0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Het afvallen met shakes is een veelgebruikte methode. Het is een relatief goedkope methode die gemakkelijk in gebruik is. Het enige wat er hoeft te gebeuren, is het afmeten van de gewenste hoeveelheid poeder. Deze kan daarna worden aangelengd met water, melk of yoghurt en de shake is klaar. Let er bij het selecteren van afslankshakes wel op wat de samenstelling van uw shakes is. Dieet shakes die enkel weinig calorieën bevatten, maar geen eiwitten, dragen bij aan een hongergevoel. Het snel afvallen volhouden is dan een stuk lastiger. Kies er daarom bewust voor eiwitshakes te gebruiken. Eiwitten zorgen langer voor een verzadigd gevoel en dragen bij aan een hogere vetverbranding.

Overgewicht en eiwitten

Het eten van eiwitrijke voeding kan ervoor zorgen dat mensen minder eten en dus minder calorieën binnenkrijgen, omdat eiwitten zorgen voor een verzadigd gevoel. Een bijkomend voordeel van het eten van eiwitrijke voeding is dat eiwitten het verlies van spierweefsel beperken. Goede spieren zijn noodzakelijk, omdat ze tot wel tien keer meer calorieën dan lichaamsvet.

De verbranding van eiwitten vraagt veel energie van het lichaam. Eiwitten worden namelijk minder snel door het lichaam afgebroken, dan koolhydraten en vetten. Het lichaam moet harder werken om de eiwitten te verwerken, waardoor het metabolisme (de stofwisseling) verhoogt. De energie die uit de aanwezige voedingsstoffen kan worden gehaald voldoet niet meer. Extra energie wordt onttrokken uit de vetreserves in het lichaam. Door het versnellen van het metabolisme met eiwitshakes verbrandt uw lichaam dagelijks meer calorieën en verdwijnt lichaamsvet. Het resultaat is dat u sneller zult afvallen.

Slank met eiwitshakes

De afslankshakes van Slank met Shakes zitten boordevol eiwitten, vitaminen en gezonde omega 3-vetten. Ze zorgen voor een verzadigd gevoel en optimaliseren de hormonale huishouding voor vetverlies. Het toevoegen van groene thee extracten en L-carnitine draagt daarnaast bij aan een verhoogde vetstofwisseling. Snel afvallen met behulp van deze eiwitshakes gaat zeker lukken. Ze helpen u op een verantwoorde manier relatief eenvoudig gewicht te verliezen. De benodigde hoeveelheid poeder is exact af te meten en kan worden aangelengd met water, melk, sojamelk of yoghurt. De afslankshakes zijn verkrijgbaar in de smaken banaan, aardbei, vanille en chocolade.

Door op gezette tijden te eten ervaart u minder hongergevoel. De eiwitshakes van Slank met Shakes vervangen een volledig ontbijt of lunch. Indien u zeer snel wilt afvallen, kunnen de eerste acht weken ook tussendoortjes vervangen door shakes. Hiervoor is het speciale 10 dagen shake dieet opgesteld. Om op gewicht te blijven of wat laatste pondjes te verliezen, is het echter al voldoende om twee maaltijden per dag te vervangen door onze eiwitshakes. In de avond kan er een gewone, verantwoorde maaltijd genuttigd worden die weinig koolhydraten bevat. Als tussendoortje worden fruit en groenten aangeraden. Deze zitten boordevol vezels en zorgen net als de eiwitshakes lang voor een verzadigd gevoel.

Afslankshakes voor iedereen

De eiwitshakes van Slank met Shakes bevatten altijd de juiste combinatie van ingrediënten. Ze helpen mannen en vrouwen op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen. Welke smaken mogen we voor u klaarzetten?

  Slank met Shakes     28-04-2020 14:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 15.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

 

*Disclaimer*


 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden