0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes
Afvallen gaat sneller met eiwitshakes

Afvallen gaat sneller op een dieet dat voor 25% uit eiwit bestaat dan op een klassiek dieet, waarbij 12% van de calorieën uit eiwit komt. Dat schrijven Deense onderzoekers in de International Journal of Obesity and Related Metabolic Disorders.

Buikvet verliezen met eiwitshakes


Het eiwitdieet verdubbelde tijdens een periode van een half jaar bijna de hoeveelheid vet die de afslankers verloren. Dat vet verdween vooral uit de middensectie waardoor de tailleomvang van de proefpersonen drastisch afnam. De proefpersonen hadden bovendien minder moeite om het eiwitrijke afslankdieet vol te houden. In de groep met normale hoeveelheid eiwit stopte bijna 30% van de proefpersonen halverwege het dieet. In de groep die veel eiwit kreeg was dat niet meer dan 8%.


Eiwitshakes om af te vallen bestel je eenvoudig en snel op slankmetshakes.nl
  100procentfit     23-06-2018 10:10     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.