0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Zo werkt een shake dieet

Wie overgewicht heeft en wil afvallen, kan goede resultaten boeken met een shake dieet. Een relatief goedkoop en gemakkelijk dieet dat goed vol te houden is. Maar hoe werkt het? En waarom is afvallen met shakes eenvoudiger dan het afvallen zonder shakes?

De basis van het shake dieet

 Wat zit er in een shake dieet
Shakes zijn vloeibare maaltijdvervangers die geleverd worden in poedervorm. Door het poeder, dat specifieke en alleen noodzakelijke voedingsstoffen bevat, aan te lengen met bijvoorbeeld water of melk ontstaat de uiteindelijke shake. Deze kan direct genuttigd worden en zorgt voor een vol gevoel. Dankzij het nuttigen van shakes en het volgen van een shake dieet hoeft er niet teveel nagedacht te worden over wat men eet. Een shake dieet vertelt precies welke maaltijden vervangen zouden moeten worden door een shake. Door dit stelselmatig te doen, wordt snel afvallen gestimuleerd.

Het belang van eiwitten

Shakes die goede resultaten boeken, bevatten veel eiwitten en weinig calorieën. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam en zorgen voor een verzadigd gevoel. Daarnaast stimuleren ze de vetverbranding. Het lichaam heeft namelijk meer energie nodig om eiwitten af te breken, dan dat het nodig heeft om koolhydraten en vetten af te breken. De energie voor deze afbraak wordt gehaald uit de vetreserves in uw lichaam.

Slank met dieet shakes

Het 10 Dagen shake dieet van Slank met shakes bevat gezonde shakes met drie verschillende soorten eiwitten, vitaminen, vezels en omega-3. Het is een wetenschappelijk onderbouwd dieet dat zowel voor mannen, als voor vrouwen geschikt is. Het 10 dagen shake dieet werkt in vier fasen, waarbij snel afvallen vooral plaatsvindt in de eerste twee fasen. Vanaf fase 3 wordt op gewicht blijven belangrijker. Het 10 dagen shake dieet bevat voldoende voedingsstoffen en is goed vol te houden. U ervaart geen hongergevoel en het gebruik van de shakes is heel eenvoudig. De juiste hoeveelheid voeding is gemakkelijk af te meten. Dankzij dit uitgebalanceerde shake dieet kunt u snel afvallen en zal het jojo-effect achterwege blijven.

Hoe werkt het 10 Dagen shake dieet?

In fase 1 vervangt u twee maaltijden en twee tussendoortjes door shakes. Het is een vrij intensieve fase die u maximaal tien dagen mag volgen. Na de tien dagen gaat u door naar fase 2. In deze fase, die minimaal tien weken duurt, zult u snel en het meeste afvallen. Naast het nuttigen van shakes, mag u in deze fase ook twee stuks fruit eten. In fase 3 gaat u alvast aan uw nieuwe eetpatroon werken. Wel zult u in deze periode nog wat afvallen. In fase 4 van het 10 dagen shake dieet combineert u de shakes met ander gezond eten. In deze fase blijft u op gewicht en zult u niet veel meer afvallen.

Eenvoudig en snel

Het 10 dagen Fit shake dieet is gemakkelijk en ondersteunt snel afvallen. Shakes maakt u eenvoudig klaar door het dieetpoeder te mengen met melk, sojamelk, water of yoghurt. In de avond eet u een eigen koolhydraatarme maaltijd. De shakes gebruikt u voor overdag. Omdat exact voorgeschreven wordt wat u wanneer mag eten, u voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en een hongergevoel achterwege blijft, is het 10 dagen Fit shake dieet perfect voor u en iedereen!

  Slank met Shakes     20-06-2019 13:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.