0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes


Steeds vaker hoor je dat mensen eiwitshakes gebruiken om af te vallen. Het gaat dan om eiwitten in poedervorm die aangelengd kunnen worden met melk of water. De eiwitten zouden de stofwisseling versnellen en spiermassa opbouwen, maar hoe zit het dan met afvallen? Als je spiermassa groter wordt, gaat je gewicht toch niet omlaag?

Geen hongergevoel, wel een verhoogde stofwisseling

Eiwitten leveren calorieën en aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van het lichaam. Omdat het lichaam niet alle aminozuren zelf kan maken, zullen ze aangevuld moeten worden met eiwitrijk voedsel. Het is dus zeer zeker gezond om eiwitrijk voedsel te eten. Toch is dat vaak niet de reden om eiwitshakes te gebruiken bij het afvallen. Wat de reden dan wel is? Eiwitten zorgen voor een goed verzadigd gevoel, wat de behoefte aan snacken en de inname van calorieën vermindert. Met het eten of drinken van eiwitshakes blijft een hongergevoel achterwege. Een ander voordeel van eiwitten is dat ze minder snel door het lichaam worden afgebroken dan koolhydraten en vetten. Het lichaam moet harder werken om de eiwitten te verwerken, het metabolisme verhoogt. De energie uit de aanwezige voedingsstoffen is niet meer voldoende en zal ook uit de vetreserves in het lichaam zelf gehaald worden. Door het versnellen van het metabolisme (de stofwisseling) met eiwitshakes verbrandt uw lichaam dagelijks meer calorieën en zal het afvallen sneller gaan.

Spierbehoud en spierherstel

Wie snel wil afvallen, doet er goed aan minimaal 30 minuten per dag te bewegen. Dit hoeft niet direct heel intensief te zijn. Het extra bewegen zal echter wel van invloed zijn op de spieren, maar gelukkig helpen eiwitshakes met het herstel. Niet voor niets worden eiwitshakes vaak aangeraden na het sporten. Ze dragen bij aan het behoud van spiermassa en herstellen kleine scheurtjes in de spieren na het sporten. Door de spieren gezond te houden en de spiermassa op peil te houden vergroten men de kans op gewichtsverlies. Spieren verbranden namelijk tot wel tien keer meer calorieën dan lichaamsvet.

Afvallen met eiwitshakes van Slank met Shakes

Shakes uit het shake dieet van Slank met Shakes bevatten veel eiwitten, maar ook L-carnitine, lijnzaadolie en groene thee extract. De shakes zitten vol voedingsvezels en vitaminen en bevatten slechts 87 kcal per shake. De hoge mate van eiwitten en vezels zorgt dat u nagenoeg de hele dag een gevoel van verzadiging ervaart. Eventuele trek tussendoor kan opgevangen worden met het eten van groenten of fruit. Let wel op dat het fruit niet teveel fruitsuikers bevat. Druiven, peren en bananen kunnen het best maar een tot twee keer per week gegeten worden. Goede alternatieven zijn aardbeien, cranberries, frambozen, avocado’s en bramen. De grote hoeveelheid eiwitten zorgt eveneens voor een snellere stofwisseling en zorgt ervoor dat het dieet goed vol te houden is. Het eiwitshake dieet van Slank met Shakes is gemakkelijk in gebruik en geschikt voor zowel mannen, als vrouwen. Wat mogen we voor u klaarzetten?

  Slank met Shakes     24-12-2019 10:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 10.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden