0
Winkelwagen
€ 0,00
 Gratis verzending vanaf € 20,-
 100% Veilig bestellen en betalen
 Snelle levering, binnen 24/48 uur*
 Snel en lekker afvallen met shakes

Snel afvallen, wat werkt echt?


Overgewicht is volksvijand nummer één. Door overgewicht is er een grotere kans op hart- en vaatziekten, gewrichtsklachten en diabetes type 2. Volwassenen met overgewicht kennen vaak een verhoogde bloeddruk en een verhoogd cholesterolgehalte waardoor zij meer kans hebben op een beroerte of een hartinfarct. Gevolgen waar het liefst niemand mee te maken krijgt en daarom een goede reden om af te vallen. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Wat helpt echt als u snel wilt afvallen?

Gezonde voeding

Een eerste stap om snel af te vallen, is het aanpassen van het eetpatroon. We vallen alleen af als we minder calorieën binnenkrijgen dan we gebruiken. Een overschot aan calorieën wordt in het lichaam opgeslagen als vet en zorgt voor een toename in gewicht. Aan te raden is om de inname van vetten en koolhydraten te verminderen en meer groenten en fruit te eten. Groenten en fruit bevatten veel vezels en zorgen voor een verzadigd gevoel. Hierdoor blijft een hongergevoel achterwege en is er minder behoefte aan (vaak ongezonde) snacks.

Door op gezette tijden te eten, voorkomt u eveneens een hongergevoel. Wie om de paar uur wat eet, ervaart geen honger en houdt de hele dag zijn of haar bloedsuikerspiegel op peil. Kies daarbij voor een minimum aan koolhydraten, suikers en vetten. Goede vervangers zijn -zoals eerder gezegd- groenten en fruit. Ook eiwitrijke maaltijden zijn aan te raden als u snel wilt afvallen zonder een hongergevoel. Eiwitten geven een verzadigd gevoel en worden minder snel door het lichaam afgebroken, dan koolhydraten en vetten. Het lichaam heeft er meer energie voor nodig en haalt dit uit de vetreserves in het lichaam. Naast een verzadigd gevoel zorgt het eten van eiwitrijke voeding dus ook voor een hogere vetverbranding.

Goede resultaten met een shake dieet

Door het volgen van een shake dieet hoeft u niet na te denken wat u wanneer moet eten en krijgt u altijd de juiste voeding binnen. Gaat het om dieet shakes die veel eiwitten bevatten, dan zal het afvallen nog sneller gaan. Het is bewezen dat shakes die voor 25% uit eiwit bestaan het afvalproces meer kracht bij zetten én gemakkelijker vol te houden zijn. Dit is onder meer te wijten aan het gevoel van verzadiging. Ook het feit dat het lichaam meer moeite moet doen om eiwitten af te breken, dan vetten en koolhydraten speelt een belangrijke rol.

Dieetshakes van Slank met Shakes bevatten veel eiwitten en maken het eenvoudiger om het calorieaanbod te beperken. Iedere shake bevat een vaste hoeveelheid calorieën en is gemakkelijk klaar te maken. Het enige wat hoeft te gebeuren is de gewenste hoeveelheid poeder afmeten en aanlengen met water, melk, sojamelk of yoghurt. Wie een shake dieet volgt hoeft weinig na te denken over welke voeding op welk moment gegeten moet/mag worden. Door simpelweg twee maaltijden per dag te vervangen door shakes kunt u al snel afvallen.

Een stapje extra

Het shake dieet zorgt voor goede resultaten. Het dieet kan kracht worden bijgezet door veel te drinken (minimaal anderhalve liter per dag) en zeker 30 minuten per dag te bewegen. Meer beweging zorgt voor een snellere verbranding, voldoende drinken zorgt voor een verzadigd gevoel en een snellere afvoer van afvalstoffen. Zo bereikt u een nóg beter resultaat.

  Slank met Shakes     16-10-2019 11:55     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

100procentfit is sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop van dieet-shakes en afslankcapsules. Onze passie voor sport en gezondheid heeft er toe geleid dat wij al meer dan 15.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Onze service gaat verder dan het verkopen van producten, ook voor advies kun je bij ons terecht.

 

*Disclaimer*


 
Ervaringen/reviews:
De reviews op onze website zijn persoonlijke gevallen. Resultaten kunnen per persoon verschillen en niet voor iedereen gegarandeerd worden.

 
Claims:
Ondanks de zorgvuldige samenstelling van onze producten kan gewichtsverlies niet voor iedereen worden gegarandeerd. Een klein percentage van de gebruikers kan met onze producten binnen korte tijd veel afvallen.

Contact

100procentfit.nl
onderdeel van Nutrition4you
Kamer van koophandel:
30258885 te Utrecht

Tel: 030-8782979*
E-mail: info@100procentfit.nl


  

Nieuwsbrief
Aanmelden