0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Wie last heeft van overgewicht en besloten heeft dat er wat aan moet gebeuren, wil snel resultaat zien. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Zal er na afloop geen sprake zijn van het jojo-effect en zitten de kilo’s er zo weer aan? Niet als u ervoor kiest verantwoord af te vallen. Met producten of methodes die zich bewezen hebben. Vermijd crashdiëten die moeilijk vol te houden zijn en niet voldoende voedingswaarde hebben. Kies ervoor op een gezonde manier aan afvalverlies te werken door speciaal geselecteerd diëten te combineren met meer bewegen en gezonde tussendoortjes.

Mogelijke voedingsbronnen

Om snel af te vallen dienen koolhydraten en vetten tot een minimum beperkt te worden. De inname van voeding met veel eiwitten daarentegen wordt gestimuleerd. Door gebruik te maken van eiwitrijke voeding wordt de vetverbranding verhoogd. Bovendien herstelt het de spieren na een sportieve inspanning. Eiwitten geven tevens sneller een gevoel van verzadiging. Het is aangetoond dat mensen minder eten wanneer ze veel eiwitrijk voedsel eten.
Welke voeding je exact moet nemen om snel af te vallen in 10 dagen is vaak lastig te achterhalen. Hulp van een diëtist, een afvalcoach of een voedingsconsulent kan uitkomst bieden, maar brengt extra kosten en verplichtingen met zich mee. Afvallen met behulp van shakes geeft meer vrijheden. Bovendien is het afvallen met behulp van shakes een van de meest gebruikte en goedkoopste methodes.  
 

Snel afvallen met shakes

De Dieetshakes van Slank met Shakes zijn zogenaamde eiwitshakes. Deze zijn gezond en eenvoudig in gebruik, omdat u altijd de juiste hoeveelheden kunt afmeten zonder veel moeite te hoeven doen. De shakebeker die u erbij krijgt, maakt het maken van een snelle shake nog gemakkelijker. De shakes bevatten precies voldoende voedingsstoffen en bevatten veel eiwitten. U zult geen hongergevoel ervaren.
Bij het 10 dagen shake dieet worden twee maaltijden en twee tussendoortjes per dag vervangen door Dieetshakes. De samenstelling van de shakes is perfect uitgebalanceerd, waardoor u precies het juiste binnenkrijgt. In de avond kunt u gewoon normaal eten. Het is dan wel aan te raden een gezonde koolhydraatarme maaltijd te nuttigen. Het 10 dagen shake dieet is zowel geschikt voor mannen, als voor vrouwen.

Verantwoord afvallen

Het afvallen met behulp van shakes is gemakkelijk en goedkoop, maar is het ook verantwoord? Jazeker, wel als u kiest voor Slank met Shakes. De Dieetshakes uit ons assortiment bevatten gezonde eiwitten. Combineert u het dieet daarnaast met de inname van voldoende groente en fruit, dan is het afvallen met onze shakes een verantwoorde keuze. Wij adviseren iedereen die wil afvallen naast de voeding minimaal anderhalve liter vocht per dag te drinken, waarbij water en thee de voorkeur hebben. Gezoete dranken kunnen het best worden vermeden. Daarnaast is het aan te raden voldoende te bewegen met een minimum van dertig minuten per dag. Tijdens het 10 dagen shake dieet bent u op een gezonde manier met uw lichaam bezig. Bewustwording en de wil om overgewicht aan te pakken is de beste start van een nieuw begin!     

  Slank met Shakes     13-02-2019 14:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief




Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.