0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Welke voeding heb je nodig?

Eigenlijk weten we het allemaal wel. Om af te vallen moet er gezond gegeten worden. Maar wat houdt dat precies in? Is alleen groente en fruit geoorloofd en zal er gedurende de dag steeds sprake van een hongergevoel? Nee, zeker niet! Wanneer we spreken over gezonde voeding bedoelen we voeding die voldoende voedingsstoffen bevatten. Die niet teveel koolhydraten en vetten kennen en waar zeker geen toegevoegde suikers inzitten.


Gezonde voeding

Groente en fruit zijn erg gezond. Volwassen mannen en vrouwen mogen per dag zoveel groenten eten als ze willen. Ook fruit is een verantwoord tussendoortje, maar dan moet er wel opgepast worden met fruitsuikers. Beperk het eten van bijvoorbeeld bananen, peren en druiven tot een of twee keer per week. Naast groenten en fruit is een verminderde inname van koolhydraten en vetten aan te raden. Laat daarom aardappels, pasta en brood eens staan en kies voor meer groenten of een koolhydraatarme maaltijd. Let op dat deze niet teveel vet bevat. Vet kan het snel afvallen behoorlijk in de weg staan. Het voornaamste uitgangspunt om snel te kunnen afvallen is een uitgebalanceerde maaltijd. Een minimum aan vet en koolhydraten en veel groenten en fruit. Eiwitten kunnen de verminderde inname van koolhydraten vergemakkelijken. Het zijn de bouwstenen van het lichaam en ze verminderen het hongergevoel.


Eiwitrijke voeding

Eiwitrijk voedsel is een belangrijke voedingsbron als u snel wilt afvallen. Niet alleen geeft het langere tijd een verzadigd gevoel, waardoor u minder snel naar ongezonde snacks grijpt. Het duurt ook langer voordat het door het lichaam is afgebroken. Het lichaam moet harder werken om eiwitten af te breken in plaats van koolhydraten en vetten. Hierdoor versnelt de stofwisseling en zult u sneller afvallen. Het shake dieet van Slank met Shakes zit vol met eiwitten. De gemakkelijk te bereiden, smakelijke shakes bevatten precies de juiste voedingsstoffen en hoeven enkel te worden aangelengd met water, melk, yoghurt of sojamelk. Gemakkelijk vol te houden en geschikt voor mannen en vrouwen die snel willen afvallen.


Snel verantwoord afvallen met het shake dieet

Het shake dieet is een gezond en verantwoord dieet waarbij u twee maaltijden per dag vervangt door een shake. In de avond kunt u gewoon genieten een normale maaltijd (liefst met een minimale hoeveelheid aan koolhydraten). Om het snel afvallen te bevorderen, kunnen eventuele tussendoortjes ook door shakes vervangen worden. Een shake bevat slechts 87 kcal en biedt u precies dat wat u nodig heeft. Het shake dieet is voor iedereen gemakkelijk vol te houden, omdat er meerdere malen per dag wordt gegeten. Dit minimaliseert het hongergevoel. In combinatie met de grote hoeveelheid eiwitten en het feit dat het aanmaken van een shake zo eenvoudig is, behalen veel deelnemers een schitterend resultaat. Wanneer gaat u beginnen?

  Slank met Shakes     22-08-2019 10:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.