0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Wat helpt bij snel afvallen?

U heeft last van overgewicht en wil daar verandering in brengen. Maar hoe pakt u het aan? Wat zijn de mogelijkheden om snel af te vallen en hoe voorkomt u dat u na verloop van tijd niet meer in uw oude gewoontes vervalt? Kies in alle gevallen voor een verantwoorde manier van afvallen. Een manier waarbij u voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, maar waarbij het aantal calorieën beperkt is. Afvallen gebeurt pas wanneer u minder calorieën binnenkrijgt, dan dat u verbruikt.

Verantwoord afvallen

Wat helpt bij snel afvallen

Verantwoord en gezond afvallen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen weten echter niet waar de meeste calorieën inzitten, wat goed voor hen is et cetera. Als leidraad kan genomen worden dat koolhydraten en vetten tot een minimum beperkt moeten worden. Eiwitrijke voeding daarentegen wordt gestimuleerd. Eiwitten verhogen de vetverbranding en verminderen het hongergevoel. Eiwitten geven namelijk snel een gevoel van verzadiging.

De beste combi

Om snel afvallen te stimuleren is niet alleen gezonde en verantwoorde voeding noodzakelijk. Ook meer bewegen en sporten zal het snel afvallen stimuleren. Dit hoeft niet altijd zeer intensief te zijn. Vaak is zo’n 30 tot 60 minuten goed bewegen al voldoende. In combinatie met het sporten en verantwoord eten, is het aan te raden voldoende water of thee zonder suiker te drinken. Water zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen in het lichaam en verlaagt het hongergevoel.

Afvallen met shakes

Omdat het voor veel mensen lastig is zelf te bepalen wat verantwoord en gezond is, zal een dieet met shakes uitkomst bieden. Shakes bevatten een exact afgemeten hoeveelheid voedingsstoffen en eiwitten en zijn gemakkelijk klaar te maken. Het 10 dagen Shake dieet van Slank met Shakes is in te delen in vier fasen die samen het snel afvallen ondersteunen. Bovendien blijft u met dit shake dieet ook na de tijd gemakkelijk op gewicht. Het jojo-effect waarbij de kilo’s er na afloop weer aanvliegen blijft zo uit.

De verschillende stappen

Het 10 dagen shake dieet kent zoals gezegd vier fasen. In de eerste twee fasen zult u snel afvallen en het meeste gewicht verliezen. U vervangt twee maaltijden en eventuele tussendoortjes door dieet shakes. Hierdoor krijgt u precies de juiste hoeveelheid energie binnen en ervaart u geen hongergevoel. In de derde en vierde fase van het 10 dagen shake dieet gaat u weer meer koolhydraten eten om aan een normaal eetpatroon te wennen. In het begin van het dieet worden koolhydraten juist zoveel mogelijk vermeden. Wanneer u aan het normale eetpatroon gewend bent, kunt u op gewicht blijven met de dieet shakes. Bewust en verantwoord blijven eten is nu het belangrijkste.

Bij het 10 dagen shake dieet zijn aanvullende afslankproducten in principe niet nodig. Eventueel kunt u het shake dieet aanvullen met de Dieetcaps Pro. Deze geven u nog meer energie, verhogen de calorieverbranding en helpen op effectieve wijze de honger te stillen.

  Slank met Shakes     04-07-2019 14:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.