0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Hoe gezond is snel afvallen?

Wilt u snel een paar kilo verliezen? Heeft u last van uw overgewicht en ervaart u klachten? Met het juiste dieet kunt u snel en eenvoudig afvallen. Let er wel op dat dit op een gezonde en verantwoorde manier gebeurt, zodat u geen roofbouw pleegt op uw lichaam. Met een gezond en verantwoord dieet blijft u bovendien na afloop van het dieet ook op gewicht. De kilo’s vliegen er niet meteen weer aan wanneer u stopt.

Verantwoord gewicht verliezen

 Is snel afvallen gezond?

Wanneer u verantwoord wilt afvallen volstaat alleen het volgen van een dieet niet. Er moet ook voldoende bewogen worden en een juiste hoeveelheid suikervrije drank genuttigd worden. Beweging stimuleert het afvallen, terwijl de inname van voldoende vocht ervoor zorgt dat afvalstoffen snel en gemakkelijk uit het lichaam verwijderd worden. Daarnaast bewerkstelligt niet ieder dieet hetzelfde. Een dieet dat snel afvallen stimuleert bevat weinig calorieën, maar zorgt er wel voor dat een hongergevoel achterwege blijft. Vermijd suikers, en kies in de plaats daarvan voor eiwitten. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen in het lichaam en verminderen het hongergevoel. Wie veel eiwitten neemt, grijpt minder snel naar snacks en andere ongezonde voeding.

Gemakkelijk snel afvallen

Welke voeding bevat veel eiwitten en hoe weet ik of ik dan voldoende andere bouwstoffen binnenkrijg? Veel mensen zijn zoekende wanneer ze snel willen afvallen. Zeker als het gaat om een verantwoorde manier waarbij het jojo-effect achterwege blijft. Met het 10 dagen shake dieet van Slank met Shakes is afvallen gemakkelijk en goed vol te houden. De eiwitrijke shakes zijn eenvoudig klaar te maken en bieden voldoende voedingsstoffen. De eiwitten in de shakes zorgen sneller voor een verzadigd gevoel, waardoor de behoefte aan eten en snacken minimaal zal zijn. Bovendien verhogen eiwitten de vetverbranding. Het lichaam verbrandt meer calorieën (heeft meer energie nodig) om de eiwitten te verwerken, dan dat het nodig heeft om vetten en koolhydraten te verwerken.

Voldoende voedingsstoffen, voldoende bewegen

Het 10 dagen slank dieet bevat voldoende voedingsstoffen. Het gaat om uitgebalanceerde shakes waarmee u minimaal twee maaltijden per dag vervangt. In de avond kunt u gewoon avondeten. Eigenlijk precies zoals u gewend bent! Let er wel op dat de avondmaaltijd een minimum aan koolhydraten en vetten bevat. Probeer er tijdens het volgen van het 10 dagen slank dieet, en ook de periode erna, op te letten dat u voldoende beweegt. Eén a twee keer in de week intensief sporten is aan te raden, maar met iedere dag 30 tot 60 minuten bewegen komt u ook al een eind. Door zowel op uw voeding te letten, als meer te bewegen is snel afvallen niet ongezond.

  Slank met Shakes     27-03-2019 09:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.