0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf €20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Afvallen zonder sporten, het kan!

Om af te vallen moet er eindeloos veel gesport worden en is alleen verantwoorde voeding, waar veel over nagedacht is, nog toelaatbaar. Zeker niet! Een groot deel van het afvalproces zit hem in het eten van goede voeding in de juiste hoeveelheden. Dit kunnen ook gemakkelijke alternatieven zijn. In ieder geval doet men er goed aan niet teveel koolhydraten en vetten te nuttigen, maar juist te kiezen voor eiwitrijke varianten. Ook is het altijd gezond voldoende te bewegen, maar is veelvuldig en intensief sporten niet per sé noodzakelijk om af te vallen. Door 30 tot 60 minuten per dag te gaan bewegen, kan het afvallen al gestimuleerd worden.  

 

Tips om af te vallen

  Gezond en snel afvallen

Naast verantwoord eten zijn er meer zaken die van invloed kunnen zijn op sneller afvallen. Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat er gezonde voeding aanwezig is. Leg ongezonde voeding buiten bereik of haal het helemaal niet in huis. Door gezonde voeding binnen handbereik te hebben, wordt minder snel gekozen voor een ongezonde variant. Ook wanneer het hongergevoel groot is. Om te voorkomen dat u naar ongezonde alternatieven grijpt, is het tevens aan te raden uw maaltijden te plannen. Weet wat u mag eten op bepaalde momenten en zorg dat u de benodigde producten in huis heeft. Zorg er ook voor dat de maaltijden goed afgemeten zijn en eet niet te weinig. We kunnen enkel afvallen zonder sporten wanneer we minder binnenkrijgen dan we verbruiken, maar we hebben wel allemaal voldoende voedingsstoffen nodig. Niet alleen gezond eten is van belang als we willen afvallen zonder sporten. Drink ook genoeg water of thee. Vermijd suikerhoudende dranken in alle gevallen. Water en thee (zonder suiker!) zorgen voor de afvoer van afvalstoffen en verminderen het hongergevoel. Door het hongergevoel te beperken liggen ongezonde tussendoortjes minder op de loer. Als laatste doet degene die wil afvallen er goed aan voldoende rust te nemen. Een goede nachtrust is erg belangrijk. Het gevoel van vermoeidheid wordt vaak verward met een hongergevoel. Het resultaat is dat er meer gegeten wordt dan nodig is.

 

Snel afvallen met shakes

Door bewust om te gaan met voeding en goede voorbereidingen te treffen, is snel afvallen zonder sporten wel degelijk mogelijk. Het 100% Shake Dieet van Slank met Shakes zorgt ervoor dat iedere maaltijd vooraf bekend is en dat u exact weet wat u moet doen. Het is een shake dieet dat geschikt is voor zowel mannen, als vrouwen en is eenvoudig vol te houden. De shakes kunnen gemakkelijk afgemeten worden en verminderen het hongergevoel. Ze zitten namelijk boordevol eiwitten. Het mixen van een shake is niet moeilijk. U neemt een voorgeschreven hoeveelheid poeder en mengt dit met water, melk, sojamelk of yoghurt. Door het geheel goed te schudden of te mengen heeft u snel een heerlijk voedzame shake die u direct kunt nuttigen.

Welk dieet?

Begint u net met afvallen, dan is het 10 dagen shake dieet een goede start. Om op gewicht te blijven is het gewone 100% Fit shake dieet voldoende. In dat geval vervangt u twee maaltijden door een shake en eet en leeft u daarnaast bewust. Zo gemakkelijk kan het zijn!

  Slank met Shakes     25-04-2019 11:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al veel klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.