0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes
Afvaltrends in 2019
Zo net in het nieuwe jaar hebben veel mensen goede voornemens. Afvallen staat bij een gros van de Nederlanders op nummer 1. Door meer te sporten en gezonder te eten hopen ze een paar kilo te verliezen. Een mooie gedachte! Helaas vallen veel mensen na een tijdje terug in hun oude ritme. Het aanpassen aan een nieuwe levensstijl vergt kracht, planning en doorzettingsvermogen. Met de juiste basis en een goede voorbereiding wordt het een stuk gemakkelijker.


 

Zorgen voor de innerlijke mens

De laatste jaren gaan we steeds bewuster leven. Ook in 2019 zet deze trend door. Gezond eten en meer bewegen blijven terrein winnen. Superfoods, biologische voeding en zorg voor jezelf spelen een grote rol. Om gewicht te verliezen zoeken velen naar verantwoorde en eenvoudige mogelijkheden. Het afvallen met shakes biedt uitkomst. Zeker als gekozen wordt voor de shakes van Slank met Shakes. Deze zitten boordevol eiwit en verminderen het hongergevoel. Omdat alleen het ontbijt en de lunch worden vervangen door shakes en de avondmaaltijd nagenoeg onveranderd blijft, is het een dieet dat gemakkelijk vol te houden is. Bovendien is het een eerste stap naar een gezondere levensstijl.

Goede voornemens doorzetten

Gezond eten en meer bewegen zijn de afvaltrends van 2019. Om het afvallen goed vol te houden moeten verleidingen voorkomen worden. Plan uw maaltijden en zorg dat u alles in huis heeft. Zo bent u minder geneigd iets ongezonds te pakken. Zorg er daarnaast voor dat de maaltijden goed afgemeten zijn. Wie meer binnenkrijgt dan hij verbruikt, valt niet af. Drink daarnaast veel water of thee en vermijd suikerhoudende dranken. Het zorgt voor de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam en vermindert het hongergevoel.    
 

Afvallen met het 10 dagen shake dieet

Afvallen met onze shake diëten is efficiënt en eenvoudig. De shakes bevatten veel eiwitten, die het hongergevoel verminderen. Bovendien zijn eiwitten belangrijke bouwstoffen voor het lichaam en is er meer energie voor nodig om ze af te breken. Deze energie haalt het lichaam uit de vetreserves in uw lichaam.
Door gebruik te maken van shakes hebt u altijd exact afgemeten maaltijden bij de hand. Daarnaast is het maken van een shake heel eenvoudig. U neemt een voorgeschreven hoeveelheid poeder en mengt dit met water, melk, sojamelk of yoghurt. Vervolgens schudt u het geheel en heeft u een heerlijk voedzame shake die u direct kunt nuttigen.
 

Efficiënt en intensief

Een shake dieet is gemakkelijk vol te houden, voorkomt dat u in de verleiding komt iets ongezonds te nuttigen én zorgt voor een exact afgemeten voeding. In combinatie met voldoende vocht (minimaal anderhalve liter per dag) bent u verzekerd van resultaat. Het 10 dagen shake dieet is intensief en zorgt dat u meer afvalt in de eerste tien dagen. Na afloop kunt u door met fase 2 van het shake dieet en zorgt u dat u op gewicht blijft. Om het afvallen extra kracht bij te zetten, kan het shake dieet gecombineerd worden met het nemen van onze Dieetcaps Pro.
 
  100ProcentFit     23-01-2019 16:05     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.