0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Gezond snel afvallen met maaltijdshakes


Snel afvallen doet u met de maaltijdshakes van Slankmetshakes.nl. Naast de speciale samenstelling die uw fysieke welzijn bevordert en de vetverbranding stimuleert, heeft het vervangen van maaltijden door shakes ook een bijzonder psychologisch voordeel. U hoeft immers nooit meer bang te zijn dat u teveel eet of eindeloos calorieën uit rekenen. Bij inname van de shake weet u simpelweg dat u op koers ligt met uw dieet schema: eenvoudiger kan het bijna niet!
Voor de beste resultaten adviseren we u gebruik te maken van zowel maaltijdhakes als afslankpillen. Beide producten bieden zo hun eigen specifieke voordelen, waardoor een combinatie de beste manier is om uw doelen te bereiken. Wilt u ook afvallen en dit keer wél een blijvend resultaat realiseren? Plaats dan direct uw bestelling op onze website en profiteer van onze lage prijzen. Eerst aanvullende informatie bij ons aanvragen? Mail naar info@100procentfit.nl.

Bezig met laden...

Eenvoudig in gebruik

Maaltijdshakes zijn bij ons te bestellen in potten van 500 gram in de smaken aardbei, banaan, chocolade en vanille. Eventueel bestelt u er direct een handige shakebeker bij, zodat het klaarmaken van de maaltijdshakes nog eenvoudiger wordt. Bij het gebruik van de maaltijdshakes adviseren we wel een combinatie met een warme maaltijd laag in calorieën. Ook dragen voldoende groente en fruit bij aan een minimaal hongergevoel.

Maaltijdshakes bestellen?

Slankmetshakes.nl levert snel, voordelig en rekent geen verzendkosten bij bestellingen boven 20 euro. De maaltijdshakes zijn verkrijgbaar als losse potten, maar ook in duo-verpakkingen. Welke bestelling mogen we voor u klaarzetten?*Disclaimer*

Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd.
Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.


Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 10.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden