0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 30,- NL
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
  Al 10 jaar een vertrouwd adres.
 
Het kan lastig zijn om een manier van afvallen te vinden waarmee je verzekerd bent van resultaten. Een van de methodes die nog steeds zeer succesvol is gebleken, is afvallen met dieet-shakes. Wat doen dieet-shakes precies voor je lichaam en wat is de meest succesvolle manier om dit te doen? Hier lees je alles over de werking van dieet-shakes.
 


Wat doen dieet shakes?


Dieet-shakes zijn shakes die je gebruikt als vervangers van je maaltijden. Het worden daarom ook wel maaltijdshakes genoemd. Het belangrijkste kenmerk van deze dieet-shakes is dat ze vol zitten met eiwitten. Dit zorgt er in de eerste plaats voor dat de vetverbranding gestimuleerd wordt. Eiwitten zijn moeilijker te verbranden dan koolhydraten en vetten: het lichaam moet meer moeite doen en dus wordt de vetverbranding extra gestimuleerd. Daarnaast zorgen dieet-shakes voor een verzadigd gevoel waardoor je geen honger hebt. 

Er worden ook afval-shakes gepromoot met een minimaal aantal calorieën. Dit klinkt aantrekkelijk, maar dit heeft weinig effect. Deze shakes zorgen continu voor een hongergevoel tijdens het afvallen. Je lichaam verbruikt energie en met deze maaltijd-shakes komt er nauwelijks energie binnen. Daarom kun je bij Slank met Shakes kiezen voor goede dieet-shakes met genoeg eiwitten om een verzadigd gevoel te hebben.

 

Snel afvallen met het shake-dieetHet shake-dieet bestaat uit een aantal dagen waarin je de shakes drinkt in plaats van je maaltijden. Wanneer je dit combineert met goed bewegen zul je snel resultaat zien. Het lichaam wordt gestimuleerd om vet te verbranden en daarnaast krijg je ook nog veel andere goede voedingsstoffen binnen, zoals vitamines en mineralen. Dit zijn stuk voor stuk belangrijke bouwstenen voor je lichaam.

Alle voordelen van het shake dieet:
  1. De shakes bevatten een gewenste hoeveelheid eiwitten en voedingsstoffen;
  2. Minder hongergevoel door een combinatie met voldoende vochtinname;
  3. Dieet-shakes zorgen voor meer gewichtsverlies;
  4. Je hebt de hele dag door veel meer energie.


Ben jij benieuwd naar de afval shakes? Het is heel gemakkelijk om dit online te regelen. Bij Slank met Shakes hoef je alleen maar aan te geven hoelang je het dieet wilt volgen. In de webshop vind je shakes voor 10 dagen en 30 dagen, maar ook een startpakket. Na jouw bestelling krijg je de shakes thuis bezorgd en kun je aan de slag gaan met jouw dieet.

Zo regel jij de afval shakes voor je dieet


Snel afvallen met shakes is heel goed mogelijk. Wanneer je de shakes combineert met goede vochtinname en goede beweging, kun je er veel van verwachten. Hoewel het nooit te voorspellen is wat de shakes voor ieder individueel lichaam doen, is het goed om te weten dat de werking van afval shakes wetenschappelijk is bewezen. Er komen dagelijks veel positieve reviews binnen van anderen die jou voorgingen. Ben je benieuwd naar wat dieet shakes voor jou kunnen betekenen? Bestel de shakes online en begin direct met afvallen! 

 
    26-11-2020 10:17     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 20.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

             

 

*Disclaimer*


 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden