0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Geen honger, toch afvallen

In Nederland heeft bijna de helft van alle volwassenen overgewicht. Velen willen daar best iets aan doen, maar ondernemen geen actie. Ze denken dat het tijden duurt voordat er gewichtsverlies plaatsvindt en dat afvallen veel moeite kost. Dat hoeft echter niet het geval te zijn. Zeker niet als gekozen wordt voor een goede en verantwoorde manier van afvallen, waarbij de juiste maaltijden altijd voorhanden zijn. Gemak dient immers de mens.

Een eerste stap

Afvallen zonder honger gevoel

Mensen met overgewicht voelen zich vaak moe, lusteloos en onzeker. Bewegen kost (veel) moeite en de kans op hart- en vaatziekten en diabetes 2 is een stuk groter. Niet zo gek dus dat vaak wordt begonnen met een dieet om gewicht te verliezen. Helaas eindigt dit voor velen in een debacle. Diëten zijn vaak moeilijk vol te houden of na afloop van het dieet volgt het welbekende jojo-effect. Men komt weer aan en eindigt met een gewicht dat hoger is, dan het gewicht voordat met het dieet was begonnen. Hoe dit komt? Snel afvallen vraagt om meer dan alleen een dieet. Het vraagt om een andere levensstijl en het aanpassen van eetgewoontes.

Aanpassingen

Snel afvallen kan alleen wanneer we minder calorieën binnenkrijgen dan we verbranden. Het is noodzakelijk dat we precies de juiste hoeveelheid energie binnen krijgen die we per dag nodig hebben. Koolhydraten en vetten moeten daarnaast tot een minimum beperkt worden, terwijl eiwitrijke voeding wordt aangeraden. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam en verminderen het hongergevoel. Dankzij eiwitten in een dieet kunt u snel afvallen zonder honger te lijden.

Planning!

Niet alleen de juiste voeding is van belang als u snel wilt afvallen zonder honger. Het plannen van maaltijden zorgt dat een dieet makkelijker volgehouden kan worden. Ook ervaart men minder snel een hongergevoel als op gezette tijden gegeten wordt. Bij het selecteren van een dieet is het dus van belang te kiezen voor een dieet dat voorschrijft hoeveel u wanneer mag eten. Als de maaltijden de juiste voedingsstoffen bevatten, blijft honger achterwege.

Afvallen met shakes

Afvallen met shakes is een van de meest gebruikte methoden in Nederland. Het 10 Dagen shake Dieet van Slank met Shakes is simpel en effectief. Omdat precies duidelijk is wat er op specifieke momenten gegeten mag worden, hoeft u niet van alles zelf uit te zoeken. Bovendien is er altijd een maaltijd voorhanden en is de neiging om naar iets ongezonds te grijpen minimaal. Het 10 Dagen shake dieet werkt met geplande maaltijden die boordevol eiwitten zitten. Daarnaast bevatten de shakes vezels, omega-3 en vitaminen. Dankzij een toevoeging van L-carnitine en groene thee aan de shakes wordt ook de vetstofwisseling gestimuleerd. Een perfecte combinatie van ingrediënten om snel af te vallen zonder hongergevoel. Naast het volgen van een shake dieet is het aan te raden voldoende water te drinken. Water stopt het hongergevoel en zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller door het lichaam worden afgevoerd.

Snel afvallen zonder honger

Het 100% Fit shake dieet kent een viertal fasen. Fase 1 en 2 zorgen voor snel en verantwoord gewichtsverlies zonder hongergevoel. Met fase 3 en 4 leert u hoe u op gewicht kunt blijven en hoe u honger en het jojo-effect vermijdt. Wanneer gaat u beginnen?

  Slank met Shakes     05-06-2019 09:41     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.