0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes
Op gewicht blijven met dieet-shakes

Hoe dieet-shakes kunnen helpen bij het op gewicht blijven na een dieet.
 

U bent begonnen met afvallen en na een lange weg heeft u eindelijk u doel bereikt. Nu u op gewicht bent is het belangrijk om dit gewicht ook vast te houden. Het zou zonde zijn van al u inspanningen als u weer zwaarder zou worden. Dieet-shakes zijn een gemakkelijke en verantwoorde manier om op gewicht te blijven.

Hoe op gewicht blijven met dieet-shakes?
 

Je kunt shakes op verschillende manieren gebruiken om op gewicht te blijven. Je kunt 1 of 2 maaltijden per dag vervangen door een dieet-shake denk hierbij aan het ontbijt of lunch. Je kunt er ook voor kiezen om 1 of 2 shakedagen in de week in te lassen. Je krijgt dan het 5-2 of 6-1 principe. 5 dagen waarin u normaal eet en 2 dagen met shakes.

Door normale maaltijden te vervangen door onze smakelijke dieet-shakes krijgt u minder calorieën binnen maar wel voldoende voedingstoffen zoals; vitaminen, mineralen, vezels en gezonde vetten uit lijnzaadolie.

Bestel direct de lekkerste dieet-shakes op slankmetshakes.nl 
  100procentfit     02-08-2018 10:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.