0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Shakes zijn de meest gebruikte manier om af te vallen in Nederland. Dat is ook niet zo vreemd, omdat hiermee in korte tijd relatief veel gewicht verloren kan worden. Bovendien zijn shakes makkelijk in gebruik. De meeste soorten hoeven alleen met water, melk of yoghurt aangelengd te worden en zijn daarna klaar om gedronken of gegeten te worden. Maar welke shakes zijn geschikt om snel af te vallen? En is enkel het drinken van shakes voldoende? Lees rustig verder en u weet het meteen.

 

Welke shakes kies ik?

Er zijn verschillende soorten shakes verkrijgbaar. Het is van belang er goed op te letten dat de shakes voldoende voedingsstoffen als inhoud hebben en dat ze niet teveel suikers bevatten. Shakes waarmee je snel afvalt bevatten veel eiwitten. De reden hiervan is dat eiwitten het hongergevoel onderdrukken, omdat ze een gevoel van verzadiging geven. Het resultaat is dat er minder calorieën genuttigd worden. Door het gebruik van eiwitrijke shakes zult u ook meer lichaamsvet verliezen. Niet alleen het verminderd caloriegebruik, maar ook het thermogenetisch effect op uw lichaam verandert namelijk. Het lichaam verbruikt bij het verteren van eiwitrijke voeding meer energie, dan bij het verwerken van koolhydraten en vetten. Energie wordt gehaald uit de vetreserves in het lichaam.

 

Moet ik nog meer doen?

Naast een dieet met shakes is voldoende drinken, gezond eten (groente en fruit) en sporten belangrijk. Het vocht voert de vrijgekomen afvalstoffen af en vermindert het hongergevoel. Door te sporten wordt meer energie verbruikt. U hoeft niet meteen heel intens te gaan sporten. Door 30 tot 60 minuten per dag te gaan bewegen wordt het afvallen al gestimuleerd. Een verminderde inname van calorieën en meer eiwitten doen de rest. Wist u trouwens dat eiwitten ervoor zorgen dat de spieren in uw lichaam behouden blijven en zich sneller herstellen na het sporten? Wanneer u meer gaat bewegen is het eten van eiwitrijke voeding dus zeker een aanrader.

 

Zo valt u snel af

Het snel afvallen met shakes is dus een combinatie van de juiste shakes, gezonde voeding, voldoende drinken en regelmatig bewegen. Met het 10 dagen shake dieet van Slank met Shakes vervangt u twee maaltijden en twee tussendoortjes door shakes. U eet in de avond gewoon normaal, maar let er wel op dat de maaltijd gezond is en niet te veel koolhydraten bevat. De Dieetshakes die u van ons ontvangt zijn eiwitrijk en kunnen aangelengd worden met water, melk, sojamelk of yoghurt. Omdat de shakes voldoende voedingsstoffen bevatten en u gemakkelijk de juiste hoeveelheid kunt afmeten, is het gebruiken van het 10 dagen shake dieet goed vol te houden. U ervaart geen hongergevoel en het gebruik van de shakes is heel eenvoudig. Het 10 dagen shake dieet is geschikt voor zowel mannen, als vrouwen en is verantwoord en gezond. Combineert u het dieet met buikspieroefeningen, dan is er de mogelijkheid dat ook uw buik platter zal worden. Wanneer gaat u beginnen?

  Slank met Shakes     25-02-2019 10:09     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 15.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

 

*Disclaimer*


 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden