0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Is snel afvallen gezond?

Wie heeft besloten dat er wel een paar kilo af mag, wil graag snel resultaat zien. Niemand zit erop te wachten om maandenlang te lijnen en dan pas een gewichtsafname te constateren. Gelukkig zijn er verschillende methoden om snel af te vallen. Google levert bij een snelle zoekopdracht al meer dan acht miljoen resultaten. Toch is niet iedere methode om snel af te vallen even gezond. Wie verantwoord en zonder neveneffecten gewicht wil verliezen, zal een doordachte keuze moeten maken.

 

Mogelijke gevaren snel afvallen

Snel afvallen is natuurlijk mooi. Voor een voorspoedig resultaat moeten vooral koolhydraten en vetten worden vermeden. Denk daarbij wel goed na over vervangende voeding. Wie dit niet doet, zal in veel gevallen een hongergevoel ervaren en sneller naar snacks grijpen. Eiwitrijke voeding is een goede vervanger voor vetten en koolhydraten. Eiwitten verminderen het hongergevoel en zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Bovendien is er meer energie voor nodig om ze af te breken. Deze energie wordt gehaald uit de vetreserves in het lichaam. Naast een hongergevoel wordt het jojo-effect ook vaak in één adem genoemd met snel afvallen. Snel afvallen zou ervoor zorgen dat er misschien wel een paar kilo verloren gaat, maar daarna zullen deze kilo’s weer net zo hard terugkomen. Dit kan voorkomen worden door goed na te denken over de methode waarmee u snel wilt afvallen. Een bewezen en gemakkelijke methode boekt meer resultaat dan een methode waarbij veel extra inzet nodig is.

Afvallen met shakes

Afvallen met shakes is een veelgebruikte methode om snel gewicht te verliezen. Het is een relatief goedkope methode, die gebleken effectief is. Door het vervangen van gewone maaltijden met shakes, vermindert u de inname van vetten en koolhydraten. Wanneer wordt gekozen voor het 10 dagen shake dieet van Slank met Shakes bent u verzekerd van exact afgemeten hoeveelheden voeding. U krijgt precies genoeg voedingsstoffen binnen. Bovendien ervaart u geen hongergevoel, omdat de shakes eiwitrijk zijn. Het is een shake dieet dat gemakkelijk vol te houden is en verschillende fasen kent. Fase 1 en 2 richten zich vooral op het snel afvallen in het begin, terwijl fase 3 en 4 ervoor zorgen dat u gemakkelijk op gewicht blijft.

Gemakkelijk verantwoord afvallen

Het 10 dagen shake dieet van Slank met Shakes vertelt u precies hoeveel maaltijden of tussendoortjes vervangen moeten worden door een shake. In het begin zullen dat er meer zijn, na langere tijd wat minder. In elk geval kunt u ’s avonds altijd genieten van een normale avondmaaltijd. Wel met een minimaal aantal koolhydraten. De benodigde hoeveelheid poeder per shake is gemakkelijk af te meten en kan eenvoudig aangelengd worden met water, melk, sojamelk of yoghurt. Het klaarmaken van een shake kost hierdoor weinig moeite en tijd. Perfect om het lang vol te houden en op gewicht te blijven. Niet alleen snel afvallen is een feit met het 10 dagen shake dieet, ook de periode erna bent u verzekerd van het gewenste gewicht wanneer u doorzet. Dat willen we toch allemaal?

  Slank met Shakes     10-04-2019 09:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 15.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

 

*Disclaimer*


 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden