0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes
Wij willen graag van u weten wat verbeterd kan worden. Zou u kunnen aangeven of u tevreden bent met de afhandeling van uw bestelling, de klantenservice en of u deze webshop aanbeveelt?


Hoeveel kan ik afvallen?
Veel mensen vragen zich af hoeveel zij met onze producten af kunnen vallen. Helaas mogen wij hier vanwege Europese wetgeving (1924/2006/EG)
geen antwoord op geven, ook moeten wij hoeveelheden vermeld in reviews verwijderen.


*Ervaringen/reviews*:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

 *Beoordelingen afkomstig van bij ons niet bekende emailadressen/namen worden verwijderd, dit om verkeerde beoordelingen te voorkomen.
Wendy 18-07-2018 om 07:35:14

Wat ik er van vond.. shake met yoghurt was goed weg te krijgen resultaat viel erg tegen.. nog geen ... kilo in 10 dagen.. en geen cm... heb er toch ook echt bij gesport..Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Christine 17-07-2018 om 19:33:57

Ik bestel al geruime tijd mijn shakes. Makkelijk om te bestellen, snelle levering en de smaak is goed! De klantenservice is top!

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Diny 11-07-2018 om 17:41:08

Redelijk ... kg afgevallen had meer verwacht. Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Tineke 26-06-2018 om 08:55:11

Ik voel me 100% fit maar ben slechts
...kg afgevallen De smaak is prima maar ik wou graag wat meer afvallen
Groetjes Tineke. Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Jeroen 18-06-2018 om 01:13:30

Geweldig je valt er snel van af je voelt je lekker en je bent redelijk vol

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Robbin 11-06-2018 om 16:56:50

Een tijdje terug gestart met het 10 daagse shake dieet.

Helaas voelde ik mij in de derde dag echt niet meer goed, wat ten koste ging van mijn concentratie. Mijn lichaam reageerde er gewoon niet goed op. Om aan te gevrn: ik ben 180 cm lang en weeg ca 77 kilo en wou graag een paar kilo's eraf. Het bleek dat ik gewoon echt te kort kwam per dag, nu heb ik mijn voeding beter/bewuster aangepast en dat werkt goed.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Talitha 23-05-2018 om 20:07:08

Tevreden, enkel onduidelijk of je de dieetcaps pro moet blijven slikken of als deze op zijn t goed is. En ik neem aan dat je shakes bij moet bestellen wil je aan 8 weken komen en t deel op gewicht blijven toch??

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Marianne 10-05-2018 om 09:56:25

Helaas werkt het bij mij totaal niet
Ik gebruik de shake 2 x pd en avondmaaltijd alleen groente kipfilet
In de loop van de avond 1 appel
En drink zeker 2 liter water p.d
Verder gebruik ik de 4 capsules pd behoren bij het 10 dagen pakket. Reactie 100procentfit: Jammer dat onze producten niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Graag zouden wij meer informatie willen ontvangen om te kijken waar het niet goed is gegaan; info@100procentfit.nl

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Yvonne 07-05-2018 om 07:39:52

Ik ben nu een week bezig en ben - kilo afgevallen , maar heb wel een honger Gevoel, ik heb de smaken vanille en banaan, smaken goed. *Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Minke 01-04-2018 om 22:07:53

Ik ben een kleine twee weken geleden begonnen. Het is prima vol te houden. En heb geen honger gevoel. De kilo's vliegen eraf. Misschien wel wat te snel. In een kleine twee weken al -kilo. Ik weet uit ervaring dat de eerste week altijd meer kilo's afgaan dan de volgende weken. Ik ga nog mooi even door. Ik vind de banaan wat chemisch ruiken en niet echt lekker. Maar goed smaken verschillen. Ik meng het met soja melk. Prima te doen. *Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in onze disclaimer.

Algemeen
Prijs
Levering
Kwaliteit
Service
Pagina 2 van 24

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.