0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Afvallen met shakes is een van de meest populaire methodes om gewicht te verliezen. Afvallen met shakes is niet alleen betaalbaar, maar ook gemakkelijk en gezond. Wanneer je snel wilt afvallen met shakes is het belangrijk om te weten wat dit inhoudt en wat je hier allemaal van kunt verwachten.

De shakes van Slankmetshakes.

De gezonde eiwitshakes van Slankmetshakes.nl zijn met zorg samengesteld om u van optimale resultaten te voorzien. Ingrediënten als eiwitten vormen de onmisbare brandstof voor uw spieren en de vezels geven u een vol gevoel. Gewicht verliezen is hierdoor een stuk makkelijker vol te houden en gaat niet langer ten koste van uw prestaties op het werk of tijdens het sporten. Ook aan uw gezondheid is gedacht, want onze dieetshakes bevatten belangrijke vitaminen, mineralen en waardevolle omega 3 vetten die uw hormonale huishouding optimaliseren voor vetverlies. Ingrediënten zoals groene thee extract en L-carnitine verhogen uw vetstofwisseling en zorgen ervoor dat afvallen ineens een stuk eenvoudiger wordt.

Afvallen met shakes werkt.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen met behulp van maaltijdvervangende shakes meer afvielen, en na een dieet beter op gewicht bleven dan met gewone maaltijden met weinig calorieën. Afvallen met shakes is dus gemakkelijk, verantwoord en effectief.

 

Bezig met laden...


Afvallen met shakes: uw bestelling

Wilt u ook de juiste ondersteuning bij het afvallen met shakes? Aarzel dan niet langer en bestel vandaag nog. Veilig betalen, snelle levering en boven € 20,- euro geen verzendkosten.

 

*Disclaimer*

Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd.
Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.


Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden