0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Snel afvallen met een dieet

Snel en gemakkelijk gewicht verliezen. Dat zouden we allemaal wel willen. Toch is het vaak niet zo eenvoudig. Veel diëten vragen veel eigen inzet en geven niet exact aan wat wel of niet gegeten mag worden. Hierdoor haken mensen snel af. Het volgen van een dieet moet namelijk niet te lastig zijn en niet teveel extra tijd kosten. Bovendien zien we graag snel resultaat. Maar welk dieet kan er dan het beste gevolgd worden? Met welk dieet kunnen we snel afvallen?

Afvallen met shakes

Gezond snel afvallen

Shakes zijn een veelgebruikte manier om af te vallen. Het is een goedkope vorm van diëten en is geschikt voor mannen en vrouwen. De meeste shakes bevatten precies genoeg voedingsstoffen voor een maaltijd en zijn gemakkelijk klaar te maken. Als we het goede shake dieet volgen boeken we snel resultaat. We nemen dan namelijk minder calorieën in dan we verbruiken, wat resulteert in gewichtsverlies. Een dieet waarmee je snel afvalt is tevens een dieet dat gemakkelijk vol te houden is. Volgers van een dieet waarbij de hoeveelheid en soort voeding exact bekend is, gaan vaak het langste door. Ook houden we een dieet langer vol wanneer het eten snel en gemakkelijk klaar te maken is. Shakes klaarmaken is een eitje. Ze zijn verkrijgbaar in poedervorm en hoeven alleen aangelengd te worden met melk, water of yoghurt.

Gewicht verliezen zonder honger

Een goed dieet voorkomt een hongergevoel tussendoor, waardoor de kans op ongezond snacken klein is. Het 10 dagen shake dieet van Slank met Shakes zorgt voor uitgebalanceerde maaltijden met voldoende voedingsstoffen en veel eiwitten. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen en geven snel een verzadigd gevoel. Hierdoor ervaart men geen honger. Snel afvallen is daardoor een stuk gemakkelijker. De drang naar een -vaak ongezonde- snack is namelijk veel minder.

Uitgebalanceerde shakes

Dieet shakes dragen bij aan het snel afvallen, omdat ze het calorie aanbod beter beheersen. Mensen hoeven zelf geen calorieën te tellen, maar zich enkel houden aan de voorgeschreven hoeveelheid shakes. De dieet shakes van Slank met Shakes bevatten een groot aantal actieve ingrediënten, zoals eiwitten, vezels, vitaminen en omega-3. Door de toevoeging van groene thee en L-carnitine wordt de vetstofwisseling gestimuleerd met als resultaat meer en sneller afvallen. Wie het afvalproces nog meer wil versnellen, kan aanvullend op het 10 Dagen shake dieet extra dieetcapsules bestellen. Deze capsules verhogen de calorieverbranding en helpen op doeltreffende wijze de honger te stillen. Bovendien zorgen de dieetcapsules voor nog meer energie.

Kan ik nog meer doen?

Het 10 dagen shakes dieet vormt de basis voor snel afvallen. Gaat u daarnaast meer bewegen, dan wordt het afvallen extra gestimuleerd. Ook voldoende water of thee drinken, draagt bij aan sneller en meer afvallen. Met behulp van het vocht worden afvalstoffen sneller uit het lichaam afgevoerd. Daarnaast is er bij het drinken van voldoende water minder vaak sprake van een hongergevoel.

  Slank met Shakes     22-05-2019 11:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 15.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

 

*Disclaimer*


 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden