0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes


Een groot deel van de volwassenen in Nederland kampt met overgewicht. Vaak willen ze daar zo snel mogelijk vanaf. Een goede keus, want overgewicht vergroot de kans op ziektes en kan ervoor zorgen dat u zich moe, lusteloos en onzeker voelt. Om snel af te vallen wordt vaak gekozen voor een shake dieet. Een goedkope manier van diëten, die gemakkelijk in gebruik is. Shakes hoeven namelijk alleen maar afgewogen te worden en kunnen worden aangelengd met water melk of yoghurt. Geen lange zoektocht naar verantwoorde voeding, geen calorieën tellen, maar gewoon simpelweg een paar keer per dag een shake klaarmaken en opdrinken of opeten.

Wat past bij mij?

Shake diëten zijn goedkoop en gemakkelijk in gebruik. Ook zijn ze in vele soorten en maten verkrijgbaar. Google geeft bij een zoekopdracht al snel meer dan 600.000 resultaten. Welke dieet het meest geschikt is voor u? Kies in ieder geval voor en shake dieet dat zich bewezen heeft. Verzeker uzelf ervan dat de shakes voldoende voedingsstoffen bevatten en niet teveel calorieën. Een goede manier om snel af te vallen is het nuttigen van shakes met veel eiwitten. Eiwitten zorgen langer voor een verzadigd gevoel en zetten het lichaam meer aan het werk. Het lichaam verbruikt bij het verteren van eiwitrijke voeding namelijk meer energie, dan bij het verwerken van koolhydraten en vetten. Energie die wordt gehaald uit de vetreserves in het lichaam. Omdat eiwitten zorgen voor verzadiging blijft ook een hongergevoel achterwege. De kans dat u bij een shake dieet met eiwitrijke shakes kiest voor een -vaak ongezonde- snack is daardoor een stuk kleiner.

Snel afvallen met een shake dieet

Het shake dieet van Slank met Shakes zit boordevol eiwitten, voedingsvezels en vitaminen. De shakes bevatten per shake slechts 87 kcal en zijn verkrijgbaar in de smaken aardbei, banaan, vanille en chocolade. Het dieet is zo samengesteld dat u al snel afvalt als u twee maaltijden per dag vervangt door een shake. In de avond kunt u genieten van een normale maaltijd met weinig koolhydraten. Doordat u ook normaal blijft eten en de shakes gemakkelijk te bereiden zijn, is het dieet voor iedereen gemakkelijk vol te houden. Het shake dieet is geschikt voor mannen en vrouwen en is verantwoord en gezond. Door het hoge gehalte eiwitten is de behoefte aan tussendoor snacken minimaal.

De beste combi

Snel afvallen is mogelijk met het shake dieet van Slank met Shakes. Combineert u de shakes met het eten van gezonde tussendoortjes, sporten en het drinken van voldoende caloriearme dranken (minimaal 1,5 liter per dag)? Dan is het resultaat nog groter. Het vocht voert de vrijgekomen afvalstoffen namelijk snel af en vermindert het hongergevoel. Door te sporten wordt meer energie verbruikt en versnelt de stofwisseling. Dit sporten hoeft niet direct heel intensief. Door 30 tot 60 minuten per dag te gaan bewegen, wordt het afvallen al gestimuleerd. Een verminderde inname van calorieën en het hoge gehalte aan eiwitten in de shakes doen de rest. Wanneer start u met snel afvallen zonder een onaangenaam hongergevoel?

  Slank met Shakes     18-12-2019 09:33     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 10.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden