0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Slank de zomer in

De zomer is in aantocht. Veel vrouwen en mannen willen voordat de zomer begint nog snel wat gewicht verliezen. Ze willen strakker in hun vel zitten en er op hun allerbest uitzien in zwembroek of bikini. Maar hoe pakt u dat aan? Op welke manier gaat het lukken nog snel een aantal kilo af te vallen voor de zomer? Eet in ieder geval bewust, leef gezond en drink voldoende. Zo kunt u nog voor de zomer in een gezond tempo afvallen.

Het aanpassen van een levensstijl

Snel afvallen voor de zomer kan alleen als we meer calorieën verliezen, dan dat we innemen. Vermijd daarom suikers, ongezonde vetten en koolhydraten. Hiervoor in de plaats kan eiwitrijke voeding genuttigd worden. Eiwitten verminderen het hongergevoel, omdat ze een verzadigd gevoel geven. Daarnaast verbruikt het lichaam meer energie om eiwitten af te breken, dan dat het gebruikt voor de afbraak van koolhydraten en vetten. De benodigde energie wordt gehaald uit de vetreserves van het lichaam. Snel afvallen voor de zomer komt zo snel een stukje dichterbij. Door een verminderde inname van calorieën te combineren met het drinken van veel water of thee (zonder suiker), zal het snel afvallen nog voorspoediger gaan. Water en thee zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen. Eveneens zorgt de inname van voldoende vocht voor een verminderd hongergevoel. Er zal minder snel gegrepen worden naar een ongezonde snack.

Eiwitrijke voeding en voldoende vochtinname kunnen ervoor zorgen dat u snel afvalt in een gezond tempo. Door daarnaast regelmatig te bewegen, geeft u het snel afvallen voor de zomer nog extra zetje. Meer bewegen zorgt er namelijk voor dat er extra energie verbruikt wordt, daarmee wordt sneller resultaat geboekt. Het dagelijks bewegen hoeft overigens niet direct heel intensief te zijn. Veel mensen hebben al baat bij langere stukken wandelen of meer fietsen. Ook zwemmen of krachttraining wordt veelvuldig ingezet om in een gezond tempo af te vallen.

Snel afvallen met shakes

Slank met Shakes helpt u graag als u snel wilt afvallen voor de zomer. Door gebruik te maken van het 10 Dagen shake dieet is gewicht verliezen heel eenvoudig. Bovendien is het een shake dieet dat heel gemakkelijk vol te houden is. Het is zowel geschikt voor mannen, als voor vrouwen. Met het 10 dagen shake dieet worden minimaal twee maaltijden per dag vervangen door een shake. Eventueel kunnen in het begin ook een of twee tussendoortjes vervangen worden. De shakes kunnen snel en gemakkelijk gemaakt worden door een afgemeten hoeveelheid poeder aan te lengen. Dit kan met water, melk, sojamelk of yoghurt. Iedere shake bevat precies voldoende voedingsstoffen, voorkomt een hongergevoel en zorgt dat u in een gezond tempo zult afvallen.

Precies wat u nodig heeft om in een gezond tempo af te vallen

Omdat met het gebruik van shakes een hongergevoel voorkomen wordt, zal niet snel gekozen worden voor iets anders. Bovendien wordt door de ruime inname van eiwitten meer energie verbruikt in het lichaam. Het snel afvallen voor de zomer is met shakes gemakkelijk en relatief goedkoop. Welke bestelling zullen we voor u klaarzetten?

  Slank met Shakes     08-05-2019 09:53     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.