinken. Probeer per dag minimaal 1,5 liter water of thee te drinken. Hierdoor worden verschillende afvalstoffen in het lichaam sneller afgevoerd.

  Slank met Shakes     15-08-2019 12:08     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.